lovacjocafilipovic kaže:
Evo mene gedzo taman posla da se tebe plasim,nazalost sve to je pisao advokat ako se moze reci da je advokat.E sad na skupstini gde je doneta odluka da se resi pitanje lovocuva nisi bio prisutan i nemoj da lazes na predlog Stamenkovic Milorada [sabana] skupstina je donela odluku da u.odbor resi pitanje visak lovocuvara. A na upravnom odboru covek koji i sad sedi u upravi pokrenuo je to pitanje,nemoj da lupetas kakve prijave.A sto se tice pomenutog lovocuvara evo nekoliko stvari o njemu cisto da se vidi kolko je odgovoran .Po jednom pvratku sa terena pomenuti lovocuvar je zaboravio svoju pusku okacenu na ulicu kad se ujutru setio puske vise nije bilo u strahu slucaj je prijavio policiji .Puska mu je posle toga vracena bila je u komsiluku kod neke dece prava je sreca da niko nije povredjen.Pusku je naravno posle toga policija oduzela.E sad jos jedna stvar sto je meni nelogicna sudija koji vodi slucaj lovocuvara za nesavesno drzanje oruzja dobio je besplatnu clanarinu za lov ,ajde gedzo objasni pojavu savesnog lovocuvara i sudije.
lovacjocafilipovic, bio bi red da prvo odgovoris pojedinim administratorima, na pitanja koja su ti postavili na ovoj temi. Pitali su te, kako je moguce da dva clana foruma (Tikacpic66 i lovacjocafilipovic) u e-mail adresi imaju ime i prezime Joca Filipovic. Udostoji ljude odgovorom.
Ne zasluzujes da ti vise objasnjavam pojedine pojave, pa ni pojavu savesnog lovocuvara i sudije. Ne iz razloga sto ne umem ili necu da objasnim, vec iz razloga sto ti to ne mozes da shvatis. Ne krivim tebe za to, vec majku prirodu sto je bila tako sebicna te godine.
Postavio si mi bezbroj pitanja. Po redosledu postavljanja, ja ti dajem objasnjenja, ne radi tebe, koliko radi clanova udruzenja koji mozda prate ovu temu. Nisi se osvrnuo ni na jedno objasnjenje, nisi dao komentar i argument da to sto ja pisem nije tacno a kazes da si pun papira.
Vec sam ti napisao da na ovom forumu ima obrazovanih, pametnih i savesnih ljudi. Pruzi im mogucnost nekim tvojim kontrargumentom, da cuju i drugu stranu.
Nije lepo i kulturno, da starijem coveku od sebe kazes da laze i da je lazov i da lupeta. Elementarno kucno vaspitanje to nalaze. Nemoj da pomislim da si i za to uskracen.
O cemu ja lazem i lupetam?
Kao Tikaspic66 si tvrdio da slucajni odstrel srne nije protivzakonit. Dao sam ti objasnjenje zasto ja mislim da je to, kao i postupanje strucne sluzbe i upravnog odbora bilo protivzakonito. Da li sam i sta sam slagao i izneo neke lazne argumente? Ima li tu lupetanja?
Kao Tikaspic66 si tvrdio da je bivsi upravnik oslobodjen svih optuzbi i da je dobio nadoknadu za protivpravno policijsko zadrzavanje i tvrdnju da sam ja umesao politiku i predsednika opstine koji je izvrsio pritisak na upravnika lovista, kako bi isti dao ostavku . Dao sam ti objasnjenje o tom slucaju. Naveo sam da je isti uglavnom vratio udruzenju sva sredstva za cije je protivpravno prisvajanje terecen u krivicnoj prijavi, naveo sam zbog cega je pritvaran i kako je zavrsen taj slucaj. Bivsi upravnik lovista nije dao ostavku, vec je dobio resenje o otkazu. Politicki pritisak i pritisak njegove uze rodbine, koji je bio prisutan u krivicnom postupku, bio je nastavljen i prilikom resavanja njegovog radnog statusa u udruzenju. Pritisak je bio toliko veliki da je pre urucenja Resenja o otkazu, potpisano neko vansudsko poravnjanje. Ako smatras da lazem, eto ja cu objaviti to Resenje.
Pitanja koja sam ti postavio u okviru ovog slucaja, u vezi clanarina odredjenih clanova udruzenja i one martovske plate upravnika lovista, su ostala bez tvog odgovora i komentarisanja. Nisi to hteo da uradis zato sto ja lazem i lupetam ili zato sto ti ne govoris istinu ili sto neznas sta pises. Ma nisu ni interesantna, tvoja sfera interesovanja je na drugoj strani.
