Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: IZ12

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
IZ12
PEZ
 Veljko pogledaj malo prethodne upise, IZ-12 se vise ne proizvodi, tako da od nove nema nista a ako uspes da nadjes neku polovnu opet cenu diktira dogovor sa vlasnikom(prodavcem).
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

veljko__
 Ma mislio sam bolje ocuvanu i u dobrom stanju.
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

PEZ
 Veljko, to se retko nalazi jer ako neko cuva pusku 40-ak godina i pritom odrzava da bi bila u dobrom stanju, znaci da mu je stalo do nje i nece je tek tako prodati.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

veljko__
 Da,upravu si.Pozdrav Pez..Bye

Joe the hunter
 Pre tidesetak godina sam jednu sezonu lovio sa pozajmljenom IZ 12 i mogu reci da je to zaista odicna puska u svakom pogledu.Ove danas nisu ni prineti IZ 12.Kada bih birao izmedju ruskih pusaka pre bih uzeo IZ 12 makar i u losijem stanju(sve se da opraviti i srediti) nego bilo koju novu rusku pusku.

vlada lovac
 Ima nekoliko tih starih pusaka u mom okruzenju, sto u cal.12, nesto manje u cal.16, nikad se niko od vlasnika nije pozalio na neki kvar u mehanizmu, stradanja udarne igle i sl., obicno su sa mehanickim ostecenjima na drvetu, naprsline na vratu kundaka, i sa nesto malo lufta u glavi, jer se ranije dosta vise punila municija pa se pucalo sve i svasta, moje zapazanje kod tih pusaka je da imaju dosta uzi snop sacme nego IZ 27 i TOZ 34, mozda ne svaka ali ove iz kojih sam ja pucao jesu

sheytan
 ^ Kako koja! Od mog rahmetli poznanika donja cev je bila jaaaako shiroka, shto se meni jaaako svidza! Cal. 12 je u pitanju. Za gornju ne znam, nismo probali...
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

mirko knezevic
 Moja takodje ima automatsku kocnicu sto me ponekad prevari ali nije losa stvar.
Kolega VELJKO ako se potrudite i pratite oglase mogu se naci bokerice IZ 12. Cenu sto kazu kolege diktira izgled i ocuvanost. Pre nekih mesec dana bila je jedna u oglasima vrhunski sredjena spoljasnost,za cenu od 300evra. A bila je isto jedna za 150evra ali je vlasnik ljubazno napisao da joj cevi nisu u top stanju da je napukao i kundak i podkundak. Sve zavisi kako izgleda to joj diktira i cenu.
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

aleksa
 Evo jedne u ponudi za pristojnu cenu. Uz to ima i dobrih prinadležnosti tipa kožni redenik i pribor za čišćenje. Čini mi se da je puškom intenzivno lovljeno što se da primetiti po "ožiljcima" na kundaku i potkundaku i ne tako očuvanoj spoljašnjosti cevi ali se pravi utisak može steći tek uživo.
Evo i link:
http://www.kupuje...id=5792840

Joe the hunter

aleksa kaže:
Evo jedne u ponudi za pristojnu cenu. Uz to ima i dobrih prinadležnosti tipa kožni redenik i pribor za čišćenje. Čini mi se da je puškom intenzivno lovljeno što se da primetiti po "ožiljcima" na kundaku i potkundaku i ne tako očuvanoj spoljašnjosti cevi ali se pravi utisak može steći tek uživo.
Evo i link:
http://www.kupuje...id=5792840

dao bi on to i za 200 jura

veljko__
 Mislim da bi 200e bilo taman.
;)

avast
 Iz 12 je vrh puska i vredi svaki evro.Moj cale lovi sa njom 30 godina.
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

Cvele
 Cim on ima uz pusku i ove reducire za karabinsku municiju... Ko zna koliko je on ispucao karabinsku municiju....
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

PEZ

Cvele kaže:
Cim on ima uz pusku i ove reducire za karabinsku municiju... Ko zna koliko je on ispucao karabinsku municiju....

Odobreno
P.S.

Cvele
 Sto znaci No no no

ivanfox
 Jeste ocigledno ta puska iz oglasa dosta ispalila metaka sacmenih a i karabinske municije ali znate li vi kolege koliko kostaju "reduciri" pomenuti ili umetci za neolucene cevi koje prodavac nudi uz pusku.Nisam ni ja siguran ali kod renomoranih nemackih proizvodjaca cevi takvi umetci kostaju najmanje TRODUPLO vise nego sto kosta sama puska u oglasima.Koliko sam ja skontao iz ino kataloga ti umetci su u kalibrima manjim od 7mm ali i na pusci bi trebalo da ima podesivi nisani ili da se montira montaza sa optikom pa je sve to dodatni trosak za kupovinu jedne standardne sacmare a uz sve to bi trebalo verovatno i da su ti umetci-reduciri upisani u oruzani list.Zakljucak bi bio da je ponuda jako dobra i cena povoljna ALI...
i foxterrierPas 2 je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika

Cvele
 Samo to jedno veliko ALI je najveci problem... Smile

canis aureus
 [xhide]... sve nešto mislim Glavu o zid
da te reducire pravio "majstor Živan" na svojemu strugu gde obrađiva diskovi za autE te da isti nisu vid'li renomiraTe ...
...Zatvor ....
ali to je samo moje mišljenje koje ne mora da bidne ni blizoo istini i tako tomU [/xhide]
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

sheytan
 [xhide]Ma, jock, tebra imenjatče, to je garant Krieghof semper cev, od cca. somića evara! Baja se otvorio i qpio si to za rusq krntiju, i sad hoće nekom da praktično pokloni! Odobreno

Smeko

iveli 3

Po mom skromnom mišljenju, ta je puška PRESQPA! Stari[/xhide]
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Cvele
 Puska kao puska iz12(u zavisnosti od stanja) nikako nije krntija, ali ne moze se normalno meriti s Italijankama, Nemicama... a za sve ostalo se slazem sa sheytanom...

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,826,084 posete www.srbijalov.com