Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Čudne životinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Čudne životinje
Predator

duskov kaže:

stojkuki kaže:
Definisi mnogo ... Mislim dobro da ta zivuljka nije imala dva tocka i valjak ispod brade. Kakva je zirka bila ...

Pa popio sam možda litar i po ljute. Možda i malo više. Ali sam vozio po teškom planinskom putu ako slučajno u međuvremenu nijesam skrenuo sa magistralnog puta, pa nijesam osjetio.
Ali ova životinjka liči i na neki vrstu psa. Bila je brža od jazavca i imala je dug polucrni i polubijeli rep. Ja sa je jedno vrijeme pratio džipom, odnosno farovima sve dok se nismo uglavili u čestu planinsku šumicu ispod koje je bila poveća provalija.
Vesko je popio manje moguće samo jedan litar i on je bio navigator!

Kokalo, nema šta drugo biti! Grin

Sasvim prirodno

canis aureus

duskov kaže:
Pa popio sam možda litar i po ljute. Možda i malo više ...

Auuh Frown
posle litar i po ljute ... ne bih se sećao ni šta sam video dan pre a ni dva dana posle iveli 2 a jednom prilikom sam video "stvora"(Alien) iz "VIII putnika" i39.tinypic.com/ckoia.jpg a popiJo sam samo litrovku kajsije a možda i dve ne sećam seJaoooGrin

Griniveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

arsa

duskov kaže:
Ima dvije godine od tad. Bilo je oko jedsan sat oko ponoći negdje u blizini sela Crvsko SO Sjenica. Vozio sam džipa sa jakikim farovima. vidio sam jednu životinju u prvi mah mi se učinio jazavac ali je imao dug i polubijel rep. prvi i zadnji put sam tako nešto vidio u životu.
Uzgred i nijesam baš nešto mnogo popio...

mozda je rakunopas
lovac Joca i Luka srbijalov

Sremac75
 Drekavac!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp
 ..ja verujem kolegi dusku, a slažem se sa Sremcem oko definicije živuljke..evo i dokaza!!!GrinGrin

http://youtu.be/i...
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

arsa
 Ne da me zeza komp sa postavljanjem slika nego me kida, ali evo i slike!!!
http://www.google...mp;dur=516

Predator

zoranp kaže:
..ja verujem kolegi dusku, a slažem se sa Sremcem oko definicije živuljke..evo i dokaza!!!GrinGrin

http://youtu.be/i...

Evo još dokaza, čak imamo i kolege koji su na čeki! Grin
http://www.youtube.com/watch?v=dkWxuN...ig#t=5m55s

Sasvim prirodno

duskov

arsa kaže:
Ne da me zeza komp sa postavljanjem slika nego me kida, ali evo i slike!!!
http://www.google...mp;dur=516

Evo ja sam siguran da je Arsa riješio enigmu koja me godinama mučila.
To je ta životinja. Rakunopas i zvao sam Veska da pogleda fotografiju ali ja nedmam mnogo autoriteta da ubjeđujem ljude u ono što sam vidio poslije litra i po ljute.
Pio sam čitav dan ali bogme i jeo prasetinu, roštilj, sir sjenički, kisjele paprike, kuvanu jagnjetinu...
Čekam odgovor od Veska ali znam da leži u jednom od rješenja. Mislim da je Arsa potrefio, ali da sačekam. U slučaju da se dokaže da se radi o drekavcu ili nečemu drugom-svečano se obavezujem da više rakija(osim u izuzetnim prilikama) neće na moja usta!...

duskov
 A ako bude kokalo, šimba ili osmi putnik počinjem da pišem roman sa naučno-svemirskom tematikom...
Izgled ćemo rekonstrisati nakon sveobuhvatnog prijsjećanja ali moramo da se kontuzujemo isto onako kako smo se prvi put sa stom razlikom što će sa nama biti neko od ilustratora, koji će crtati ono što mi budemo izgovarali. Ako budemo u stanju...