Kao Tikaspic66 si tvrdio da je tvoje misljenje i misljenje vecine lovaca da je sadasnja uprava dosla (odakle je dosla, sa marsa?) da vrati pomocnog radnika Stankovic Novicu na poso i da je vracen mimo skupstine.. Pominjao si i nekog mog bezimenog poslodavca, koji po tebi ima veliki uticaj na upravni odbor, jer je navodno sa vecinom u rodbinskim, kumovskim i ostalim vezama.
Dao sam ti objasnjenje na ovo pitanje sa dva upisa, (zbog duzine mojih upisa verovatno sam udavio ostale clanove foruma), prikazao i neke originalne dokumente tog slucaja, kao argumente onoga sto ja tvrdim. Nisi dao nikakav komentar na to objasnjenje u smislu potvrde tvojih tvrdnji. Ukoliko ti nesto nije bilo jasno, mogao si da upitas ljude sa foruma koji to znaju. Izmedju ostalih, imao si i jedan ozbiljan komentar clana ovog foruma, Sremca75, koji je advokat po profesiji. Mogao si sa njim da udjes u diskusiju o tome da li je trebalo sklopiti vansudsko poravnjanje.
Od svega toga, samo tvoja konstatacija nazalost to je pisao advokat ako se moze reci da je advokat, a izneo si toliko tvrdnji. Kako se zove taj advokat, ima li njegove odgovornosti u tome (bar disciplinske, kao clana udruzenja), poznajes li ga licno, da li se druzite itd. Napisi nesto o tome.
U poslednjem postu, kao lovacjocafilipovic si naveo da ja lazem, u vezi odluke Skupstine (nisam razumeo sta si hteo da kazes)i da ja lupetam u vezi tvoje prijave protiv Stankovic Novice zbog nedolicnog ponasanja, odnosno da nije bilo nikakve prijave.
Ajde da vidimo ko lupeta. Budi iskren pa nakon ovih slika javno izjavi ko lupeta, ja ili ti.
poslednja strana zapisnika Skupstine od 29.03.2006 i druga strana zapisnika UO od 18.03.2006.
Izvinjavam se clanovima foruma zbog duzine mojih upisa. Pokusavam da objasnim coveku, mada se coveku moze i sa kracim upisima objasniti.
O ljudi, pa jel ima kraja biserima, kod vas?
Kako bre lovočuvar, a zaboravio pušku na ulici? I deca se dočepala puške? Da li je to tačno?
Odustajem od komentarisanja, i sa zanimanjem čekam dalji razvoj dogadjaja.
Lovacjocafilipovic, imao sam nameru da banujem oba članska naloga na forumu (tikaspic66 i lovacjocafilipovic). Pošto mislim da je isti čovek otvorio 2 naloga, od tebe očekujem da mi kažeš, da li si ti otvorio te naloge, i pisao pod 2 različita nicka, i zbog čega si to uradio? Gedža je zamolio da ne banujem, dok se ne pojaviš i ne razjasniš o čemu se radi, pa eto, očekujem da to i uradiš.
Lala kaže:
O ljudi, pa jel ima kraja biserima, kod vas?
Kako bre lovočuvar, a zaboravio pušku na ulici? I deca se dočepala puške? Da li je to tačno?
Odustajem od komentarisanja, i sa zanimanjem čekam dalji razvoj dogadjaja.
Lovacjocafilipovic, imao sam nameru da banujem oba članska naloga na forumu (tikaspic66 i lovacjocafilipovic). Pošto mislim da je isti čovek otvorio 2 naloga, od tebe očekujem da mi kažeš, da li si ti otvorio te naloge, i pisao pod 2 različita nicka, i zbog čega si to uradio? Gedža je zamolio da ne banujem, dok se ne pojaviš i ne razjasniš o čemu se radi, pa eto, očekujem da to i uradiš.
Tacno je Lalo. Radi se o vozacu/pomocniku lovocuvara Stankovic Novici, koga lovacjoca nikako da svari.
Nakon dojave strucnoj sluzbi o nekom nocnom lovu zeceva, ovaj radnik je sluzbenim terenskim vozilom svratio kuci kako bi uzeo baterijsku lampu ili baterije za lampu. U toj zurbi nije zakljucao sluzbeno vozilo u kome se nalazila raskopljena lovacka puska u futroli. Kada se vratio puske nije bilo u vozilu. Nakon cudjenja od sat vremena, uredno je kradju prijavio stanici policije.
