Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lada Niva

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lada Niva
hamerles
 Alex i ja delim isto misljenje o motorima... Moj brat ima Hondu CBR 954 motor razbija kako ide... Ja ga provozam jednom u toku leta i to je to... Kada sam imao 18 godina cepao sam te motore kao metak sad bas nesto i nemam zelju za tim....

alex
 MA kolega nagazio sam ga u Sumaricama na ono pravcu osecam kako me odize od sedista i rekao sam zajebi vratio ga nazad isao 60km/h polako ga vratio i vise nisam seo na njega
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

hamerles
 Pamet u glavu sa motorom nema zezanje Jaooo

alex
 od sada vozim samo kola i nista vise
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Podunavac
 Pametno razmišljane! Kada sam bio momak ( od 12-te godine imam motor) vozio sam motore koliko god su mogli da idu i ni jedan mi nije bio prebrz, ali zadnjih 10-ak godina sam promenio mišljenje. Imao sam Yamahu XJ 600 S Diversion (2003. godišta) od 2005. do 2010. godine. Za pet godina nisam isprobao kolika joj je maksimalna brzina, nisam je vozio brže od 180 km, a majstor koji mi je održavao ju je vozio 220 km. Pamet u glavu, život je jedan. A nije zdravo ni za zglobove, bubrege i ostale delove tela. Odosmo u Van teme. Evo slika motora i Nazad na temu
Tri prsta 2Kolce

hamerles
 Podunavac svaka cast dobar motor B)

POOdavno ste Van teme,Admin Power,Nazad na temu
Srbijalov Admin Tim!

BojanKG
 Hehehe mislim da ste omasili temu Kalanjikov
srbijalov markafazan

hamerles
 Nismo ovo je letnji terenac Grin za hvatanje riba Grin kaldrmkiGrin Ups Van teme

BojanKG
 e tu si u pravu iveli
srbijalov markafazan

arsa
 [movie=youtube]ZZws_ckFGno[/movie]
Sredjeno kolega !
Srbijalov Admin Tim!

lovac Joca i Luka srbijalov

DakiNS
 Nikada nisam pozeleo terenca,ali sam bio u lovu gde je Lada NJIVA slepala iz blata neku nabudzenu dzipcinu. Ma koliko ruzna ma koliko bila lose uradjena kao da ju je kovac pravio ipak da se odlucim za terenca izabrao bih NJIVU
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

tomo vrbas
 Stvarno je ona niva s..nje mogla je bar da zaslajfuje koji put a ne da preleti onaj brezuljak!ROFL

lovdzij@
 Pa gde ce ovi sa ovim biciklama,cim su videli da je niva tu,bezi kuci odmaBravo 2NjanjanjaKoTuKoga
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

vuk71
 sumo imas li fotografiju gume Kama 511...

vojkan
 Toliko o Ladi-Nivi,lele kakva azdaja!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

vuk71
 hamerles nemas se kome ti pravdati za svoje misljenje oko nive pogotovo sto kazes da si majstor i de cesto servisiras ta kola, sta vise trebali bi tebe i pitati za savete i misljenja oko tih kola... mada si dobrim delom i rekao kad si spomenuo koliko cesto dolaze u servis pa jos da su retke one koje predju 100 000km...imam je i nisam odusevljen al kolko para tolko i muzike...

hamerles

vuk71 kaže:
hamerles nemas se kome ti pravdati za svoje misljenje oko nive pogotovo sto kazes da si majstor i de cesto servisiras ta kola, sta vise trebali bi tebe i pitati za savete i misljenja oko tih kola... mada si dobrim delom i rekao kad si spomenuo koliko cesto dolaze u servis pa jos da su retke one koje predju 100 000km...imam je i nisam odusevljen al kolko para tolko i muzike...
Bas tako VuceB) Na ovoj temi mogu da dajem komentare dok mi prsti ne pomodre od kucanja jer je tema vezana za moj svakodnevni posao... Kao sto puskari mogu da daju korisne komentare na temama o oruzju.... Tako moze i automehanicar da da neku korisnu informaciju o Ladi Nivi... Kome je u zivotu ili poslu neophodan jeftin terenac nema nekog velikog izbora za te pare ali kome nije potrebna za terensku voznju, ko retko vozi po losim putevima nikako ne preporucujem jer to nije auto za voznju po gradu iz mnogo razloga: Mnogo trosi!!! Neudobna!!! Teska na upravljacu!!! Mali Ajnsak treba ti hipodrom da je okrenes... Fabricka sedista gotovo svako mora da zameni sedistima od nekog drugog auta jer njena orginalna propadnu za par godina polome se... Motor na starijim modelima nije bio toliko los na novijim dolaze ljudi kod mene i na 60 000 km vec zrele za generalnu... Koja okrene krug od 100 000 km bez neke ozbiljnije popravke je velika retkost.... A za duza putovanja prava fizikalija... E sad ko zivi u planinskim uslovima njemu je neophodna, za teren je savrsena moze svuda da izadje... Lada je vozilo za teren po asfaltnom putu cak nije ni predvidjana da se vozi!!! Po gradu nikakoBye

zexxx
 hamerles imam ladu stari model pa je motor vec pri kraju...sta mi preporucujes da ubacim nov motor,generalka ili neki drugi motor od drugog vozila ako je mogce?
samo smireno.....Grin

SUMO
 Nemam, ali ces je lako naci na google.rs

Inace, prodje i po ovakvom terenu.....

hamerles

zexxx kaže:
hamerles imam ladu stari model pa je motor vec pri kraju...sta mi preporucujes da ubacim nov motor,generalka ili neki drugi motor od drugog vozila ako je mogce?
Zexxx najbolje ti je da uradis generalku na njenom orginalnom motoru... Samo vodi racuna pri kupovini delova ima mnogo falseva loseg kvaliteta za ladu. Narucis original ruske delove i miran si... Da ubacis drugi motor od neke druge lade to je sve macka u dzaku i pitanje u kakvom je stanju... A od nekog drugog vozila moze da se ubaci samo zavisi od kog vozilaHmmm to je malo veci posao.. Diesel motor od golfa II su ljudi ubacivali ali ima mnogo prepravki i dorada...

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,711,345 posete www.srbijalov.com