Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
AcaNik
 ne isplati se to raditi Sniper. ja sam to isto hteo a onda sam nasao veoma povoljno i izuzetno kvalitetno. jedino sto imaju samo do 3,5mm jer ona od 4 pa navise se ne lije nego se dobija kovanjem.
steta je i sto nemaju u polugama olovo sa antimonom da mogu da se liju pojedinacna zrna.

Sniper Hunter
 [xhide]Vidim da na snimcima ide lako Grin a kako li je tek u stvarnosti??A po planovima sto sam nasao na netu i po savetima jednog kolege forumasa malo se dvoumim planovi su jedno i slike a licno iskustvo drugo ....videcemoBye[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]http://www.youtube.com/watch?v=GeOgvv...eOgvvatkPM

Razmisljam malo o ovome[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]i54.tinypic.com/n1f7g8.jpg

i56.tinypic.com/2ztj11u.jpg

i55.tinypic.com/2ujnhmu.jpg

Evo stigla danas iz USA masina za livenje olova samo da sredim jos tank za rashladnu tecnost i da pocnem eksperimentalno livenjeMolitvasrbijalov[/xhide]

lovac74
 bravo druze sad da vidim ko ce biti opremljeniji od tebe svaka castlovacPilot

Sniper Hunter
 [xhide]i54.tinypic.com/2hz7abo.jpg

i52.tinypic.com/2visb4i.jpg

i53.tinypic.com/nn5wm1.jpg

jeftina a korisna spravica za sve sto pune rucno municiju masinica za skracivanje caura potrebna onima koji imaju starije puske sa lezistem od65mm ovo je u cal 12 a ima i u cal 16 i cal 20 i u jos manjim cal da ne nabrajam cena nesto preko 7e[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]i55.tinypic.com/1zp5roo.jpg
fiocchi caure cal12 sa 616kapislama 100kom 6.90e

i52.tinypic.com/jrpsao.jpg
chedditecal16 kapislirana saCX1000 100 kom 8,76e
i54.tinypic.com/n32e79.jpg
cepovi za cal 16 B&P,i Gualandi
[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]evo nesto za zaljubljenike cal36 ili.410

i56.tinypic.com/24q1mxw.jpg
caure cal 36/76 i36/63 sa odgovarajucim korpicama i slug zrno u istom cal.
i54.tinypic.com/152klro.jpg

i56.tinypic.com/2cxwbjn.jpg
cal 12 i cal 36[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]i54.tinypic.com/23lk0hi.jpg
za kruzno zavijanje cal 20
i53.tinypic.com/33e6dy8.jpg
RIO caure cal20 sa cx2000 kapislama 100kom8.22e i korpiceB&P100kom 1.62e
naruceno za kolegu sa foruma lovac 74[/xhide]

bturjane
 pozdrav kolege interesuje me dali neko ima za prodaju masinu za savijanje patrona onu "starinsku" za cal. 12 sa motalicom na jednom kraju cehoslovacke ili ruske proizvodnje dobar pogledGlavu o zid

Sniper Hunter
 [xhide]Kolega bturjane imas u Novom sadu u prodavnici sampion Matic ja sam je kupio kad sam bio tamo a ako imas nekog u italiji neka ti naruci ovde

http://www.siarm....cts_id=117[/xhide]

Boban
 Sniper,svaka ti cast ti si se bas naoruzao masinama i ostalim pratecim alatkama za punjenje mozes da otvoris i mini firmicu.Bravo 2

Sniper Hunter
 [xhide]Ma mozda sam malo i preterao ali sta cu kad sam odlucio da ne kupujem vise u prodavnici patrone a cene budu nize na vecu kolicinu kada se narucuje i onda narucis ovo pa ono a ovde u inostranstvu em veci izbor a i nize cene neke stvari su vise nego duplo jeftinije pa se onda covek zaleti da ima malo vise u rezervi i tako se skupi od svega po malo jos samo mi ostaje da usavrsim livenje sacme i onda nema vise problema *srbijalov[/xhide]*

Lala
 Ja bih tu uveo samo ono FIK - i gotovo! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 [xhide]Pa Lalo nisi daleko od istineSmekosrbijalov[/xhide]

lovac74
 SmekolovacPilot

bturjane
 hvala kolegi SNIPERU ali tek si mi sad pomogo jel moze sad neki kolega da napise broj telefona prodavnice SAMPION MATIC unapred zahvalan juznjakBesan

Sniper Hunter
 [xhide]Kolega bturijane sto se ne raspitas kod starijih kolega u tvojoj okolini jer mozda nekom ne treba vise aostalo mu je od dede oca koji vise ne koriste ne pune ja sam tako dobio 2-e za cal 16 na poklon jer nije vise trebalo nikomesrbijalov[/xhide]

bturjane
 ma imam i ja za 16-icu i ima kolega kojima ne treba masina ali isto za 16-icu dali je to tad bio trend ili sta vec ali samo 5-6 kolega ima za 12-icu a i njima treba i nemaju nameru da prodaju pa sam tako u pat poziciji

Sniper Hunter
 [xhide]A to za cal 16 si u pravu bilo je puno vise pusaka ranije u tom kalibru sada je prava muka da se nadje materijal za punjenje i u italiji skoro vise ne proizvode ne vidim razlog jer se meni svidja taj kalibar na siarm-u jedva sam nasao korpice od 28 -32 g za punjenje[/xhide]

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,625,347 posete www.srbijalov.com