Neka Lala kaze kako me je pratila losa serija prethodne sezone , vec sam mislio da odustanem od lova, ajde sto me pratila losa sreca ali sto me Lala tovario, pa malo vracam dug sa kamatom
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Lalo, evo jedan recept...da te krene!
Prvo moraš da nadješ najstariju babu koju možeš, po mogućnosti da je iz Šangaja!
Onda je zamoliš za nekoliko intimnih trenutaka.
Nakon što ona pristane (a sigurno hoće imajući u vidu tvoju naočitost) moraš se potruditi da baba ostane zadovoljna (a ni to nije teško, i to s obzirom da je odavno zaboravila kako to izgleda, a ne zato što si ti neki stručnjak).
Onda, nakon što je posle svega lepo poljubiš (ne obazirući se na to što nema baš puno zuba, a i ono što ima su pokvareni), i izađeš iz one kartonske kolibe, u zajedničkom dvorištu (naravno kada rasteraš svu onu decu koja su kroz rupu od prozora pratila uživo vašu razmenu nežnosti) uhvatiš onog najvećeg petla-gološijana.
Kada sa petlom dođeš kući (ali nemoj ga unostsiti u stan jer je pun tekutova) moraš da ga zakolješ i zakopaš u dvorištu!
Ne znam...ljudi kažu da deluje!
E kada sve to uradiš, prepelice će padati i bez pucanja........od smeha!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Recept je toliko detaljno opisan, da ne mogu da se otmem utisku, da ga pisac nije već probao!
Hvala, kolega, hvala, nedelja je za 2 dana, pa ćemo videti u praksi, čiji je recept bolji!
I ja sam čuo da ovaj recept deluje samo baba ne mora da bude baš iz Šangaja. Važno je samo da bude tudja, za nas malo mladje pomažu kažu i babe od 25 maksimalno 30 banki. Isto je važno da baba ima i po koju dilandaru mislim da nije skroz izbrijana da bi joj maznuo bar jednu dlaku koja se protne kroz cevi od puške kažu posle nema da omašiš ni jednu divljač. Eto ako sam pomogo u redu je ne tražim više od ture pića.
Pozdrav od Čarapana! "ja s'tem nem ništa"
"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Pazi sad i Limuna!?! Pa vi, braćo, ne da me tovarite, nego polivate kao iz vatrogasnog šlaufa?!? Aman bre, vucite ručnu, demolirali ste me!
Ko me vukao za jezik, da vam uopšte i pričam kako sam mašio, i za one svadbarske cvetove... ja iskreno sa kolegama podelim muku i jad moj, a oni kao dušmani, udri po meni....
Ma samo cepajte, svakom dodje crni petak, dočekaću ja na zicer već nekog od vas!
Sad će nedelja, pa bi mogli Lalo i ja malo Sremcu da se smejemo!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
vi drustvo stvarno uzivate u tom lovu na prepelice pa malo sam i ljubomoran ,i ove godine sam propustio lov na prepelicu i druzenje sa vama ali od silnih svadbi i veselja nisam mogao da se okrenem,cak sam i Janka zvao da idemo jedan viken ali ni on nije mogao ,SAMO NAPREDB)
Kolege evo ja sada stigoh iz lova, učinak polovičan ali to i nije tako loše. Na teren izašlo nas 5 sa 2 kera podignuto 50-ak prepelica otstreljeno 16-ak komada 5 nije nadjeno, vrlo malo rose baš nezgodno za rad kerova.
Pozdrav od Čarapana! "ja s'tem nem ništa"
"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.