LD "Jelen" Bačka Palanka
|
papiga |
Objavljen 05.12.2011. 20:05
|

Stari član

Upisa: 255
Pristupio: 19.04.2011. 19:31
|
E pa rodjaci sa severa lepo se odcepite napravite svoje LU i zabole vas kundak i za tog Piskaca i za sve ostale jer ja iz ovog vaseg izlaganja svih zajedno sto mi vise objasnjavate ja sve manje kapiram lepo jednog dana FIK I GOTOVO novo udruzenje, nov z.racun,nov pecat a ekipa mala ali odabrana nema duplog placanja nema nicije reprezentacije sitnih troskova i ostalih svrckanja kolima o vasem trosku jedan placeni lovocuvar ,upravnik lovista po ugovoru o delu a svi ostali volonteri i zaljubljenici u lov i lovstvo glavnu rec ima skupstina a ne neki kumovi i prijatelji iz UO i to je to |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.12.2011. 20:09
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Kolega nije to tako jednostavno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 05.12.2011. 20:16
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
Sremac uzmeš tri crvene i namažeš ih antraksom,staviš u kovertu i pošalješ u LD,pa ko počne da kija tamo su novci završili,tako ćeš najlakše saznati gde su novci od tvog zeca
|
|
|
|
papiga |
Objavljen 05.12.2011. 20:17
|

Stari član

|
ma de nije evo u komsiluku su za 3 meseca istog takvog samovlasca otkacili i oformili novo LU registrovali u APR dobili pecat svoj z.r. i vec odrzali konstitutivnu skupstinu izabrali organe upravljanja i odrzali i prvu redovnu skupstiinu doneli odluke o clanarini za narednu lovnu godinu i od 01.01.2012 primaju uplate cekaju samo odluku ministra o dodeli teritorije na gazdovanje ali i oni kad su pocinjali isto je bilo tako "nije to tako jednostavno" bilo je i pretnji i ucena i svadjali su kumove bracu i prijatelje ali je volja ostala jaca od svega i sad imaju svoje LU a o prijemu u clanstvo odlucuje sekcija,pa onda zahtev ide na UO,pa onda na skupstinu i ako tu prodje mozete da budete clan ja se raspitao vec i po svemu sudeci od sledece god menjam udruzenje raspitajte se za recept i naoruzajte se voljom i spremite se debelim zivcima i  |
|
|
|
Lala |
Objavljen 05.12.2011. 20:44
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Sve to pije vodu samo ukoliko imaš lovište, Papiga.
A po zakonu, na konkursu za dodelu lovišta prednost ima LU prethodni korisnik.
Šta će ti LU, bez lovišta?
Mada, ima tu i još jedna stavka: LU prethodni korisnik koji je kažnjavan, ili nije izvršio svoje obaveze, ili nije gazdovao u skladu sa propisima ili planskim dokumentima, gubi tu prednost.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
papiga |
Objavljen 05.12.2011. 22:04
|

Stari član

|
Kolega Lalo koliko sam ja upoznat sad je svejedno konkurisu svi i trebalo bi da svi imaju podjednake sanse bez prednosti,jer ko sto je vec pisano na ovom forumu sve je ovo prelazni period do privatizacije koja krece za koju godinu a u ovom slucaju lovci su ti koji su izrazili nezadovoljstvo i pokrenuli nekoliko tuzbi protiv predsednika starog LU od ne izdavanja lovnih karti do nepostovanja zakona prilikom izbora organa LU falsifikovanja potpisa i verovatno ima toga jos sto se nezna za ovo znaju i vrapci kod nas a vec se zna i to da ce ovo novo LU dobiti oko 70% teritorije starog LU jer su se lovci sa te teritorije svojim potpisima izjasnili da hoce u novo LU i ti papiri su zavrsili tamo gde treba i kod onih koji odlucuju i dodeljuju loviste na koriscenje tako da mislim da su se ljudi potrudili i nadam se da ce biti prvi koji ce uspeti u tome ovde kod nas na jugu jer je stanje odavno alarmantno cak porazavajuce sta sve radi sacica jadnika koji misle da su uhvatili jarca za visuljak (tipa tog nekog Piskaca i njemu slicnih)i nad popom ima pop zar ne |
|
|
|
Gedza66 |
Objavljen 06.12.2011. 02:43
|

