Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana
|
Limun |
Objavljen 23.01.2011. 23:55
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Jank kaže:
mirko knezevic kaže:
Sta si bre siguran,pa proso covek pored nas Limune,mi smo stojali ovde kad doveo klinca da se slikaju!!!!
A ja sam taj koji je slikao Sremca i klinca....ha ha ha....tako blizu a tako daleko....  Pu, sunceti poljubim koji smo mi maleri!!!
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 23.01.2011. 23:55
|

Lovčina

Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
INTERMAKER kaže:
Limune, znaš za onu "Pomoravski su vrbaci blizu njene kuće, sakriće nas lišće, sakriće nas pruće..."
Morava ti je idealno mesto za vodjenje ljubavi... ko zna koji je kera ganjao šakalku pa se izrodili mešanci 
Ipak je to morava romantika mesec seta zutim zrakom kroz vrbove grane morava sumi... I u pravu je INTERMAKER...
INTERMAKER: Hvala Mirko  |
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 23.01.2011. 23:57
|

Lovčina

|
Ma bezi bre,trebao sam da ponesem onaj razglas vatrogasni i da se derem... Maler totalni!!!!!! |
|
|
|
Limun |
Objavljen 24.01.2011. 00:02
|

Lovčina

|
Jeli bre Mirko zar nisi ti slikao neke tamo jer su te zamolili da nije bilo nekog od njih!

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 24.01.2011. 00:02
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Lala kaže:
Propustili ste priliku da me uslikate sa čašom vina, ko vam je kriv! Takvu priliku nećete imati često  , ne pijem. E da, zaboravio sam da kažem da sam i Joksu upoznao.
A da ti je vino extra, jeste. Sremac, ne daj meshtanu vinograd ni pod razno!!!
Ajd ja da kažem i ovo: ne znam da li od vina, ili od moravskog vazduha, ali naš drug Zoranp je po povratku u NS došao na ideju da ide u OPERU!
Bili smo ozbiljno zabrinuti za njegovo zdravlje, jedino što nije bilo dovoljno vremena da ga zezamo malo više, pa eto, da se ne zaboravi! 
Drug Sremac je održao obećanje i mene je počastio Sremskim - Fruškogorskim vinom...DOBRO VINO....nego Sremac imaš li ti toga više....(Neznam da li da pišem ovde....u poverenju treba mi za crnu berzu)....javiću ti se na PP.....ha ha ha...
Kada pijem crno vino
u srcu mi mnogo fino
kad popijem litru dve
onda su mi dobre sve
kad popijem jedno pivo
onda.......
...............ma šta ja tu vama kad nisam video imenjaka......
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 24.01.2011. 00:03
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Jank, toga ima u dovoljnim količinama.
A vi Čarapani ste stvarno baksuzi, pa vi nikoga niste videli!
A što se tiče predloga za raspoznavanje u pravu ste.
Ovo je bilo prvi put da se srećemo, pa se nismo baš najbolje pripremili!
Ko je mislio da će biti 300-400 ljudi?
Sledeći ću doneti tablu 2 sa2 na kojoj će pisati LIMUN!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 24.01.2011. 00:03
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Limun kaže:
Jeli bre Mirko zar nisi ti slikao neke tamo jer su te zamolili da nije bilo nekog od njih!
Može da se desi da nas je slikao baš Mirko....ona slika gde smo svi sa foruma....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
joksa |
Objavljen 24.01.2011. 00:07
|

Mlađi član

Upisa: 30
Pristupio: 05.11.2010. 22:59
|
<script src='http://img408.imageshack.us/shareable/?i=dsc03067h.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>sremac,joksa(moja malenkost)djordje i da li njega neko nezna(zoranp)
covek je bogat onoliko koliko ima prijatelja!
|
|
|
|
Igor |
Objavljen 24.01.2011. 00:08
|

Moderator

Upisa: 264
Pristupio: 05.02.2009. 20:16
|
Ja stvarno nemam sta da dodam na ovakvim komentarima. Moj put od 1600 km se isplatio. Ovom prilikom pozdravljam sve clanove foruma koji su prisustvovali manifestaciji u Starom selu, naravno i ostale koji ce donekle razmisljati da u sledecem srijalu Slava i njegove muke prisustvovati.
Veliki pozdrav Slavi njegovoj druzini koja je dala sve od sebe.
'' '' izvini Slavo ti znas zasto se smejem a zna i Lala
Budi svoj, samo svoj........
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 24.01.2011. 00:09
|

Lovčina

|
Jank kaže:
Limun kaže:
Može da se desi da nas je slikao baš Mirko....ona slika gde smo svi sa foruma....  E crni Limune i crni Mirko!!!

