LU Trstenik
|
Limun |
Objavljen 05.06.2013. 19:58
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Pokusacu da potsetim Upravnika Lovista i Podpredsednika kako je izgledao nas rad u to vreme kad su oni stali na stranu ljudi koji nisu hteli da rade i kada su utvrdili da smo mi poceli da rusimo Udruzenje!
Dakle ovako izgleda jedan izvestaj nase sekcije a koji je dostavljen na jednoj od sednica UO Udruzenja u to vreme:
1. strana
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 05.06.2013. 19:59
|

Lovčina

|
2. strana

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
boletus |
Objavljen 05.06.2013. 20:06
|

Mlađi član

Upisa: 16
Pristupio: 03.06.2013. 20:16
|
sto konacno ne kazes sta te boli nego obrces price i pricice limune stari moj druze. a kako mislis da su ovi navodi tacni kad kukas da nema divljac,odakle onda pobise sve ovo sto ovaj sto mi brise upise nabroja .tebe boli moravica i medvedjani pa si nahuskao i micu i druge iz zeca da stanu iza tebe, zato sto ti povrsinu za loviste i nemas nego lovis oko plastenika i kuca sto je zabranjeno zakonom(200 metara) a lovocuvari i krstic ti progledavaju kroz prste a ti se opet bunis.
polic tarzan
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 05.06.2013. 20:12
|

Lovčina

|
A onda normalno kad krenes da radis kako treba pojavi se grupa kojoj to ne odgovara i grupa koja nije bila u najboljim odnosima sa Predsenikom sekcije i koja krene da tera siljak u nos svim lovcima koji hoce posteno da rade! normalno tad krenu i prve prijave. Nekima nisu izdavane dozvole za lov jer nisu izmirivali obaveze na vreme, radne akcije nisu hteli da izvode kad su planirane, oni su imali svoj plan. Posto su im bile potrebne dozvole za izvodjenje lova na stetocine, a nisu mogli da ih dobiju od nas jedan od njih je otisao kod Upravnika koji mu je ladno izdao blanko dozvolu za lov sa kojom su se oni kretali po lovistu iako nije bila pecatirana i potpisana od strane Predsednika sekcije, pa ni od strane Upravnika lovista

Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 05.06.2013. 20:42
|

Lovčina

|
evo jedna dozvolica od tad
jbg nadam se da je nisam previse smanjio

Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 05.06.2013. 20:53
|

Lovčina

|
Mi smo onda lepo i kako to propisi nalazu poslali jedno obavestenje svim lovcima koji nisu izvrsili obaveze i to na kucnu adresu i ono je izgledalo ovako

Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 05.06.2013. 20:55
|

Lovčina

|
Isto takvo obavestenje i to sa potpisom tadasnjeg predsednika LU i pecatom LU smo poslali i kasnije istim lovcima

Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 05.06.2013. 20:57
|

Lovčina

|
Napisali smo i prijave koje su dostavljene Disciplinskoj komisiji i Upravniku lovista

Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 05.06.2013. 21:01
|

Lovčina

|
Usput smo resili da o svemu obavestimo i lovnog inspektora koji je ranije te godine vec bio privremeno zabranio lov u LU zbog neslaganja broja prijavljenih otsrela i izvestaja i dozvola za lov!
I za to smo uredno imali odluku IO sekcije

Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 05.06.2013. 21:04
|

Lovčina

|
Posle konsultacija sa lovnim inspektorom Upravniku lovista dostavljamo jos jedno obavestenje koje je on licno primio i potpisao sto se moze videti na slici

Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 05.06.2013. 21:06
|

Lovčina

|
Posle svega ovog niko nikad nije bio kaznjen, a mi smo proglaseni za nekog ko rusi Udruzenje!!!
Pa izvolte gospodo procenite sami ko rusi udruzenje sve ove godine!!!

Khalil Gibran
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.06.2013. 21:22
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
boletus nista ja nisam nikome brisao!!postoje jos administratora koji vode racuna sta se pise i tvoj upis nisam ni video zaista!! |
|
|
|
Limun |
Objavljen 05.06.2013. 21:29
|