Veteran

Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
Bravo Mali lovče. Sa jednim glupim upisom, izazvao si ovoliko polemike i taman sam pomislio da mi je sve jasno, kad ono nejasnoća na pretek.
Kažu da ima dve vrste b.d.la. Jedni koji ništa neznaju i drugi koji takodje ništa neznaju ali uče ove prve.
Priznanice o naplati gotovog novca se izdaju tek kada se izvrši naplata po nekom osnovu. Sremcu 75, ne može biti izdata priznanica. Sremcu75 možete izdati neku fakturu ili zapisnik o odsr,elu i tek kada čovek bude platio (ako je tačno da duguje), može mu biti izdati priznanica.
Takodje, vrlo je nejasna situacija, kada na zeca pucaju dva lovca istovremeno (što je realno i u praksi se često dešava), koga dužite za odstrel i kako to odredjujete. Verovatno je lovstvo kod vas toliko napredno, da sve pratite preko nekog satelita. Neverovatno, ali izgleda istinito.
U kakvoj sam ja zabludi bio. Pa mi stalno na jugu Srbije, kao primer uredjenosti lovišta i udruženja imamo Vojvodinu. Pa mi smo mala deca za vas.
E moj kolega Papiga, lako je Kosančiću da formira udruženje i odvoji se od matičnog udruženja, sa svim neizvesnostima koje to otcepljenje nosi. To izgleda nije moguće u Bačkoj Palanci. Ma moguće je, samo su ti ljudi svesni da će podelom udruženja i lovišta, od jednog lošeg dobiti dva identična.
Blago onom ko više vidi svojim nego tudjim očima!
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 06.12.2011. 09:27
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
I problem je u tome što baš taj Piškać rastura postojeće LU, i želi da sebi napravi Lu sa lovištem gde bi mogao da nastavi da radi šta želi i da se ponaš kao BEG ili BOG!
I za tu rabotu ima i podršku, kako on sam kaže, g.Kunovca iz PSPŠV, g.Kunovca iz LSV, g.Zeremskog iz ne znam ni ja odakle, G.Bauka bivšeg predsednika LSV, g.Ćeranića sekretara LSS!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
papiga |
Objavljen 06.12.2011. 10:16
|

Stari član

|
Ma kolega nije bitna podrska nekih bivsih jer da su valjali ne bi bili bivsi po mojim saznanjima LSV i LSS se vise nista ne pitaju i ne odlucuju pitanje je dali cemo i biti vise clanovi LSSa jer sto bi mi placali nekome platu troskove i svrckanja po svetu a za uzvrat ne dobijamo nista,sto se mene tice a verujem da ima jos istomisljenika ja svoj dinar nikad ne bi dao nekome tamo u Bgdu da sedi i uziva u kancelariji a ja da mu placam platu a i sam sam bez posla pa i ja bi se menjao s njim da bez obaveza i odgovornosti dobijem platu i pametujem i izmisljam nacine za cerupanje i lovaca i prirode a zarad licnog interesa, sad je to sve preuzelo ministarstvo i vrlo mi je drago zbog toga jer mi se cini da je tu u pogledu lovstva nacinjen pomak i u samostalnijem odlucivanju a i u pogledu raspolaganja sredstvima platis drzavi direktno njen deo i sve sto ti ostane lakse i mnogo manje komplikovanije raspodeljujes kao pravi domacin pogotovo mi se svidja ovaj model sa lovnim kartama jer nema prostora za manipulacije a svedoci smo da je sad LSS puko nema vise para presusili izvori od lovaca pa sad na sajtu objavljuju da su poslali LU opomenu pred utuzenje zbog neplacanja obaveza prema LSSu pa nema vise naivnih koji bi izdrzavali neke lezilebovice u BGDu jer se ti isti sete nas lovaca samo kad je placanje u pitanju i kad treba da dodju na neki "djuvec" tak da je drage moje kolege tu samo licni interes u pitanju i fotelja i nista vise brigas njih i za lovstvo i za lovce osim kad su pare u pitanju |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 06.12.2011. 10:18
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
..da dopunim malo Sremca...a kad se napravi novo LU (za koje smo i mi glasali, ali iz nekih etičnijih razloga) onda se planira ono što onaj "LICIMUR" Mali piše, a to je da će nas izbaciti 02. aprila 2012, kad bi trebalo to da profunkcioniše!!..e kolega Papiga nadam se da ti je sad jasnije!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
papiga |
Objavljen 06.12.2011. 10:24
|

