Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Jedinstveno lovacko udruzenje ili podela?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Jedinstveno lovacko udruzenje ili podela?
Limun

misa 71 kaže:
Drustvo vrlo lepa tema.B)
Sta reci mi u ovom mom LU Jelen Kucevo smo davne 1989.godine postavili novog predsednika LU i to coveka koji je bio predsednik opstine a sve iz razloga da ce taj covek iskoristiti svoj uticaj i unaprediti LU.Trt Milojka Taj covek bese politicar , nikad bio lovac aktivista u tadasnjim vladajucim partijama .UZAS.
Al eto odrzao se covek do januara 2011.godine samo 22 godine bio nezamenjiv predsednik .Glavu o zid
Ja sam godinama bio u upravnom odboru i uvek sam na kraju trazio zavrsni racun ali isti nikakada nisam dobio .Al ni to nije nista covek napravio oko sebe ekipu pa nas na upravnim odborima i skupstini poklapaju na svim poljima. zamislite da jedna od stavki kada se pravi plan za visinu clanarine za tekucu godinu je bio i kupovina kukuruza i zitarica za prihranu divljaci kao i soli . Sve je to lepo proslo na upravnom odboru a naravno i kroz racune i knjige ali nikada ama bas nikada ta prehrana niti so nije kupljena niti iyneta u loviste.UZASSSS. So za solista je majstor uzeo iz sekcije za puteve i podelio po sekcijama da se iznese u loviste.UZASSS. Naravno majstor se pokrio sa papirima a jedino sam se ja bunio i nista nisam uspeo. A ima toga jos taj nas sada bivsi predsednik iymislio i na upravnom odboru usvojili (vecina naravno) da clanovi upravnog odbora placaju clanarinu samo 2.000 dina amislim za 2009. i 2010.godinu i tako obezbedio clanove za glasanje i podrsku upravnog odbora.UZASSS.
Taj isti predsedni dozvoljavao je uplatu clanarine i drugim licima preko cele godine mimo onog termina koji je usvojen planski a naravno novac nikada i nigde nije prikazan za to, a mogu odgovorno da tvrdim da se4 radi o cifri od oko najmanje 20 i vise uplata pa se to pomnozi sa 9.000 din. i dobi je se prosta cifra od 180.000 din. a te pare se nigde ne prikazose na savrsni racun. UZASS
Da vas vise ne zamaram covek je mislio da je TITO a naravno nisam rekao taj isti je bio i nacelnik OUP/a ovde.DR.MR.
I jos samo ovo imali smo mi lovacki dom prava kuca sa potkrovljem ,sa dvoristem,sredjena u okolini nije bilo takvog objekta , izgradili ga sami lovci svojim sredstvima al tu nije kraj taj nas DR.MR. predsednik(tadsnji predsednik opstine) dade dom u zamenu za jednu garsonjeru koja sluzi kao lov.dom. u koga nije mogao niko da udje i da koristi sl.prostorije.Gazda je gazda. Glavu o zid Preki SudPalica
Zbog ovakvih stvari mi se smucilo sve!!!!!!!Preki Sud
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Lala
 Misa 71, da li se neko od članova LU, ili UO, obraćao nadzornom odboru, pa onda dalje, nadležnim organima? 
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

misa 71

Lala kaže:
Misa 71, da li se neko od članova LU, ili UO, obraćao nadzornom odboru, pa onda dalje, nadležnim organima?

Lalo druze ma kavi napravi covek klan oko sebe pa samo drmao li drmao .UZASSSGlavu o zid
Ja sam morao par godina da promenim LU i bio sam clan u LU u M.Peku i Lu u Rabrovu pa sam tek ove godine kada je pocela prica da ga menjamo ponovo se vratio u Kucevo.
Covek bio velika zverka nedodirljiv a dovodio u goste o nasem trosku raznorazne glavonje. Trosio i bio gazda na nase pare nasu muku Palica Preki Sud
Zamisli kada su poceli i politiku da mesaju u LU a najvise me boli kada sam cuo da se prolongira ono najgore na nacionalnoj osnovi ( Srbi i vlasi ) UZASSSSSSSSSS Glavu o zid
Ovde je kraj mesovit a on to licno koristio . Na moje pitanje ovdasnjih pojedinih drugova lovaca zbog cega im je taj sada bivsi predsednik bio dobar za 22 godine vladavine Glavu o zid jedini odgovor je bio NEDIRA ON NAS NEDIRAMO MI NJEGA . UZASSSSSS .
Statistika govori sve za tih 22 godine nista nije uradjeno niti napravljeno niti je bilo podnetih kriv. prek. kao niti disciplinskih prijavava . Moje udruzenje je za primer u celoj Srbiji to sigurno Lalo nisi znao (pravo da ti kazem i ja se cudim ? ) A da slagao sam te bila prijava krivolova pre set sedam godina a znas li kako je zavrsena ? puj pik nevazi , vracene puske .
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Sremac75
 E moj Mišo vidi temu "solidarnost među pravim lovcima".
Videćeš šta se dešava u LD "Jelen" Bačka Palanka.
Isti sistem, isti obrazac, isti rezultati!