Lovčina

|
boletus kaže:
sto konacno ne kazes sta te boli nego obrces price i pricice limune stari moj druze. a kako mislis da su ovi navodi tacni kad kukas da nema divljac,odakle onda pobise sve ovo sto ovaj sto mi brise upise nabroja .tebe boli moravica i medvedjani pa si nahuskao i micu i druge iz zeca da stanu iza tebe, zato sto ti povrsinu za loviste i nemas nego lovis oko plastenika i kuca sto je zabranjeno zakonom(200 metara) a lovocuvari i krstic ti progledavaju kroz prste a ti se opet bunis. Nisi mi odgovorio na PP, lepo sam te zamolio da se pretstavis pravim imenom i prezimenom bar meni ako to vec neces u pretstavljnju, tako da nemoj da mezoves druze!
Uopste me ne boli taj deo lovista, zaboravljas da imamo i Lupnju I Gagru i deo prema Starom Trsteniku taj deo lovista koji ti pominjes je posle merenja geometra koji izveden i na kom sam prisustvovao je mizeran bar sto se tice LD LUpnja! A ni MICA ni GICA ni ostali iz LD ZEC nisu mali da ih ja varam.
A to sto pominje te silne otstrele pa u pravu si sve je to otstreljeno kod Djavola jer je godinama uz zdusnu pomoc Upravnika dosta toga prigrabio za sebe i svoje loviste, sto ne pitas MICU i GICU koliko su oni zeca videli u zadnjih par godina, bas LD ZEC je bila ta krava muzara od koje se godinama uzimalo jer nikada nisu imali jasnu sliku o sretstvima sa kojima raspolazu! Pitacu vas kako ce biti od ove godine kad svako LD ima svoj podracun i kad moze svakog trnutka da vidi stanje na racunu, koga ce sad da muzete!?

Khalil Gibran
|
|
|
|
boletus |
Objavljen 05.06.2013. 21:38
|

Mlađi član

|
zasto limune prikazujes nesto a ne odgovaras na ono sto sam te pitao , veoma dobro znas da su lovocuvari tada jurili ljubu markovica dole kod tebe po polju pa smo 4 ili 5 upravnih odbora proveli samo sa svadjama oko toga dal da ga izbacimo iz l.u,sto je tek kasnije i uradjeno ,i da kazem jos i ovo jednom ste se cak dole i tukli
polic tarzan
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 05.06.2013. 21:51
|

Lovčina

|
Sta je bre uradjeno covek se sam izclanio iz Udruzenja!
Da doslo je cak i to nekih fizickih carki ali to tek na kraju, normalno kad slucaj nikad nije resen i kad je dozvoljeno da dodje do potpunog rasula u sekciji! Ta komisija koja je bila odredjena d resi slucaj nikad nije odradila svoj poso, jednostavno se cekalo da dodju novi izbori kad je Zoran Velickovic resio da digne ruke od svega i da se povuce.
Ja sam ga nasledio na mestu predsednika i nikad vise posle svih desavanja nismo uspeli da zavedemo neki red jer ljudi vide da je anarhija u udruzenju da nepostoji niko ko bi ih kaznio!

Khalil Gibran
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 05.06.2013. 23:10
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
slavaplana kaže:
Jer ovo tacno DJAVOLCICU sta tvoji lovce tvrde??????????
"Prethodni predsednik L.D. Lupnja koga Djavo i Limun pominju nije mogao da se izbori sam sa Krsticem i Djavolom pa je u pomoc pozvao republickog lovnog inspektora da dodje u Udruzenje. Nakon toga mu se inspektor javio i rekao mu:
"Jbg. Zoki, vidim ja da tu ima nepravilnosti i vidim ko sta radi, ali sta da ti kazem, bori se sam ako mozes, ja nemogu da ti pomognem jer mogu da ostanem bez posla!"
Karovic koga Djavo i Limun pominju je za taj lovni dan na Djavolovom terenu imao dozvolu izdatu od strane Krstica ali ga je Djavo vratio sa zbornog mesta i njega i jos par ljudi sa iste dozvole jer sa jednim od njih nije u dobrim odnosima!da ti Djavolcicu tata nije mozda ostavio loviste u nasledstvo???Ko si ti da nekog vratis sa zbornog mesta???To mozes samo kod sebe u selu da radis ..........dodji mene da vrati sa zbornog mesta???Plasite ljude koji posteno placaju clanarine i rade dok pojedici vrsljaju u lovistu???
A taj izvestaj lovnog inspektora povodom slucaja sa Karovicem je smesan, trazi mu da skenira i da ga javno prikaze posto ga je citao na U.O. u Velikoj Drenovi gde sam bio prisutan!
Taj isti Djavo koji pominje otimanje dela terena od strane Limuna je pre 2 godine L.D. Medvedja u saradnji sa Krsticem odcepio deo terena i pripojio svom drustvu!
On se hvali da je zasluzan za stvaranje L.D. Lupnja a sa tim Tomasevicem(Krsticevim covekom-predsednikom disc. kom.) vec par godina pokusava da srusi to isto drustvo!
Pitaj ga koliko je svinja odstreljeno samo u januaru kod njega na terenu?
Koliko je i cije pare je trosio za setvu kukuruza za svinje!?
Koliko je divljaci kupio!?
Koliko ima lovaca!?
Koliko je srna odstreljeno!?
Sve se to lovi samo kod njega u drustvu a sva druga drustva placaju ceh a niko od nas ne dobija dozvole za odstrel krupne divljaci...PROVERICEMO ZVANICNIM PUTEM pa ce Krstic to morati da objasni ako je tacno sta i kako kome deli dozvole"
Deo citata poruke koja mi je stigla od lovaca iz L.U.Trstenik cije ime ne bi da odkrivam pa gospodo izvilite sta imate da kazete na ovu temu???
Uskoro ce mo i papire krenuti da objavljujemo?????????
Limun kaže da su ovi navodi koje je Slava objavio tačni,a ostali šta kažete?
|
|
|
|
boletus |
Objavljen 06.06.2013. 01:23
|