Stari član

|
Pa ko ce bre da te izbaci da mu ga nije deda ostavio u amanet pa nemojte kolege da nasedate na sitne provokacije znate i sami da selo ili divani ili .... ..... to su njihove puste zelje i opijum za sitne duse svi su zamenljivi i bez svakog Sunce sija pa i bez njih pogotovo u ovim retko zgodnim vremenima za sve i svasta |
|
|
|
Hunting Club Astra |
Objavljen 06.12.2011. 10:25
|

Član

Upisa: 61
Pristupio: 17.01.2011. 15:21
|
Kolega Papiga,
  |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 06.12.2011. 11:10
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
papiga kaže:
Pa ko ce bre da te izbaci da mu ga nije deda ostavio u amanet pa nemojte kolege da nasedate na sitne provokacije znate i sami da selo ili divani ili .... ..... to su njihove puste zelje i opijum za sitne duse svi su zamenljivi i bez svakog Sunce sija pa i bez njih pogotovo u ovim retko zgodnim vremenima za sve i svasta
Upravo tako kolega!! ...i oni to dobro znaju, zato i manipulišu sa neznanjem i pokvarenošću pojedinaca!!.. ali ima ona narodna ... psi laju, a karavani prolaze!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 07.12.2011. 20:17
|

Veteran

Upisa: 584
Pristupio: 18.11.2010. 10:13
|
meshtan ko ti je onal lik sa smajlija .... mnogo mi je poznat al odakle.... |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 07.12.2011. 20:22
|

Admin

|
Ovaj? 

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
meshtan |
Objavljen 07.12.2011. 20:47
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 19.11.2010. 18:29
|
Pantelija
Don't Be Afraid Of The Dark !
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 07.12.2011. 21:57
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Baš je ukusan deda Pantelija Šteta što ima trihinelozu.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 08.12.2011. 09:51
|

Admin

|
Ne može tu ni trihinela da se zapati, koliko je smrada iznutra!

|
|
|
|
DESPERADOS |
Objavljen 08.12.2011. 20:02
|

Lovčina

Upisa: 1032
Pristupio: 25.11.2010. 20:19
|
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED
1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m
7x64 KRALJ ..  .. 308W CAR.. 
|
|
|
|
punisher |
Objavljen 08.12.2011. 20:53
|

Veteran

Upisa: 566
Pristupio: 19.11.2010. 08:37
|
Kakva je to tamo ekipa Sremac pa to sve "od zla oca i od gore majke".
Kuku majko. Tako dočekuju goste. Sad će se pisati: Kod nas u selu kad neko nekoga ne voli samo ga pozove u gostinski lov u BAP. I trihihihi. Zaraza u lovu ne podleže krivičnom zakonu. Sve se to vodi kao nesretan slučaj".
Nadam se da je sve ovo šala i da je daleko od zbilje. |
|
|