nidzamotocross kaže:
Lepo objasnjeno... Jel ti lovis tim vabilicama, na papiru lepo zvuce, ali kakve su u lovu.?
To nije papir vec se cuje zvuk, nesto neznam da je neko od ljudi koji prave vabilice u Srbiji (a imaih) snimio sebe i pustio taj snimak.
Da, ja lovim sa mojim vabilicama a uspesnost zaviosi od vise drugih faktora
Cesto mi ljudi postavljaju pitanje "dali vabilica radi 100%" NE to nije magicna frula , vec sam negde pisao o tome, nijedna vabilica pa ni elektronska( koja je kod nas zabranjena a koristi se sve vise), nemoze da ti garantuje 100% odstrel. ali sa njom mozes da povecas uspesnost u lovu! da stvoris sebi vise prilika za odstrel nego neko ko je nema ili je nepravilno koristi!
Papir je vise metafora... Pitam jer imam vabilica (za patku prvenstveno) koje nemaju skoro nikakvog efekta.. Mislio sam da je do mene, ali sa drugim vabilicama imam uspeha, dovoljno sam upoznat sa vabljenjem vecine divljaci kod nas, pa vec vidim u cemu je problem kod tih NEefekttivnih.. Ove tvoje su malo skuplje(naravno uz kvalitet ide i takva cena, nista preterano) pa bolje da covek pita, sta i kako.. ;) Pozdrav..
''Kao ptica koja jebez krila, Srbija bibez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
Ja sam kupio Hubertusovu vabilicu za predatore, ali ne znam kako da je koristim. Miša mogu potrefiti nekako, ali kmečanje zeca nikako. Može li neko da mi objasni kako se pomenuta vabilica koristi?
ubiješ jednog zeca,nije bitna veličina,al ne namrtvo,nego samo ga raniš da može pas da ga stigne,najbolje bi bilo da je pas neiskusan da nemože da ga udavi iz prve.Sve ovo obavezno uraditi kad se lovi zec i nevidi lovočuvar,evo ti i jedne slike da vidiš kako izgleda zec
Predator, ako te zanima ja ti mogu objasniti, imam Hubertusovu vabilicu, i prilicno dobro vabim, vezbam vec 4-5 meseci, uspevam da dovabim orla da dodje, posto lisica sad ima hrane u izobilju, ako hoces da ti objasnim ti reci Bice mi zadovoljstvo da i ja nekom pomognem
sumadinac video sam negde da si napisao da te ove vabilice iz Australije izadju oko 35 eura komad? ili sve sto si dobio.Cuveni lovac na lisice u Australiji Rajko, sto je mnogima poslao pa i meni kaze da jedna vabilica tamo kosta 3-5 dolara.ali je skupa postarina.
dreger druze ja sam dobio u svajcarsku 35e me kostala po komadu svaka da stigne dobio sam preko nekih drugara iz holandije a ti su narucvali iz australije uzelo je nas par drugara po jednu nosim im kuci ili cu im posaljem a sebi sam uzo dve djabe je meni i da je djabe negde kad nemozes da je nabavis ja sam resio da kupim pa kolko bude ne kupuje se svaki dan evropa je nigde nema nema de nismo pitali nemacka,francuska,svajcarska italija nemaju niti znaju da ima tako nesto
nemogu da verujem da nema vabilica za guske da se kupi,zvao sam snajpre kazu mi nema rucna nego samo elektronska.ako u snajperu nema gde ce biti onda???
aca kaže:
nemogu da verujem da nema vabilica za guske da se kupi,zvao sam snajpre kazu mi nema rucna nego samo elektronska.ako u snajperu nema gde ce biti onda???
Bilo je ne tako davno vabilica za guske u Magnumu iz Jagodine. Probaj.
POZDRAV
DANAS SAM OBILAZIO PRODAVNICE KOD NAS I NIGDE VABILICE
ZANIMA ME POSTO SAM VIDEO DA IMA NA FORUMU U PONUDI VABILIC INTERESUJE ME DALI JOS IMA U PONUDI
INTERESUJE ME VABILICA ZA LIJU
HVALA UNAPRED
Kolega velika slova u upisu simbolizuju vikanje.Molim te da pišeš malim slovima.
Marko 88 kaže:
POZDRAV
DANAS SAM OBILAZIO PRODAVNICE KOD NAS I NIGDE VABILICE
ZANIMA ME POSTO SAM VIDEO DA IMA NA FORUMU U PONUDI VABILIC INTERESUJE ME DALI JOS IMA U PONUDI
INTERESUJE ME VABILICA ZA LIJU
HVALA UNAPRED
Kolega velika slova u upisu simbolizuju vikanje.Molim te da pišeš malim slovima.
Srbijalov Admin Tim
Koja vabilica te interesuje, preciziraj malo, da pokusamo da ti pomognemo...
takodje hteo bih cuti neke predloge sto se tice vabilice za lisicu, posto planiram da uzmem sebi, pa bih cenio da mi neko prenese iskustva i sta bi bio kvalitetan izbor za tu svrhu. Hvala
dalibor kaže:
takodje hteo bih cuti neke predloge sto se tice vabilice za lisicu, posto planiram da uzmem sebi, pa bih cenio da mi neko prenese iskustva i sta bi bio kvalitetan izbor za tu svrhu. Hvala
Dosta ljudi sa foruma ima Hubertus-ovu vabilicu (zec,mis) imam je i ja, meni se pokazala kao dobra, e ja bih ti nju preporucio, a naravno ako imas mogucnosti da nabavis, da nadjes onu iz Australije, imitira kmeku zeca, i veoma je uspesna. Samo je problem nabavka
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.