Ujutru mu je puska vracena. Utvrdjeno je da su klinci iz komsiluka hteli da se nasale sa njim, uzeli su futrolu sa puskom iz auta i sakrili je u nekom rastinju u neposrednoj blizini. U ranim jutarnjim casovima, vracajuci se iz grada, futrolu sa puskom je nasao njegov rodjak iz komsiluka i istu mu vratio.
Nakon toga, Novica je stanici policije prijavio pronalazak puske. Obzirom da je postojala mogucnost da klinci iz komsiluka budu procesuirani za kradju puske a roditelji za propusteni roditeljski nadzor, Novica je dao izjavu da klinci nisu krivi, da su samo hteli da se nasale s njim i da je odgovornost na njemu zato sto oruzje nije cuvao na nacin predvidjen zakonom.
U toku je prekrsajni postupak. Iskreno, radi se o slucaju koji moze svima nama da se desi ali zakon je zakon.
Nije mi poznato koji sudija vodi taj postupak i da li je lovac.
Sve besplatne lovne karte se izdaju u skladu sa Pravilnikom o proglasenju pocasnih i povlascenih clanova udruzenja. Odluku o pocasnom ili povlascenom clanu udruzenja, donosi upravni odbor na osnovu predloga lovne sekcije. Predlog za pocasnog clana moze dati i clan udruzenja, pismenim obrazlozenim predlogom.
Lovacjoca pocinje da mi lici na onog Metka. Vesto skace sa teme na temu. U jednom upisu je naveo da je zvao LSS i da su mu oni odgovorili to i to. Da ne dolaze iz iste kuhinje.
Kazu moje gedze: ne mora da bidne al moze da znaci.
Propustio sam u prethodnom upisu, da upozorim, da nije dozvoljeno u upisima za druge ljude koristiti pogrdne reči, i vredjati.
Lovacjocafilipovic, reči kao što su 'lupetaš' i 'lažeš', i slične, izbegavaj, sledeći put ako nešto slično upotrebiš, ideš malo na hladjenje glave - bićeš banovan jedno vreme.
neznam dali ima jos neki problem u l.u.vlasotince osim stankovic novice, jovice zasto je on trn u oku za 3-4 coveka zasto ne smeta drugim lovcima koji cine veliku vecinu pa nije on u rodbinskim odnosima sa vecinom lovaca u udruzenju.mislim da je sramota da pises o nekoj kako ti kazes pojavi"savesni lovocuvar i sudija"jer to nema veze s veze pises neistine za koje mozes da odgovaras, u nasem udruzenju ima 3.pocasna clana a medju ta 3. je i gospodin sudija koji je dobio lovnu kartu mnogo pre ovog slucaja pa prema tome pises totalne neistine a mozes i da dodjes u udruzenje pa da vidis izvod odluka o pocasnim clanovima i datum odluke.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Sremac75 kaže:
A šta bi sa onim diplomama na starim obrascima i bez zapisnika???
Kolega Sremac75, u jednom od upisa lovacjocafilipovic navodi da poseduje dosta papira i dokumenata udruzenja. Pa bi eto on mogao da ti odgovori na tvoje zaista umesno pitanje.
Za pocetak bi recimo mogao da nas obavesti da li uopste ima polozen lovacki ispit. Ukoliko ima, mogao bi da nas obavesti o datumu polaganja, o nacinu polaganja (usmenim ili pismenim putem), o imenima i prezimenima clanova komisije pred kojima je polagao, kao i o obliku diplome koju poseduje, da li je na obrascu A3 ili A4.
Ako ja to budem radio, bice previse dugacko, suvoparno. Necu da vas i dalje "davim".
Mene baš zanima šta se dešavalo sa tim polaganjima i diplomama!
Koliko je clanova vašeg LU polagalo lovacki ispit tokom 2009 i 2010 godine?
Da li su svi oni bili pripravnici?
Da li je placeno LSS za ta polaganja i koliko?
Koliko ove godine ima prijavljenih kandidata za polaganje lovackog ispita i da li su svi oni pripravnici?
