Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vazdušna puška

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vazdušna puška
DakiNS
 Ma OK Rodjo mislim da nas dvojica jednako talasamo nego kad dolaziš u New nau ako sam dobro napisao prevod na engleski
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Trebao bi sledeći mesec, kod burazera na uselenje. Kad budem dolazio javiću ti se.
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Pozzz

Da li neko ima iskustva sa Gamo shadow 1000 i kalibru 5.5 ?
Resio sam da obnovim gamu vazdusnih pljuca pa me intersuju vasa misljenja .
I naravno optika Norkonia 9x40 ??
Sta mislite o toj kombinaciji ?

Hvala
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Podunavac
 Ja imam Gamo Shadow 640 4,5 mm. Odlična puška, veoma sam zadovoljan sa njom. I model 1000 je odličan, samo je malo veća i jača. Inače su Gamo vazdušne puške dobre kvalitete. Što se tiče optike, bolje uzmi Gamo 6x40. Po ceni su tu negde, a Gamo optike su ipak namenske za vazdušne puške.
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Hvala na odgovoru , mozda znas gde su najpovoljnije za nabavku ?
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Podunavac
 Ovlašteni uvoznik za Srbiju je Canona Leskovac, a prodajna mesta imaju još u Nišu i Novom Sadu. Pošto su uvoznici trebalo bi da budu najjeftiniji.
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Ma nesto se dvoumim izmedju standardne 4.5 i 5.5 municije .
Ima li neko iskustva sta je bolje i ubojitije do 100 metara ?
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Dare_Makedonija
 Lepo uzmes hatsan 135 u bilo koj od navedenih kalibara i nemas problema. Izlazna brzina na 4,5mm kod hatsana je 380 m/s a kod 5,5 mm 305 m/s. onda ti vidi sta ces

DESPERADOS
 Nisam siguran da u Srbiji ima Hatsan , kod nas u Krusevcu ih nema.
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

nidzamotocross
 Ja takodje imam Gamo CF 30, 4,5 mm , extremno dobra puska, kupljena u Canoni Leskovac, po ceni od 25.000 din... Prezadovoljan sam s njom... 
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

cakiss
 Pozdrav svima, da ne otvaram novu temu, da li se neko sretao sa vazdusnom puskom marke WEIHRAUCH, posebno me interesuje model hw77, i da li neko zna postoji li mogucnost da se uveze iz neke od okolnih zemalja, HVALA

Podunavac

cakiss kaže:
Pozdrav svima, da ne otvaram novu temu, da li se neko sretao sa vazdusnom puskom marke WEIHRAUCH, posebno me interesuje model hw77, i da li neko zna postoji li mogucnost da se uveze iz neke od okolnih zemalja, HVALA

Weihrauch puške su kvalitetne ali i skupe puške. Model koji te interesuje je isključivo namenjen sportskom streljaštvu. Puška je teška 4,1 kg i ima početnu brzinu od 175 m/s, što je veoma sporo u poređenju sa današnjim puškama (premda za streljaštvo veća brzina i ne treba). Ima fiksnu cev i polugu ispod cevi za natezanje mehanizma. Cena u Nemačkoj joj je 426 evra. Ako na okolne zemlje misliš na bivše republike SFRJ mislim da je nećeš naći nigde. Možda bi mogla da se nađe u Mađarskoj, inače ti Nemačka ili Austrija ne ginu. Sam je uvesti ne možeš, nego moraš preko posrednika (uvoznika) što znači još carina, porez i trgovačka marža. Svuda je u Evropi možeš kupiti bez dozvole, osim u Srbiji. Mislim da ti je ova solucija preskupa i prekomplikovana, pa bi trebao razmisliti o kupovini neke puške koja se uvozi u Srbiju. Gamo ima veliki asortiman i solidne je kvalitete, a uvoznik je Canona iz Leskovca.
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 Nekad kad sam se bavio streljastvom pucao sam sa ansChutz vazdusna puska. Ako ti je za sportsko streljastvo ovakbve polovne pusek su prva liga. Weichrauch nisam koristio ali sam koristio zastavina vazdusara i bio sam zadovoljan sa njom. Slazem se sa Podunavac da ti je Weichrauch preskup izbor ali to je vec stvar ukusa i mogucnosti.

cakiss
 Hvala na odgovorima,mislim da cu se onda ipak opredeliti za Gamo ili Dianu, Posto su Canona i Topgun ovlasceni uvoznici, a imaju i dobar izbor.

vlada23
 Moze neko da mi kaze gde mogu da nadjem stalak za upucavanje vazdusne puske jer ovu sto imam hatsan mod 125 nemoze bez stalka da se upuca, ima veliki trzaj.

Podunavac
 Nema potrebe da kupuješ stalak za jedno upucavanje. Smotaš jedno ćebe i staviš na astal za naslon, stolicu koja odgovara po visini i ništa drugo ti ne treba. Pušku i tako treba da upucavaš iz ramena a ne iz neke krute veze. Stalak služi samo da se ne pomera puška kad se šteluje končanica, a u toj fazi nema trzaja pa može da se improvizira. Ako baš hoćeš stalak svaki stolar može da ti ga napravi.
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Dobio sam info da Hatsan ima katastrofalan servis i da je dosta tesko doci do rezervnih delova u slucaju kvara . Kakva su vasa iskustva sa kvarovima ?
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Dare_Makedonija
 Nisto nisam cuo o kvarovima. Pitaj iskusnije kolege. Pozdrav

DESPERADOS
 Upravo to i radim , KO IMA ISKUSTVA SA HATSANOM ??
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Podunavac
 Lično Hatsana nemam, ali imaju neki moji drugari. Svima sam upucavao i mehaničke i optičke nišane i ponekad zajedno pucamo. Za sada nisu imali kvarova, ali ni ne pucaju mnogo. Jednom od njih je puška pala i slomio se prednji nišan koji sada ne može nigde da nađe, znači problem sa rezervnim delovima. Moja Gamo Shadow 640 ima već pet godina. Dosta je ispalila dijabola i još uvek je kao nova. Ako ti razlika u ceni ne igra ulogu moj ti je savet bolje da kupiš Gamo ili Diana pušku.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Vazdušne puške PRODAJEM 6 11.12.2018. 20:28
Vazdušna puška PUŠKARSKA RADIONICA 72 06.06.2015. 20:41
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,633,512 posete www.srbijalov.com