Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
aleksa
 Ako budem taj vikend dolazio kuci,sigurno cu otici i do Ocage.Cucemo se do tada pa da se upoznamo,a mozda i odmerimo snage u ringu sa svojim pulenima.;)

duskodugousko
 Dogovoreno.Ko izgubi placa pice.:-) Sala.;) Bice jaka konkurencija kao i svake godine,mada verujem da ce nam puleni osvetlati obraz!Namigivanje Pozdrav
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

duskodugousko
 Malo se suncamo..Kuca

duskodugousko

DakiNS kaže:
mojpenzioner9godina

Daki,je l' ovo cuveni Zik?

DakiNS
 Da u mladim danima
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

duskodugousko
 U stavu kao izvajan.B) Je l' lovis s njim i dalje?

DakiNS

duskodugusko kaže:
U stavu kao izvajan.B) Je l' lovis s njim i dalje?
Verovatno kada zahladi moram ga cuvati da mi pokloni svog i Mrvanovog naslednika,posto je kao i kuja neverovatnog temperamenta. U stvari to je brzi takmicar kojega sam morao obuzdavati da bih ga jedva prilagodio redovnom lovu . Bilo je muke posto je breton po meni jedini terijer medju pticarima.Pas

duskodugousko
 Moj je zustro krenuo,jos sa 6m. je drzao marku i vodjen u lov,ali sam uspeo nekako da ga obuzdam i prilagodim nasem terenu,gde nema toliko ravnice.Zao mi je sto nisam vise znao o obuci inace bih ga naucio i da govori.;) Jedino mu je aport slabiji,donosi selektivno ali mislim da mogu i to da mu poboljsam.

DakiNS
 URAAAAAKLOPAStidljiv

DakiNS
 ponovo

DakiNS
 Sedmi se negde zaturioStidljiv

duskodugousko
 Daki jel to PRC? Namigivanje Oni malisani sto klopaju,jel to Mrvanova generacija?:-)

DakiNS
 Jeste i PRC i Mrvan i njegova braca i sestre a na prethodnom slickama vidi se i mama koja ne da ih dobro doji ima vime kao simentalka nego je tako dobra da se cak i ona ugoji, a oni kao loptice ili mali debeli medvediciPas

duskodugousko
 Svaka cast i tebi jer vidim da je cist prostor oko kuje,imaju i svoje cebence.:-) Nego interesuje me da li si ih registrovao?:-):-) Vidim u donjem desnom uglu automobilske tablice.Namigivanje

DakiNS

duskodugusko kaže:
Svaka cast i tebi jer vidim da je cist prostor oko kuje,imaju i svoje cebence.:-) Nego interesuje me da li si ih registrovao?:-):-) Vidim u donjem desnom uglu automobilske tablice.Namigivanje
NORRRMALNO registrovane sve prosle i buduce generacije , probaj vrtiti temu malo unazad videces koliko sam ih registrovaoSmeko Ima jos jedna stvar koja ti je promakla nije u pitanju cisto cebence to se moglo za slikanje namestiti , nego kucici nemaju ni jednu mrlju na sebi jer u igri oni se uvaljaju ako imaju u sta, moji kucici nemaju usta da se uvaljaju i uflekaju jer se box pere bar dva puta dnevno

duskodugousko

DakiNS kaže:

duskodugusko kaže:
NORRRMALNO registrovane sve prosle i buduce generacije , probaj vrtiti temu malo unazad videces koliko sam ih registrovaoSmeko Ima jos jedna stvar koja ti je promakla nije u pitanju cisto cebence to se moglo za slikanje namestiti , nego kucici nemaju ni jednu mrlju na sebi jer u igri oni se uvaljaju ako imaju u sta, moji kucici nemaju usta da se uvaljaju i uflekaju jer se box pere bar dva puta dnevno

Domacinski nema sta!Bravo 2

spiki
 Daki pa kucici ko granate svi isti.B)

DakiNS

spiki kaže:
Daki pa kucici ko granate svi isti.B)
Ma moraju biti, ista mama isti tata ista kucica isti box isto dvoriste ista hrana ista briga i isti vlasnik koji ih sve jednako voli i uziva u njima, sledece parenje ocekujem u decembru , mali laki nam je pomogao da prebrodimo krizu preskakanja parenja a i mojaena i ja ne mozemo da docekamo sledece kucice. Oni nam pruze toliko da se topimo od miline pa sve pokazujemo jedno drugome vidi ovoga vidi onoga te danas su uradili ovo te su uradili ono, vidi ovog vidi onog desilo se nekoliko puta da glavni revizor enakaze Vama necu da prodam kuce . Jbg malo smo luckasti ali tako je, jednom smo prodali kuce devojci koja uopste nije lovac a lovca odbili jer se na sva usta hvalio kako je kupio novi lanac i iza stale ocistio parlog i isekao novo bure za kucicu, kaza moja dragaena E neces ga majci NEDAM i neces imati nikad toliko para da ga kupis

spiki
 Ma sreca ti u ena.

DakiNS

spiki kaže:
Ma sreca ti u ena.
Javno priznajem jedina razlika je sto je kod mene moja uvek zadnja* Da draga* jedino nekada kada se razbesnim onda kazem * Da znas da njecu u ladnoj vodi da perem sudje* ili kada smo slozni pa kada perem veliki ves ona dozira deterdzentROFL

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,753,199 posete www.srbijalov.com