Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Klub 100 kg, plus - minus!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Klub 100 kg, plus - minus!
nemeza

zoranp kaže:
Ja sam opet nabacio masu sad imam 132Kg na mojih 179cm puno Frown.... ko ima neku djetu, a da se negladuje puno neka javi GrinGrinGrin

Čestitam B) opet si prvi ali ne zadugo stići ću te ja prijatelju moj, ne mogu dozvoliti da budeš usamljen na vrhu. Dobili smo konkurenciju, i tomo vrbas juriša na prvo mesto.
Što se tiče Bred Pita nije on jedini koji nam zavidi na liniji. Pozdrav prijatelju. Bye iveli Rotilj Gladan Raanj iveli 4 Rodjendan Veselo

Neca92

Podunavac kaže:
Većina naših lovaca ima preko sto kila a teška im puška od 3600 grama. Pa ja bi vama ljudi dao da nosite 53-ojku sa postoljem ili minobacač 82 mm.SmekoROFL

E Podunavac druze, svaka ti dala.....vodu iz bokala! Grin

p.s. Mnogo mrzim kad se neko zali da mu je puska teska! Angry
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

DakiNS
 Eto kod vas u klubu ne mogu biti ni pripravnik 170-78, i ja sam se poslednjih par godina ugojio, a sumnjam na hranu. Nekada sam jeo da bi živeo sada sam počeo živeti da bih jeo.Kažu žene čim se ugoje odmah štitna žlezda a mi muškarci svi imamo pivski stomak. Najbolja dijeta koju sam čuo jeste flaster obični medicinski , može i selotejp, sve preko usta. Šala, evo nešto ozbiljno . Naučno je dokazano da osećaj sitosti kod čoveka dolazi 23-25 min. od prvog unošenja hrane u organizam. Probajte odvojiti polovinu uobičajenog obroka i rastegnite vreme konzumacije na 25 min. Drugi savet jeste da kada počnete ručati prekinite onog trenutka kada vam je najlepše. Jeste teško ali rezultata će biti bez gladovanja. Ovo važi samo ako vam se ne sviđa kilaža
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

arnotije
 UuuuFrown sta sve moze da se pojede za 20-25 min, a i da se popije. Ja pre 15-20 dana ravno 120 kg, sto je mnogo mnogo je, smanjio sam hranu i poceo da vezbam, nisam se merio, ali 120 kg na mojih 185-6 je malo mnogo, naravno ne planiram da se islclanim iz kluba ali tu na oko 100 moram dolazi leto bree, a evo i slike
arnotije priložio:
198283_1889646763128_1300251657_32232728_6121812_n.jpg

" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Podunavac
 Arnotije ti ne izgledaš kao da imaš toliko kila. Ili si stao kraj velikog auta da izgledaš manje? Grin
Možda bi i ovaj moj Krajišnik Zoranp da se slika pokraj nekog šlepera ili danpera delovao manji?ROFL
Zemo ne daj se. To nije stomak, nego ljubavni žulj.Bye
Tri prsta 2Kolce

Sremac75

Podunavac kaže:
Arnotije ti ne izgledaš kao da imaš toliko kila. Ili si stao kraj velikog auta da izgledaš manje? Grin
Možda bi i ovaj moj Krajišnik Zoranp da se slika pokraj nekog šlepera ili danpera delovao manji?ROFL

Pa da šleper izgleda kao dečija igračka!
A zamisli da takav čovek voli da gleda balet i operu?????ROFL
Misli da ako liči na Pavarotija mora i da voli operu!!!!ROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 Nije što je moj Krajišnik, al ima lepše brkove od Pavarotija.
Tri prsta 2Kolce

arnotije

Podunavac kaže:

Ma veliki je dzip ;) ali za to da izgledam kao da imam 100kg imas iveli prvom prilikom kad se vidimo
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

LM
 Prošle godine u proljeće sam bio član ovog kluba 100 kg i više, imao sam 118 kg - sada imam 97 kg tako da više nisam član. Inače visok sam 199 cm, kao Tesla Frown

spiki
 Kolege i ja bi u ekipu ako moze. 176cm-106kg. Bez stiska nema ni potiska.

MAKEDONAC
 Hmmm...
Sa mojih "standardnih" 193 i 130 nekako se osecam majusan.
Ali... dobro tu sam negde-blizu neslavnog vrha.
Dobro.. i moje 54 godine treba neko da nosi.
Za sada se dobro kotrljam.
Vec sam negde pisao:
Uzbrdo sam k'o stara parnjaca ali se jos uvek nedam
za uspon.E.. dokle videcemo.
Ipak mislim da mi dolazi vreme da si nabavim dzip za planinu.

Pozdrav momci!
PZ

djosa69
 Visina 186cm., tezina 112kg. za sad je dobro nosim mada bi bilo idealno da je samo stotka.*gRiLl Sta da radim kad ne prodajem eksere vec cevape.Kolce

najic
 E do .... Evo i mene u vasem klubu, upravo mi zena zvoca da sam se natovio i reko aj na vagicu kad ono 100 ravno qq meni preterao sam .. Dakle ima nas vise ..

Lovac Stari
 Sa 110 nekako brze idem nizbrdo ha ha Grin.
Dobar pogled.

Sniper Hunter
 Nekada pre desetak godina 132 danas samo 85 i srecan sam zbog toga Grin

Jank
 Čime li vas hrane te vaše ena, neznam jedem i ja ali ne vredi....82-83kg, možda i manje....ali zato nijedna obožavateljka ne može da me stigne, a nekada sam za njima jurio....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

kelt

Sniper Hunter kaže:
Nekada pre desetak godina 132 danas samo 85 i srecan sam zbog toga Grin

e moras mi dati prepis za dijetu kolega
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Jank
 Druže Kelt, ma šta će ti recept, probuši rupu na kašici i odlomi jedan krak na viljušci.....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

kelt
 No no nopa da crknem od gladi ma nemoj,ima li iko sta pametnijeRotiljnesto gde se dobro krka ,a ne goji se
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS

kelt kaže:
No no nopa da crknem od gladi ma nemoj,ima li iko sta pametnijeRotiljnesto gde se dobro krka ,a ne goji se
Kelt imam otvoren fitnes klub, prvo clanarina se ne placa, drugo , garantovano skidanje stomaka dotezanje guze, za dame dotezanje grudi, prirodna sauna i vegetarijanska ishrana dzaba. Uvek si dobrodosao
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Prvi Damski lovački klub u Srbiji LOVAČKA UDRUŽENJA 69 26.08.2016. 22:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,887 posete www.srbijalov.com