Gedžo, ošo, Tiko, Joco-----Izvolite!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Sremac75 lovne karte su stigle pa sad kad krenemo da ih delimo videcemo kakve sve diplome poseduju nasi lovci,sto se tice polaganja lovackog ispita za2oo9-2o1o neznam tacan broj ali cu da proverim pa cu da te obavestim normalno da su bili pripravnici i za svakog lovca je uplacen prirucnik za polaganje lov. ispita 37o din.diploma 5oodin. i po pravilniku za predsednika komisije i doprinosi na taj iznos.Ove godine imamo oko15. kandidata neki su pripravnici a neki su stari clanovi koji su imali ove diplome sto se ispostavilo da ih nema u evidenciji l.s.s.
Sremac75 kaže:
Mene baš zanima šta se dešavalo sa tim polaganjima i diplomama!
Koliko je clanova vašeg LU polagalo lovacki ispit tokom 2009 i 2010 godine?
Da li su svi oni bili pripravnici?
Da li je placeno LSS za ta polaganja i koliko?
Koliko ove godine ima prijavljenih kandidata za polaganje lovackog ispita i da li su svi oni pripravnici?
Gedžo, ošo, Tiko, Joco-----Izvolite!
Uf,uf, uf, Sremac75, gde bre brate po ovoj vrucini nadje tolika pitanja.
Priznajem da ja trenutno nemam ta saznanja. Lovacjocafilipovic je izjavio da ima odgovarajuce papire i verovatno ce izneti sve te podatke koje ti trazis. Ja samo mogu da obecam da cu u narednim danima pogledati validnu dokumentaciju o tome i obavestiti te a i svu zainteresovanu javnost na ovom forumu o tome, ukoliko lovacjoca... u medjuvremenu tacno ne iznese te podatke. Mada bi i neko iz LSS mogao o tome da prikaze neki zvanican dokumenat. Sto da ne.
Da li ces biti zadovoljan, ako ti lovacjoca iznese samo broj kandidata ili treba postaviti link za zapisnicima, da bi to bilo uverljivo, kao i knjigovodstvenu karticu "dobavljaca LSS". Mada jos uvek nije odgovorio na moje potanje o njegovom lovackom ispitu. Red je da prvo to uradi, kako bi dobio pravo da ucestvuje u ovako ozbiljnoj diskusiji.
Mada bi i Tikaspic66 i njegovo drustvo o tome mogli da daju neki komentar ili podatke. Imaju oni svasta u "arsenalu"
Da li ste primetili da, otkako se pojavio lovacjocafilipovic nema nam vise Tikespica66. Verovatno je u Grckoj na letovanju a tamo zbog strajkova sigurno nema interneta, pa covek opravdano ne moze da se konektuje. Vratice nam se Tikaspic66, pa Djoso69 nemoj "da te uhvate u nekoj gresci pri kucanju, pa da onda ni krivi ni duzni "@bemo."
Gedžo, Gedžo, meni se čini da ti o ovome znaš mnogo više nego što hoćeš da priznaš!!!!
A što misliš da LSS zna nešto o polaganju LI u vašem LU?
Nisu valda i oni na neki način umešani u izdavanje diploma o položenom lovačkom ispitu, a bez polaganja lovačkog ispita?
Koliko ja znam Diplome o položenom lovačkom ispitu izdaje LSS na osnovu Zapisnika o polaganju lovačkog ispita pred komisijom LSS!
A u diplomu se unosi datum polaganja LI!
Tu ne bi smelo da ima problema!
Ne bi valda LSS izdao diplomu o položenom LI nekome ko nije polagao LI i koga nema u zapisniku od dana koji je upisan u diplomi?
Imate kopije zapisnika, pa vidite ko je položio LI i kada, a ko nije!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
sremac75 izvinjavam se greskom sam ukucao cenu prirucnika umesto 37o din. cena je 57o din.Naravno da se polaze pred komisijom l.s.s predsednik komisije je covek koga je savez ovlastio,kad se zavrsi polaganje pravi se zapisnik i po njemu dolaze diplome iz l.s.s. sa te diplome mi nemamo problem i one su zavedene u evidenciju saveza,ja i gedja hocemo da utvrdimo ko je dao ove druge diplome lovcima i sto ih nema u evidenciji,ni najmanju sumnju nemamo prema savezu.
Sremac75 kaže:
Gedžo, Gedžo, meni se čini da ti o ovome znaš mnogo više nego što hoćeš da priznaš!!!!
A što misliš da LSS zna nešto o polaganju LI u vašem LU?
