Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Smešni video na temu lova

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Smešni video na temu lova
Kile_
 STA JE OVO KOLEGE STA JE OVO BRE NENORMALNI LOVCI LJUDI STA STE VI BREEEE????MAKEDONCI NACIJA

http://www.youtub...1BN23vikGI

OVO JE OTISLO DO VLADE SRBIJE,PODIGLA SE VELIKA FRKA

Samo 300 i 4x4

nenad_franc
 pa ljude je zao da potrose metak! ne znam sta bih rekao...

canis aureus
 Vlada Srbije ne diže frku ni oko bitnijih stvari(baš su kul) a ne oko "metode lova" pojedinih "vrsta"
a možda i upute protestnu notuConfused

Kile_
 ne znam canisaureus ja sav link preuzeo pre par minuta sa fb i jos nekih foruma ovo je veceras ako mogu reci zanemol ljude.....dal je frka nije frka,nasa drzava je takva kava je...ali ja posle ovog ne znam sta da kazem i dalje se trersem jbt al najozbiljnije ako se na ovaj nacin love divlje svinje jebem ti ja i lov i sve....A AKO ZA OVO NIKO NE BUDE BIO ODGOVARAO!!!!
Samo 300 i 4x4

bela
 skup metak u makedoniji ....šta reći ......verovatno da nisu svi makedonci takvi.
vižlan i terier

Sniper Hunter
 E za ove i pecinski covek je bio humaniji pa zar je metak toliko skup ?? Divljaci nista drugo!

petar
 Meni se pojavi kad udjem na link "video je uklonjen", ne mogu da ga vidim...Confused
Ne znam o cemu se radi?
Just like old times!

Kile_
 EVO UKLONJEN JE VIDEO.NE MOGU DA VERUJEM I ETO NA CEMU SE OVO ZAVRSILO,NA TOME DA JE VIDEO IZBRISAN.....
Samo 300 i 4x4

AcaNik
 sta sam opet propustio?
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

Sniper Hunter
 Taj majmun ko je postavio taj ga je i uklonioFrown

petar
 A oce li neko objasniti nama koji ne mozemo da vidimo o cemu se radi?Confused
Just like old times!

eclipse4
 sto ga niste skinuli?video mislim.....

petar
 Skinuo bih ga ja za par sekundi preko youtube downloadera, ali sam zakasnio, kad sam kliknuo, vec je bio obrisan video..Sad
Just like old times!

eclipse4
 instaliraj INTERNET DOWNLOAD MANAGER i vise ti ne treba YVD.....
trebao je neko na vreme to skinuti,cim je odgledao.

petar
 Pa da sam ja taj koji je medju prvima to odgledao kao sto su Sniper, Lala i kile, ja bih skinuo, ali jbg, zakasnio sam...Sad
Just like old times!

maQ
 hahahah....Smeko
Kafa

Jank
 Nisam gledao snimak ali priča je užasna, ko sve nosi pušku, stoka jedna...Palica
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

petar
 Jank, nije puska nego kolac! Sad
Just like old times!

Lovac iz Vrbova
 A jel moze neko da mi kaze o cemu se radi?Ja sam ovde nov...pokusao sam da otvorim preko yuotube-a,ali je klip izbrisan...sta se desilo?Confused

Lala
 Lovac iz Vrbova, imaš na naslovnoj strani vest o tome, pročitaj.
Četiri majmuna, koji sebe zovu lovcima, iz Makedonije, sa puškama o ramenu, prvo su ranili DS, pa lepo prišli, i dok je jedan držao DS za zadnje noge, da ne može da ustane, drugi je snimao, a ostala dvojica su KOLČEVIMA debljim od ruke udarali po glavi ranjene svinje, sve dok je nisu dotukli, pošto im je verovatno bilo jako skupo da ispale samilosni hitac, i prekrate muke životinji. Udaranje je trajalo skoro ceo minut, životinja je dobila najmanje 20 žestokih udaraca u glavu, potiljak, njušku, u oči... Dok su udarali, ove junačine su jedan drugog hrabrili i podstrekivali, da što jače i više udaraju! I kad su dotukli životinju, onda su lepo jedan drugom čestitali na 'dobro' obavljenom poslu, izljubili se i zalili svoj 'uspeh' rakijom!
Od celog snimka, ostala mi je ipak maska, na kojoj se vidi da se dogadjaj desio u selu Dvorište-Berovo, u Makedoniji, a da je pametnjaković koji je to uradio neki primitivac sa imenom Mite Urdevski. Zapamtio sam, i da je snimak postavljen 12.12.2010., dakle, u nedelju.
Pomenuti mangup je čak postavio snimak i na svoj profil na FB! Ali ga je izgleda, posle frke koja se podigla, uklonio i odande.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Zabrana lova LOVAČKA UDRUŽENJA 880 11.10.2021. 10:25
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Umetničke slike na temu lova SVAŠTARA 47 09.08.2017. 22:40
Metode i načini lova kod drugih... METODE LOVA 45 24.12.2016. 20:26
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,580,670 posete www.srbijalov.com