Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
Limun
 Bretondzije hoćeli neko da mi kaže koliko bi štene trebalo da bude u 3meseca(težina,visina)orientaciono? Unapred hvala! Pozzz :-)

lovdzij@
 Kolege do juce nisam znao sta su ti bretonci!Pa to su ludaci 300%.Imao sam juce gosta u lovu,a on ima bretonce.Pa sam zbog njega isao po polju da lovimo "pilice"Oni kerovi ne staju po citav dan,odakle im snaga,nije mi jasno.Pa nema trn koji nisu obisli,ni trava gde nisu se zavukli.Pa sa njima za dan moze da se istrebi svako pile po lovistuFrown
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

Boban
 Lovdzija ,pa takvi su ti svi pticari prevrnu svaku susku.Pas

ZOKA
 Hvala Bobane!!!!!!!!!!!!

ZOKA
 Kolega Limun!

Imate sliku mog bretona na 4. strani ove teme,moja prva dva posta. Tad kad sam ga slikao imao je tri meseca i koji dan vise pa sami procenite,nisam ga tad merio ni tezinu ni visinu. Naravno neke norme postoje za uzrast od tri meseca ali ima dosta i do samog steneta,ne razvija se svako istom brzinom,tako da vase ako je sitnije ili pak krupnije u tom uzrastu ne mora nista da znaci.

Pozdrav!!!!Bye

Jank
 Limune treba da bude ovoliko kao sto je na mom avataru malo slatko mozda bitrebalo da ima dva do tri kg......pa bretoni su najmanji pticari.......Pas
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank
 Dobro mozda sam malo i zaboravio mozda su malo i veci ali su hiperaktivni umiljati nestasni veseli i sve super....ja ih obozavam samo da si video kakvu sam juce imao MARKU na prepelicu u srad kukuruza nije poletela dok nisam prisao na pola metra....e to je BRETON....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

lovdzij@
 Resio sam,nabavljam stene bretona,pod hitno!Ima da ga naucim i da markira i da goni.Po potrebiSmean

milols_lovac_ostrovac
 Pozzz.Kolega neces pogresiti ja imam bretone od kad znam za sebe,lovim sve sa njima prepelice,plovke,fazane pa cak mi je jednom i divlju svinju gonio pas i ako je do tada nije video,veoma su ptoorni na zimu i bolesti...
milols_lovac_ostrovac priložio:
belkan2_2.jpg

lovdzij@
 Ja sam do pre 10 godina drzao nemce.Gonili su zeca sa gonicima,kao i gonici.A stajali su u marku na jarebice i prepelice kad su bili sami.Ali od tad vise nisam imao pticare,jer vrlo malo lovim po polju.Ali nabavicu bretonca,pod hitno.

aca
 neznam kako ali danas na istrcavanju ker markira.kad se ja priblizim nema nista.kad odjednom odlete fazan sa drveta.a prosli dan ker mi markira fazana 2 m ispred mene.sutra ce da vidimo kako ce da ide u lov prvi put.pozdrav bretondzije

BRESTOVAC
 ja ih volim i cuvam bretonce sa kondicijom nemaju premca .ja idem u lov sa kolegama i posle par sati kerovi idu iza njih a bretonac ne staje dok god ne krenemo kuci.svaki zbun on pretitra .B)
B)epanjel breton.moj pomocnik u lovu!!!

Boban
 Pa dobro zavisi o koim kerovima se radi mislim na krvnu liniju,
moj kolega imao bretona zenku i nije htela da mrdne isla je oko njega na 5-10 metara iskreno bila je kao lutka u eksterijeru.
Pa je pario sa jednim kerom onako solidnog rada posto mu je bilo skupo da plati 150-200e parenje i kada se ostenila ostavio je za sebe muzjaka i zenku i opet ista prica i kada se preracunao ispalo mu je 3 puta skuplje.

Browningbar
 Univerzalan pas, moze se koristiti za sve vrste lova!
Pravo u centar!
srbijalov

Browningbar
 Nekad(7 meseci)
Browningbar priložio:
baki_1.jpg

Pravo u centar!
srbijalov

Browningbar
 Sad(3,5 godine)
Browningbar priložio:
baki1.jpg

Pravo u centar!
srbijalov

BojanKG
 browningbar,prelepi su i ja obozavam bretone Pas
srbijalov markafazan

Browningbar
 Boki, ovo je isti pas samo u razlicitom dobu zivota!
Lovan je ali se kajem sto nisam napravio i papire za njega kako bih ga izvodio na smotre!
Pravo u centar!
srbijalov

Lala
 Pa ne možeš ga ni u lov voditi ako nema papire!
Ala se zezate, ljudi... Pročitaj kolike su kazne za to!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

BojanKG
 pa lalo,oni jos malo ima da nam vazduh u lovistu naplacuju..
srbijalov markafazan

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,264 posete www.srbijalov.com