Khalil Gibran
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 24.01.2011. 00:11
|

Admin

|
joksa kaže:
<script src='http://img408.imageshack.us/shareable/?i=dsc03067h.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>  </noscript>sremac,joksa(moja malenkost)djordje i da li njega neko nezna(zoranp)
Ma Jokso svi ga sada znaju.
Predlažem Janku da ga stavi na grb foruma kao zaštitno lice za odvraćanje neprijatelja!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 24.01.2011. 00:12
|

Lovčina

|
Nije Jank niste to bili vi ovo su bili neki drugi likovi. Sremac u pravu si i stavi tablu oko vrata i kao na aerodromu da se setas dok ne nadjes ovog Limuna!!! Bitno da oni(ovi moji carapani)nasli raki...  E vala baksuzi smo pa ne malo... Limune prvim zracima proleca palimo sa 407 kod Sremca da ga upoznamo coveka... |
|
|
|
kelt |
Objavljen 24.01.2011. 00:13
|

Lovčina

Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|
pozdrav svim kolegama sa foruma, a pogotovo onima sto su danas isli u hajku. bravo momci nista nije toliko vazno koliko vasa volja za druzenjem uprkos meteo uslovima i daljini koja vas razdvaja. zao mi je sto nemam barem jednog druga da ide sa mnom na ovakve manifestacije, samom mi je glupo iako mi i nije bilo daleko. sta reci nego svaka cast momci vi drzite obraz srpskom lovstvu.  |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 24.01.2011. 00:14
|

Admin

|
Pa što ne kažete da ste se ožderali!!!???
Sunce vam Čarapansko!!!
Zato vi nikoga niste videli!!!!

|
|
|
|
joksa |
|

Mlađi član

Upisa: 30
Pristupio: 05.11.2010. 22:59
|
lalo gde je grupna fotografija(kod dzipa srbijalov)pred polazak na hajku?
covek je bogat onoliko koliko ima prijatelja!
|
|
|
|
INTERMAKER |
|

Super Admin

Upisa: 303
Pristupio: 28.01.2009. 13:01
|
Heh, verujem da će sledeći put upoznavanje sa nekim biti:
Zdravo, ja sam Taj i Taj. Da li si ti član foruma SRBIJALOV? 
Interesantno je da se ljudi raspoznaju po registrovanim korisničkim imenima na ovom portalu (nadimcima, nickovima...) u smislu: Evo ga Sremac, nema ga Jank, gde je Limun, da li si video Mirka, Joksu, ZoranaP, Arnotije došao čak sa Kosova a neki mnogo bliže nisu, video sam Lalu sa Adminom... a to je ono što mi je drago isto kao i Adminu sa kim sam pričao na tu temu.
Svakim danom dobijamo nove članove (drugare i drugarice) i sve je veća želja za upoznavanjem i sticanjem novih prijateljstava.
Siguran sam da ćemo se u skorije vreme opet okupiti i bolje upoznati...
Do tada: ŽIVELI  |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 24.01.2011. 00:16
|

Admin

|
Šefe

|
|
|
|
Limun |
Objavljen 24.01.2011. 00:16
|

Lovčina

|
Mirko ali samo ti i ja, normalno ako nas primaju, da razmislimo za Milutina ipak je on bio u druge baterije!

Khalil Gibran
|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 24.01.2011. 00:19
|

Lovčina

|
Sremac75 kaže:
Pa što ne kažete da ste se ožderali!!!???
Sunce vam Čarapansko!!!
Zato vi nikoga niste videli!!!!

Pa mi bili fini Sremac nismo od toga poneli nista,al neki lik izvadi flasu i ovima zamirisa....jaoooooo........ |
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 24.01.2011. 00:22
|

Lovčina

|
Limun kaže:
Mirko ali samo ti i ja, normalno ako nas primaju, da razmislimo za Milutina ipak je on bio u druge baterije!
Ma ce da ga povedemo,morali smo nekog da posaljemo i drugu bateriju da pazi na njih tamo...da ne bude "ljudi majmun je usao u tenk"!!! |
|
|