Mlađi član

|
to sto ovi navode iz naseg l.u nije tacno indijanac.visoka divljac t.j.divlje svinje prvo su pocele da se love u tadasnjoj l.sekciji zec a koja je pre toga bila nosilac celokupnog l.u .i djavo je prvi put video odstreljenu d.svinju u zecu.pola srbije nije znalo sta je d.svinja dok nisu dosli na terene l. podruznica brezovica ,dublje ,odzaci itd itd.da ti kazem da smo imali i kerove koji su samo oblajavali veprove,nije ih imao svet ,verovatno si cuo za to.pokradose lopovi dosta a nesto uginu prirodnom smrcu.i dan danas se kod nas love svinje tako da smo prosle godine na dozvolu odstrelili 7 komada.imali smo 1 lovokradju koju su lovocuvari sa100% odradili i uhvatili pocinioca.i nazalost ukrali su nam sledece lovne nedelje 1 vepra od 120 kg kad su lovocuvari bili na hvatanju zeca ,i sa njim se hvalili po svim novinama u zemlji.tako da ne lovi samo djavo u l.d topoljak visoku divljac kao sto to ovi ovde navode.cak sta vise imali smo naseg prijatelja i kolegu lovca iz te vase famozne poljne koji je u 1 lovnom danu odstrelio 3 d.svinje u podruznici brezovica#AKO GA NIJE SRAMOTA NEMORA NI DA SE JAVI DA POTVRDI OVO# uvek dodji kod nas mali dobrodosao si ,i ti i svi iz polnje.
polic tarzan
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 06.06.2013. 06:49
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
boletus kaže:
to sto ovi navode iz naseg l.u nije tacno indijanac.visoka divljac t.j.divlje svinje prvo su pocele da se love u tadasnjoj l.sekciji zec a koja je pre toga bila nosilac celokupnog l.u .i djavo je prvi put video odstreljenu d.svinju u zecu.pola srbije nije znalo sta je d.svinja dok nisu dosli na terene l. podruznica brezovica ,dublje ,odzaci itd itd.da ti kazem da smo imali i kerove koji su samo oblajavali veprove,nije ih imao svet ,verovatno si cuo za to.pokradose lopovi dosta a nesto uginu prirodnom smrcu.i dan danas se kod nas love svinje tako da smo prosle godine na dozvolu odstrelili 7 komada.imali smo 1 lovokradju koju su lovocuvari sa100% odradili i uhvatili pocinioca.i nazalost ukrali su nam sledece lovne nedelje 1 vepra od 120 kg kad su lovocuvari bili na hvatanju zeca ,i sa njim se hvalili po svim novinama u zemlji.tako da ne lovi samo djavo u l.d topoljak visoku divljac kao sto to ovi ovde navode.cak sta vise imali smo naseg prijatelja i kolegu lovca iz te vase famozne poljne koji je u 1 lovnom danu odstrelio 3 d.svinje u podruznici brezovica#AKO GA NIJE SRAMOTA NEMORA NI DA SE JAVI DA POTVRDI OVO# uvek dodji kod nas mali dobrodosao si ,i ti i svi iz polnje.
malo ovo podebljano izgleda glupo,kako može neko da se slika i hvali sa ukradenim veprom,ili kako vi možete da znate da je taj vepar baš iz vašeg lovišta?
zašto niste podneli prijavu za lovokradju?
pusti druže demagogiju,ja videh tamo pitanje da li je istina da se visoka divljač lovi samo u djavolovoj sekciji,a u drugim nemože da se dobije dozvola?
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 06.06.2013. 08:07
|

Lovčina

|
Indijanac sad može kad su lovci počeli da se bune,pa sekcija Zec je tek prošle godine dobila jednu dozvolu za selektivni odstrel srne, Poljanci takodje mislim da su prošle godine otstrelili prvog srndaća posle dugo vremena. Tačno je da je bilo otstrela prošle godine DS i u sekciji Zec ali zbog toga što je u dve nedelje kod Djavola ispunjena kvota za celo udruženje ostale sekcije su ostale uskraćene za taj lov do kraja sezone, pa zar ne izgubismo grdno vreme na skupštini raspravljajući o toj problematici! I opet ista priča oko hvatanja počinioca, ja kao član disc. kom. ne vidoh ni jednu prijavu protiv bilo koga!

Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 06.06.2013. 08:48
|

Lovčina

|
Ako stvarno postoje te neke silne prijave koje si kolega boletus spomenuo u nekom u predhodnih upisa šta rade onda te prijave u fioci, zašto se ne prosledjuju na procesuiranje Disciplinskoj Komisiji!? Evo već treća godina kako sam član te nazovi komisije sastali smo se samo jednom i to više pro forme radi.

Khalil Gibran
|
|
|