Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Fazana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Fazana
-ANUBIS-
 [xhide]Eto kod mene za razliku od prosle nedelje danas je bio odlican dan grupa od 7 clana svako po petla mada po jako teskom terenu zbog jos velike vegetacije a svaki petao dignut sa po 4-5 koke u jednom mestu okupljaju se kao da im je sezona za ljubav ;) valjda ovo lepo vreme utice na njih pa im otkazao kompasa i jedna lija dolijala LisicaKolce [/xhide]

golf071
 Danas smo dobro prosli.
golf071 priložio:
88520131103_131138.jpg

Novine

klaja

golf071 kaže:
Danas smo dobro prosli.

Repina od metra..cestitam...
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Brka bez brkova
 Ovaj se izvlacio nogama skoro 1oom,kroz travu visoku iznad kolena,konacno polece,pgodak u krilo,a onda ga Bek stize jedno 50m dalje,radi sve kako treba,jedina primedba na to sto mu je iscupao rep;),ali mlad je naucice
i41.tinypic.com/2r7oiop.jpg

DejanPetkovic
 Lov iz nedelje na fazana i zeca.. Vreme dosta lose za lov , previse vrucine.. Ni jedne marke kerova , na moje razocaranje.
Ali ulov nije izostao Smile podignuto ukupno 4 petlova , odstreljeno 3 . . fazanskih koki podignuto veci broj 10-15kom.. Takodje podignuto i 2 zeca , jedan se izvukao jedan odstreljen. Marki nije bilo , aporta naravno jeste . Ja sam lovac sa NKD , pas koji je od skora od mene u vlasnistvu . Inace za mene prelep lovni dan . .

golf071

klaja kaže:

golf071 kaže:
Danas smo dobro prosli.

Repina od metra..cestitam...
Hvala druze.Mogu da kazem da smo juce podigli dosta petlova i koka,nepamtim da sam ih vise video.Ali smo se ispromasivali opasno,na kraju smo imali svi ulov, a posle zabava sa tamburasima.iveli
Novine

Podunavac

golf071 kaže:
Danas smo dobro prosli.

Čestitam druže Bravo 2, lep reponja.fazan
Tri prsta 2Kolce

stefan092
 Dosta magle do 10 sati, jedva se lovilo ali na kraju nije bilo lose 2 fazana i 1 koka

i44.tinypic.com/n33h8w.jpg
i43.tinypic.com/20p3js.jpg

ssekir75
 ljudi, na kojoj vam se daljini dižu? mislim fazan, da nepomisli neko nešto drugo Stidljiv kod nas se dižu dosta daleko, te mi dodje da turim džebanu za guske i patke za veće daljine... Confused
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

ivanfox
 Kod mene na terenu se petlovi ne dižu već po navici izvlače na nogama po nekoliko desetina pa i stotinu metara te je to možda i veći problem no kod tebe!
i foxterrierPas 2 je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika

ssekir75
 to obaška... pešadinaca koliko oćeš.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Brka bez brkova
 pa izgleda i fazani zavrsavadu neke visoke skole,i uvezbavadu razne taktike,vremena su zaebana.

golf071

Podunavac kaže:

golf071 kaže:
Danas smo dobro prosli.

Čestitam druže Bravo 2, lep reponja.fazan
Odobrenoiveli 3
Novine

Neca92
 Cestitke svim kolegama na odstrelima! iveli 3
Evo nesto i od mene:
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

nidzamotocross
 Lepo, Neco. Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Josev
 neco svaka cast Bravo 2 cestitam i ostalim kolegama koji su juce isto odstrelili po koji fazan fazan do sada sa teskom odlukom ali mislim da je Fazan kolege golf071 pravi kapitalac uuh kakva reponja ima molim kolegu golf071 ako je u moznosti da premeri rep njegovog fazana Grin
marka fazan

Loki
 Evo, da i ja dam svoj doprinos, ovoj prelepoj galeriji slika.

aleksa
 Ne bih da miniram ali mi se čini da je fazan kod kolege golf017 nabudžen u smislu da mu je nakalemljen rep. Ako grešim, prihvatiću konsekvence.;)
Što se tiče lova kod mene u LU "Dragan Radović", Lajkovac, atar sela Mali Borak, to je za priču, fazana ima u ogromnom broju, skoro sva populacija je iz prirodne reprodukcije i utliko smo ponosniji. Od prethodne 4 nedelje, lovio sam dve, nijednom se nije desilo da se ne podmirimo pre pola 10.
Moj učinak i nije za neku pohvalu, ne znam šta se desilo ali sam u nedelju pucao sam na 5 fazana i još jednog istovremeno sa kolegom. Taj sa kolegom je pao, ovi ostali su nekako otišli. Nisam siguran ali mislim da sam 3 od 5 pogodio, međutim, otišli su u nepoznatom pravcu. Inače, pucam Belom 2,5 mm, a o njemu na prikladnoj temi.
Dobar pogled!

Marko_1986
 Ove nedelje sam i ja bio u lovu na fazana i zeca. Pao je jedan pevac a od zeca ni z nisam video. Lovio sam po prvi put sa patronom marke RWS Silver Edition 3mm mogu da kazem da je ekstra.srbijalov
Dobar Pogled svim clanovima i posetiocima Lovac 1saita. Srbijalov

golf071

aleksa kaže:
Ne bih da miniram ali mi se čini da je fazan kod kolege golf017 nabudžen u smislu da mu je nakalemljen rep. Ako grešim, prihvatiću konsekvence.;)
Što se tiče lova kod mene u LU "Dragan Radović", Lajkovac, atar sela Mali Borak, to je za priču, fazana ima u ogromnom broju, skoro sva populacija je iz prirodne reprodukcije i utliko smo ponosniji. Od prethodne 4 nedelje, lovio sam dve, nijednom se nije desilo da se ne podmirimo pre pola 10.
Moj učinak i nije za neku pohvalu, ne znam šta se desilo ali sam u nedelju pucao sam na 5 fazana i još jednog istovremeno sa kolegom. Taj sa kolegom je pao, ovi ostali su nekako otišli. Nisam siguran ali mislim da sam 3 od 5 pogodio, međutim, otišli su u nepoznatom pravcu. Inače, pucam Belom 2,5 mm, a o njemu na prikladnoj temi.
Dobar pogled!
U pravu si lepili smo ga super lepkom.Grin gresis debelo.
Novine

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 25
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,392,690 posete www.srbijalov.com