A moguće i da se trgovac zabunio. Kad bolje razmislim nije ni logično da u 410 koji je 10,2 mm stane sačma od 3,5 mm. Ali znam sigurno da ima 2,9 mm.
Cao ljudi meni su rekli u grckoj zato sto su bili popularni jedno vreme tamo, da turkse puske ne prodju preko ni jedan test za pritisak cevi.. sorry za moj srpski ponekad pobrkam... znaci pise 12/76 magnum ali nema nikakav pecat zato...ja bih licno kupio ruskinju! takodje imaju posle neko vreme dosta problema... ali mozda su digli kvalitetu to neznam, ako neko hoce turkinju neka kupi CZ 712 sacmarica, ili Beretta iberica Stoeger 2000 u klasi 500 evra! oni barem imaju neki standart! poz
Kolega Grk svaka puška koja izađe iz proizvodnje mora da prođe test tormentacije u zavodu za ispitivanje i žigosanje. A pritisci moju da budu usklađeni sa propisima C.I.P.-a. I zemlje koje nisu članice C.I.P. se ovoga pridržavaju uz minimalne razlike.
Ja ti kazem nisam siguran, neko mi reko to. Znam da treba da imaju, sad dal je to istina neznam!Dal je to bilo samo za turski trziste neznam. Al necu da pljujem mi grci nemamo ni jednu proizvodnju puske hahaha poz
Kolega Grk, pade mi na pamet da te zamolim nešto. Naime, koliko znam, u Grčkoj je zabranjeno posedovati karabin. Da li možeš da napišeš SVE što znaš o lovu na visoku divljač(svinje, srne, jelensku divljač...) puškama sa glatkim cevima u tvojoj domovini?
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?