Kimi i meni se sviđa Woodcock, ali sobzirom da već imam bokericu ona otpada. Meni se Ringneck svidela i odlučio sam se za nju. Neznam kakva si ti proširenja video za čokove? Ima standardne izmenjive čokove kao i sve druge puške. Ovo su cevi Ringneck puške iz svih uglova. Gde ti tu vidiš neko proširenje i nešta neprirodno? Da je nisi zamenio sa nekom drugom puškom?
Woodcock je oko 116 hiljada a ring 94 hiljade u Trofeju.
Slike su super, i ja sam se baš bio "naložio" dok je nisam uzeo u ruke. Kad uzmeš pušku u ruke i staviš je u zgib ramena videćeš da su cevi neprirodno proširene na vrhu. To je valjda zbog toga što nisu mogli da urežu navoje za čokove već su morali da rade proširenja na ustima cevi.
Da je šira na ustima cevi vidi se i na prvoj slici. Ono što mi je posebno čudno što su cenom ove puške "sustigle" neke italijanske modele da li je to opravdano kvalitetom ostaje da se vidi.
P.S.
"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić
Sve puške sa promenljivim čokovima koje sam ja imao prilike da držim u rukama, imaju blago proširenje na ustima cevi. Kod nekih je to manje uočljivo. Kod mene na primer se baš vidi, a i oseća pod prstima. Ali ne izgleda mi kao mana.
Ono što je zanimljivo je upravo ovo što je Pez rekao.
''Kao ptica koja jebez krila, Srbija bibez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
Tjah, ne znam, bila je tada cca. 700e, ako se dobro setjam... MOZDA neki evro jache... Inache, mislim da je u 20/76 dosta teshka, slichno 12/76, a polozare, barem na sajtu njinom, izgleda da su lakshe!
Inache, nema to veze sa CZ-om, naravno... HUGLU, pa ga ebi!
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?