Nisu valda i oni na neki način umešani u izdavanje diploma o položenom lovačkom ispitu, a bez polaganja lovačkog ispita?
Koliko ja znam Diplome o položenom lovačkom ispitu izdaje LSS na osnovu Zapisnika o polaganju lovačkog ispita pred komisijom LSS!
A u diplomu se unosi datum polaganja LI!
Tu ne bi smelo da ima problema!
Ne bi valda LSS izdao diplomu o položenom LI nekome ko nije polagao LI i koga nema u zapisniku od dana koji je upisan u diplomi?
Imate kopije zapisnika, pa vidite ko je položio LI i kada, a ko nije!
Sremac75, sa svojih 45 godina "starosti". naravno da znam, ali iz pijeteta prema mladjim generacijama, necu da se mesam.
Kazu moje gedze: na mladjima svet ostaje.
Zaista nema smilsa da se ja i Lala, kao i ostali clanovi foruma, starosti preko 40 leta, mesamo u stvari vas mladjih clanova.
Ukoliko ne znate odgovore, umesacemo se, mada po ovoj vrucini to nije preporucljivo za ljude nasih godina.
Da ipak sacekamo lovacjocu i Tikuspica66 (kada se vrati sa mora). Mislim da je to postenol
taj da je pisao 10 stranica na racunaru,mislim da bi taj racunar zavrsio na asfaltu, posto bi njega krivio za pravopisne greske.
Cudno da niko to nije procitao pre i ukazao na pravopisne greske, ..........
Deo upisa uvredljive sadržine je obrisan!
Molimo te da se to ne ponovi!
Srbijalov Admin Tim!*
uvredljiva sadrzina? mora da se salis, ma ovde bre pisu svasta uvredljivo,a ti meni nasao da sam ja napisao uvredljive sadrzine???
Ovo dole ja smatram vrlo uvredljivo,jer moj recnik je biran i ja ne koristim reci kao "prisralo" "svinjarije" i raznorazne ostale reci.(koji se nalaze upisane od strane drugih autora)
Takodje lalo i ti si na posprdan nacin uvredio pisca tog pisma, i nista se nije desilo?
Napisao sam preko 200 upisa i ovaj upis je okarakterisan kao uvredljiv? Onda tvoja admin ekipa neradi posao najbolje,jer ima toliko i toliko upisa,koji su uvredljivi,i posprdni,da bi imao i dan i noc da ih brises i menjas.
Mislim da ovo nije u redu, i verujem da ce se ova greska promenuti, jer ne bih zeleo da i sam uvidis,koliko upisa imas ovde koji su STVARNO uvredljive sadrzine,i gde admini nisu reagovali, a ima i upisa gde su admini pisali sadrzinu koja je mnogo gora nego od moje "uvredljive " sadrzine.
Ako primetis da i dalje pisem takve grozote, strahote, pretnje i ucene, da se coveku smraci pred ocima i da se svi na forumu zgrazavaju od mojih upisa,gde ce ljudima pripasti muka, i pozivati na moj linc, opet zbog mojih strasnih upisa, onda ti nista nece preostati nego da me uklonis odavde, jer izgleda da uticem veoma destruktivno, jer reci kao "prisralo" "svinjarije" su izgleda kulturno sredstvo za opisivanje,dok moje reci nazalost ne sadrze to sto bi ih okarakterisalo kao prihvatljive ovde.
Ako sam opet koristio uvredljive reci,molim da se to javno objasni da bi shvatio gde ja gresim .
Srbijalov Admin Tim je procenio da je ostatak tvog upisa bio uvredljive sadržine zato što si se bavio procenjivanjem pismenosti ljudi i sudova u određenom delu ove naše države.
Nije se radilo o konkretnom slučaju, o kojem je dozvoljeno davati bilo kakve komentare, nego si generalno izvrgavao podsmehu ljude i sudove u određenom delu ove naše države.
Na ovom portalu su svi jednaki i nećemo dozvoliti bilo kakva deljenja!
I...tačka!
Neka se to više ne ponovi!
Srbijalov Admin Tim!*
Lala kaže:
Ma znam ja na čega je on mislio, kad je to tako napisao, ali je konstrukcija malo rogobatna. Svaki lovac može da pretpostavi šta je hteo da kaže, ali neko ko nema dodirnih tačaka sa lovstvom, to može vrlo pogrešno da shvati.
Nadam se da je jasno zašto se smejem; ne želim nikog da ismevam i omalovažavam, ali onakav cirkus od grešaka i brljotina u jednom tekstu odavno nije vidjen.