stojkuki
 E blago tebi kad si posle litar ipo ljute seo za volan. Lepse bi bilo samo jos da si uzeo pusku i krenuo u lov.
Necu da njamke ali ne mi se svidja ...

duskov
 Stojkuki je u pravu. Ono što sam napravio je obična budalaština. Međutim spisak mojih budalaština je veoma dugačak i komplikovan ali nikada u lovu nijesam nikoga ugrozio ili pio do kome.
Ovim putem kojim sam išao prođe po jedno auto u toku dana. Noću, po pravilu, niko ne vozi. Uostalom, izgleda nijesam po putu mnogo ni vozio. Ali tema je "čudna životinja". E da budem potpuno iskren a uz to još i samokritičan je stanje koje me ne fata baš često.
Stojkuki bar me pohvali za taj moj napor.
Uostalom, priznaj da nikada nijesi vidio nešto nalik onoga što sam ja vidio u jedan poponoći...
Pozdrav!
A nemam ništa protiv da administratori otvore novu temu sa naslovom: "moje budalaštine".
Itekako ću uzeti učešća.

Sremac75
 Razmislićemo oko teme, smo se bojimo da ne bude najaktivnija!
;)

Ma važno je da smo mi otkrili kakva te je prikaza napala ono veče na putu!
Ili bar 90%!
Javlja li se koelga?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

duskov
 Javio mi se Vesko. On živi blizu alovića klisure koja je puna divljina. On kaže kada je vidio fotografiju rakunopsa da je to bio on. To mi je javio prije desetak minuta. I pravo da kažem, laknulo mi je.
E pa da vjerujemo čoeku! A i popio je manje, mlađi je i bolji lovac...
Jeli to moguće da u alovića klisuri ima i ove životinje, izgleda da jeste...
O njoj ne znam skoro ništa.

arsa
 http://www.srbija...ead_id=378

Evo ovde na nasem forumu imas vise o njemu!!!

lovacMarko
 http://img825.ima...arannn.jpg
dobar pogled

DakiNS
 Odgovor -slika iz R.Trofeja od pre 5-7 godina jezero SaruleštiGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

PEZ
 Prosle godine na sajmu lova i ribolova u Nisu jedan preparator, stariji gospodin,izlozio svoje radove,zagledam,ima raznih ptica i sisara,zanimljivo,a na nekakvom stalku vidim preparirano divlje prase(nce) , nije vece od zeca,svo onako sareno,i nebi mi tu nista bilo cudno da se ovaj preparator nije nasalio(autorska sloboda) pa mu postavio krila od patke krdze,mozda je jos neki kolega koji je bio na sajmu ovo video,steta sto nisam slikao, nadam se da ce ove godine biti opet na sajmu i slicica stize.

kolega_LOVEc

nenadx kaže:
zna li neko sta je ovo i45.tinypic.com/osxy51.jpg

ne bih znao sta je al sto ima trofeje, pored ovoga imas i kljove i rogove o istom trosku,a ako si ga video negde nadam se da ces da javis
Vim vi repellere licet

kolega_LOVEc

kolega_LOVEc kaže:

nenadx kaže:
zna li neko sta je ovo i45.tinypic.com/osxy51.jpg

ne bih znao sta je al sto ima trofeje, pored ovoga imas i kljove i rogove o istom trosku,a ako si ga video negde nadam se da ces da javis
da ne ispadne da sam neznalica. rogovlje
Inace ni sam neznam koliko neznamStidljiv
Vim vi repellere licet

Indjijanac
 jedan drug mi je pre par dana ispričao o čudnoj životinji koja mu je istrčala pred auto na fruškoj gori.po opisu predpostavljam da se radi o rakunopsu.ako neko ima saznanja da je vidjen rakunopas još negde u srbiji neka napiše.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,536 posete www.srbijalov.com