Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kiplauf

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kiplauf
Sniper Hunter
 Dobro je ja sam mislio da treba i pusku da saljem a za broj hvala imam Boban ima svoj sajt na netu koliko si platio ako nije tajna jer bih mozda skoknuo do Uzica jer bih i do Stepskog Sokola za olovo i caure za punjenje lovacke municije a razgovarao sam i sa kolegom Stalcer sa drugog foruma i tamo znam cenu pa ako nije tajna ti mi kazi moze i na PP hvalaBye

vojkan
 Nije tajna ja sam platio 90 eura ali mi je radio po mojoj zelji i zamisli,mislim da je to trenutno najjeftinija ponuda kod nas,sve ostale koje sam zvao su trazili od 120 do 180 eura ali da ga oni naprave onako kako umeju.
Idi na Bobanov sajt pa pogledaj sve sto je do sada radio,ozaberi model i zovi dogovaraj se.
Pozdrav Vojkan!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

Sniper Hunter
 N isi puno platio a koliko vidim sa slika odlican rad hvala ti za informacijeB)

Zex
 Vojkane moram nesto da te pitam,da li je fabricki kundak bio kriv u neku stranu?Ja imam IZ-153 a kolege IZ-94 i IZ-27,svima su nam kundaci krivi u desnu stranu i to bas primetno pa nam malo nije jasno da li tako treba ili ne.Jel kundak koji ti je majstor pravio prav?

Cvele
 vojkane, ja mislim da ovaj covek izradjuje kundake za 5.000,00din, radi perfektno, usput moze da vam uradi i neku gravuru, vrstan majstor, moram uzeti slike da okacim, pa cete i sami videti Smile 
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Cvele
 Majstor Djole 064/64-86-834 Smile

srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

AcaNik
 ima za kundake i majstor toma iz Kragujevca. kod njega su kundaci 80 eura. radi ih po meri

vojkan
 Kolega Zex sto se tice fabrickog kundaka nisam bas nesto zagledjivao tako da ti ne mogu tacno reci dali je kriv u svakom slucaju su ruske puske proizvedene pre 20-30 godina mnogo kvalitetnije nego ove novije proizvodnje.Ja imam Iz 27 staru 30 godina na njoj je kundak prav.

vojkan
 Cvele hvala na informaciji za ostale lovce ja sam okrenuo celu Srbiju u potrazi za dobrim majstorom koji radi kundake po zelji ali nisam nasao.

Za mene je Boban Radivojevic iz Uzica umetnik za izradu kundaka za sve vrste oruzja i zato ga mogu svakome preporuciti,ovom prilikom postavljam njegov broj telefona za sve lovce kojima je potreban:063/645906

nenadx
 Dobre su ovo informacije,ali bolje je otvoriti temu za to.Ovde je ipak tema kiplauf.O kundaku se moze dosta pisati pa .....
Dobar pogodak

canis aureus
 Sniperu, stigao "gromovnik"?!
Svaka čast!B) mada mi je sumnjiv taj ruski kalibarHmmm što se ne odluči ipak za najbolji .30-06Grin(nenadx, druže stari nije ova opaska zbog tebeNe-ne)
mnogo je ugodniji trzaj uz gumeni amortizer na kundaku! a da je moćan -moćan je!!

nenadx
 Pa i nebi trebalo druze,iako sam najvise lovio sa 30'06.Moji favoriti su 270 i za najkrupnije gromovnik(dobro si ga krstio) i to oba,kao tvoj u kiplaufu,samo bih im kundak menjao(napisacu moje misljenje o tome i sta bih uradio)a sa ciljem sto udobnijeg pucanja.J... ga sa godinama covek sve vise ugadja sebi,ono...meraklijski.
Dobar pogodak

canis aureus
 Pored rusa .270Win ti druže moj ne bi trebao nizašta sem za skupljanje prašineGrin
Chut

Rešim kakav ću kundak pa se predomislim i onda opet ispočetka, i tako već više putaConfused
Pa čak i za opt.nišan! Trenutno je skinut i u lov ide samo s mehaničkim a da li ću montirati optički ili će ostati ovako kako je ili možda neki mehanički s tricijumom ... još uvek razmišljam

... nego, iznesi mišljenje kako i šta bi ti uradio, kako bih došao do još neke ideje!

tosobinov
 Film "Balkanski spijun", nenadmasni Ilija Cvorovic : " A sta fali Moskvicu ???!!!" Presrean

nenadx
 A be Tose,Ilija jeste nenadmasan.A sta fali moskvicu trebalo bi da nam kazesBye
Dobar pogodak

Sniper Hunter
 Drugari u SRBIJI sam!kipp je u u Uzicu u subotu treba da bude gotov kada Boban odradi stavljam slike ,prvi utisci iz razgovora sa Bobanom covek poznaje svoj zanat za sada toliko!

tosobinov

nenadx kaže:
A be Tose,Ilija jeste nenadmasan.A sta fali moskvicu trebalo bi da nam kazesbYe

Ma nefali moskvicu nista, jer po mom poimanju lova i lovackog zivota, oruzje "je sredstvo za rad", a ne cilj sam po sebi, tako da oruzje, kola i sl. ja vidim kao zelezo za olaksavanje zivota i uzivanje u nemu.
Ali salu na stranu, Iz-18 u 7,62-54r je veoma solidna "viteska" puca i daje mnogo vise nego sto kosta.
Nemam je ,alli u prvu priliku nabavicu ( idiotske dozvole, ali to je druga tema i otvoricu je na forumu - ovi nasi "nadlezni" na balkanu, daju dozvolu oruzju, a ne llovcu, kao sto rade u EU, a mi "idemo tamo", kao u onom vicu "...a gde to idemo oce - cedo bozje to samo bog zna!".:|

nenadx
 Tose,pecnuo si me i sa eu i sa oruzjem.I dok o oruzju mozemo pricati i nadam se sloziti da moze biti vise ili manje finisirano,izbalansirano,lakse.....ali sluziti svrsi.I naravno da covek tezi da sebi ugodi,ali i hrani ego,pa u tim relacijama nadje sebi potvrdu licnih i kolektivnih ubedjenja,ili da uprostim,odgovarajuce oruzje.Ali za ovo drugo neznam,ili bi trebali da konsultujemo C.G.Junga ili sto ti rece na kraju.
Dobar pogodak

Sniper Hunter
 i53.tinypic.com/28ipwd0.jpg

nekad

i sad

i56.tinypic.com/24drj7o.jpg

i55.tinypic.com/332wg0n.jpg

darkon
 Stvarno ga je lepo odradio.B)
Koliko je kostalo?

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,625,554 posete www.srbijalov.com