Ali, bar ste ga se rešili.
Ako mi budemo morali čekati 22 godine.....lele!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

misa 71
 E moj druze Sremac muke su to bile. P da li ti znas da je mom drugaru preko poruka na mob. preceno smrcu ako glasa za smenu tog.DR>MR. ali nema veze cekam zahtev tuzilastva da pustim prijavu za ugrozavanje sigurnosti pa cemo videti i naci tog majstora ko je poslao poruku i pravo da ti kazem jedva cekam da mu vidim okicePalica Palica Preki Sud

Lala
 Pa dobro, a kako ste ga uspeli smeniti? Mi smo u statut našeg bivšeg LD imali odredbu da niko ne može biti predsednik duže od dva mandata, ako se dobro sećam. Pa i predsednik države je ograničen brojem mandata, što ne bi predsednik LU?

Sremac75
 Ili je umro, ili se razboleo!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

misa 71

Lala kaže:
Pa dobro, a kako ste ga uspeli smeniti? Mi smo u statut našeg bivšeg LD imali odredbu da niko ne može biti predsednik duže od dva mandata, ako se dobro sećam. Pa i predsednik države je ograničen brojem mandata, što ne bi predsednik LU?

Bravo Lalo bio on dva mandata a posle itanje majstor izmenio statut zamisli i na osnovu toga je on bio sve ovo vreme predsednik.Glavu o zid

LU Aleksandrovo
 O tome vam ja ljudi govorim, mene nadzorna i?ee?ljala za nedelju dana ili dva sastanka sa veeerom a poslovanje udru?enja nije ni za celu godinu iako Skup?tina nalo?ila da Nadzorna to uradi, ali neka ba? volim nisu se osladili za veaere, da su uzeli poso u ruke bar bi nekoliko meseci besplatno veeerali.

Limun

misa 71 kaže:
E moj druze Sremac muke su to bile. P da li ti znas da je mom drugaru preko poruka na mob. preceno smrcu ako glasa za smenu tog.DR>MR. ali nema veze cekam zahtev tuzilastva da pustim prijavu za ugrozavanje sigurnosti pa cemo videti i naci tog majstora ko je poslao poruku i pravo da ti kazem jedva cekam da mu vidim okicePalica Palica Preki Sud
I ovo mi nesto poznatoBesan

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Sremac75
 Jako je puno istih slučajeva, da se ponekad zapitam da nije to dirigovano sa istog mesta?
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala

misa 71 kaže:

Lala kaže:

Bravo Lalo bio on dva mandata a posle itanje majstor izmenio statut zamisli i na osnovu toga je on bio sve ovo vreme predsednik.Glavu o zid

Opet ne reče kako ste ga smenili?

Limun
 Ma sve su to ista G@na moj Sremac nije za njihPreki Sud sve to treba puc puc pa ondaRaanj

Šala, naravno da ne mislim ozbiljno.

Khalil Gibran

misa 71
 A to Lalo kako smo uspeli , pa znas i sam kako to ide kada su izbori u pitanju! Malo smo vise radili , razgovarali sa svim lovcima, objasnili koliki je to period od 22 godine i sta se dobilo od toga.
A kada je doslo vreme za glasanje na skupstinu zaboravili da dodju dvoje, jedan se naprasno razboleo a imalo je i onih koji su shvatili poentu nase price. Sta da se radi moralo je tako ali HVALA BOGU ispalo je dobro. Preuzimamo odgovornost na sebe i krecemo u sto se kaze nove radne pobede.
Nadam se da mozemo racunati na sve dobronamerne lovce za pomoc u radu i unapredjenju lovstva u ovom mom kraju.Bye

Lala
 Na Srbijalov portal možete računati, koliko je u našoj moći!
Samo napred! Pamet u glavu, (dupe uza zid), i šljakajte. Ako dobro radite, već za godinu-dve ćete videti rezultate.

misa 71
 Nego drustvo da vas pitam da li je i kod vas za solista iznosena ona so koja sluzi za posipanje puteva(so uzeta iz sekcije sa puteve) i da li je to normalno ?ConfusedGlavu o zid
znam da mozda nije ovde mesto za ovo pitanje ali sta da radim zivo me interesuje vase misljenje da li je takva so uopste dobra za solista ?

Lala
 Ma kakvi so za puteve! Iznosimo so u koturovima, za divljač.

misa 71
 Jos jednom hvala Lalo i ostali na razumevanju i podrsci .B) Bye

LU Aleksandrovo
 Neki iznose holandsku so jedna cigla te na mesto 20 cigli ove bar u novcu, samo se ne zna jel ima neonsku reklamu da mo? da privuee zverke i sa vi?ekilometarske daljine, logika je jasna ako je strano bolje za nas bolje je i za zverke i ako treba da se plati nek se plati ako ne zna? ?ta je dobro bar zna? ?ta je skupo.

Sremac75

misa 71 kaže:
Nego drustvo da vas pitam da li je i kod vas za solista iznosena ona so koja sluzi za posipanje puteva(so uzeta iz sekcije sa puteve) i da li je to normalno ?ConfusedGlavu o zid
znam da mozda nije ovde mesto za ovo pitanje ali sta da radim zivo me interesuje vase misljenje da li je takva so uopste dobra za solista ?

Ja mislim da je to štetno za divljač, ali o teme će verovatno neko ko se više razume!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,627,960 posete www.srbijalov.com