Tekst je kucan na 'kompjuktoru', pa su trebali čoveku objasniti da se greške mogu ispraviti bez brisanja celog teksta, a ne ovako ostaviti, da se jedva može shvatiti o čemu se radi. A da greške u pisanju mogu potpuno da izmene smisao, to se vidi, ne treba ti ODRŽAVANJE GATARA ZA DIVLJAČ, niti Zaklon onbradnim odnosima, da bi shvatio
U pravni sadržaj onog RŠENJA i žalbe nisam hteo da se upuštam, totalno sam bio zaokupljen jezičkim i daktilografskim konstrukcijama u tekstu , štaviše, bio sam impresioniran!
Priznajem da sam vise puta citao ovaj tvoj upis i da nisam primetio da neko znacajnije komentarise ovu temu. Mozda mi se cini da se ova tema cita, ali na zalost bez ikakvih komentara.
Ako mogu da ulozim PRIGOVOR ostalim adminitratorima ovog foruma. Cini mi se da ADMINISTRATOR LALA, komentarise ovu temu a da se nije upustio u "PRAVNI SADRZAJ OVE TEME"
Jedina olaksavajuca okolnost mu je "bol u stomaku", uzrokovana preteranim smejanjem.
Paninm, ja nisam obrisao taj deo, i mislim da nisam bio on line, kada je obrisano.
Svaki administrator ima pravo da obriše ili ukloni nešto što smatra da prelazi granicu, ili da banuje, prema svojoj odluci. I ja tu nemam šta da komentarišem.
Ne treba da se vredjaš i žestiš, što ti je deo upisa sklonjen, mislim da će ti se na PP javiti onaj koji je obrisao, i objasniti ti u čemu je reč. Siguran sam da postoji razlog za brisanje, koji možda u ovom momentu ne vidiš, pa će ti pojašnjenje pomoći da shvatiš.
Ubuduće te molim, i tebe i ostale članove, da ovakve stvari rešavamo na PP.
Lala kaže:
Ma znam ja na čega je on mislio, kad je to tako napisao, ali je konstrukcija malo rogobatna. Svaki lovac može da pretpostavi šta je hteo da kaže, ali neko ko nema dodirnih tačaka sa lovstvom, to može vrlo pogrešno da shvati.
Nadam se da je jasno zašto se smejem; ne želim nikog da ismevam i omalovažavam, ali onakav cirkus od grešaka i brljotina u jednom tekstu odavno nije vidjen.
Tekst je kucan na 'kompjuktoru', pa su trebali čoveku objasniti da se greške mogu ispraviti bez brisanja celog teksta, a ne ovako ostaviti, da se jedva može shvatiti o čemu se radi. A da greške u pisanju mogu potpuno da izmene smisao, to se vidi, ne treba ti ODRŽAVANJE GATARA ZA DIVLJAČ, niti Zaklon onbradnim odnosima, da bi shvatio
U pravni sadržaj onog RŠENJA i žalbe nisam hteo da se upuštam, totalno sam bio zaokupljen jezičkim i daktilografskim konstrukcijama u tekstu , štaviše, bio sam impresioniran!
Priznajem da sam vise puta citao ovaj tvoj upis i da nisam primetio da neko znacajnije komentarise ovu temu. Mozda mi se cini da se ova tema cita, ali na zalost bez ikakvih komentara.
Ako mogu da ulozim PRIGOVOR ostalim adminitratorima ovog foruma. Cini mi se da ADMINISTRATOR LALA, komentarise ovu temu a da se nije upustio u "PRAVNI SADRZAJ OVE TEME"
Jedina olaksavajuca okolnost mu je "bol u stomaku", uzrokovana preteranim smejanjem.
"ADMINISSSTREATORI" ocekujem odgovor.
Lala može da komentariše samo ono što vidi svojim očima (dokumenta, činjenice), a svaku temu možemo komentarisati iz više uglova - pravni, pravopisni, gramatički, moralni, itd...
Meni zapalo da se uhvatim za pravopis i greške u dokumentima, koji su u potpunosti izmenile smisao nekih rečenica iz dokumenta, koji je trebao da bude deo sudskog procesa u kojem je na neki način u igri bila i sudbina vašeg LU (veliki iznos koji bi morali da platite, i koji vas je mogao gurnuti u bankrot).
Od mene dovoljno, a od kuma, televizor
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?