Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
walter
 Ispravka 40 za 10 protiv clanarine.
Dakle clanarina u Vojvodini 1400
http://www.ecolss.com/predsednici_sav...saveza.htm

Ko laže taj možada postane predsenik LSS, ko krade imaće love, a ako ga uhvate u krađi neće robijati ako mu je rođak Walter (ili Čak Noris)

Sremac75
 Pa to izgleda da dosta delegata nije došlo!
Mislim da ukupno ima oko 80 delegata!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp
 ...ma trebala je biti i 100 000 dinara..kakvi smo treba nam kožu sa leđa oderati!!!...BesanBesanBesan ..
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

walter
 Oni ce glasati preko elektronskih glasova, preko sajta
Smile

Ko laže taj možada postane predsenik LSS, ko krade imaće love, a ako ga uhvate u krađi neće robijati ako mu je rođak Walter (ili Čak Noris)

stane
 Jbt. walter pa sad znam ko si ti. Ti si u stvari Zoran Živojinović. Svaka čast majstore!

Lala
 Jako bih voleo da saznam, iz kojih mesta nisu došli tih oko 30 delegata, i iz kojih mesta je onih 10 koji su glasali protiv?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 što kaže žika škara iz slankamena kad ih pitaš za neku odluku koja postoji a niko nije glaso za nju u udruženju to je donešeno na telefonskoj sedniciROFLROFL verovatno i ovaj ostatak učestvuje na telefonskoj godišnjoj skupštiniROFL
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Ako sam dobro obavešten, rečeno ja da ko neće, ne mora biti član LSV.
Mamac u vidu planskih dokumenata je nekima jako primamljiv. Samo, da li je matematika ispravna? Paket aranžman: vezivanje planskih dokumenata (po cenama koje drastično odskaču od cena Vojvodinašume), sa nekim budućim časopisom, uz aminovanje visokih troškova - ko voli nek' izvoli.
Skoro svako je mislio da je stavljen pred izbor: uzmi ili ostavi! A retko ko je pomislio na opciju 'promeni'!!!! A ona je uvek u igri, kad je skupština u pitanju, samo što to delegatima teško ide u glavu.
Dešavanja u LSS su na skupštini LSV pomenuta samo u vidu informacije, da je skupština prekinuta. Kako će se postaviti delegati LSV, ako dodje do nastavka sednice LSS, a u vezi LSCS? Hoće opet podeljeno da glasaju?

Idemo dalje:
Koliko LU u Vojvodini neće prihvatiti da bude član LSV?
Koliko pojedinačnih članarina će biti plaćeno?
Kome verovati?
Opet imamo situaciju da lovci koji su članovi LSV ili možda sutra LSCS, kao i lovci koji su direktni članovi LSS, sve tri grupe plaćaju različitu članarinu.
Slava će da plati verovatno 500 dinara (200 za LSS + 300 za LSCS); neko ko je član npr. u BGD još uvek ne zna koliko će da plati (verovatno 500 + 100 za osiguranje, ali ne zna se još), a Lala će da plati više nego obadvojica kolega zajedno, 1400 dinara.
Ponosan sam, što moj savez, LSV, svoje članove ceni skoro 3 puta više, ili ja njih treba da cenim 3 puta više nego što članovi drugog saveza cene svoj savez ili nego što svoje članove cene drugi savezi! Dragoceni smo mi članovi LSV!
Živeli vi meni.
A svi zajedno smo, kao, članovi LSS, sa istim pravima i obavezama?!

Slavo, duguješ mi 300 dindži, kako bi malo uravnotežili članarinu.
Nego, jel LSCS hoće da radi planske dokumente i za nekog drugog, po tržišnim cenama, ili samo za svoje članove?

paninm
 Mislio sam da ce barem casopis da skinu, jer smo prosle godine oslobodjeni LSS casopisa i da svako individualno odlucuje da li oce da se pretplati ili nece, a sad isti scenario.
Imas 3 saveza i sva 3 drugacije clanarine a LSV sa 1400 dinara ih sve sisa. Ako je njima interes da rasteraju sve lovce iz clanstva onda su na pravom putu.
Ali kako pise u serijama: To be Continued...

Lala
 Imajte na umu samo jednu činjenicu: UO LSV je skupštini uputio PREDLOGE (izveštaj o radu, fin. izveštaj, plan za 2012., i članarinu).
Skupština je predlog usvojila.
Skupštinu čine delegati vaših LU, lovci koji možda sa vama u grupi love.
Njih pitajte, ako vam se ne svidjaju donete odluke, na koji način su glasali (za ili protiv), i za obrazloženje zašto su tako glasali.

Ja sam delegata mog LU već pitao.

slavaplana
 LSCS ce gratis radidi planska dokumenta svojim clanovima!!!!

Indjijanac
 čini mi se da će tema *drugi pišu* biti maksimalno ispunjena jer ćemo moći iz raznih časopisa da preuzimamo članke,biće tu glasila LSV,LSCS,LSV,Lorist .......moći čemo da preuzimamo njihove članke i unapredjujemo se u smislu lovstva,ali ćemo i mi verovatno biti tema jer ako LSV na svom sajtu otvori forum sigurno će biti tema ŠTASE DEŠAVA NA Srbijalov

walter
 Dakle nadam se da neću povrediti i uvrediti nesto i nekog ovim postom. I da mi post nece biti obrisan.

Zelim samo da prenesem moj utisak sa skupstine LSV

Nisam bio od samog pocetka mislim da je predsednik govorio na pocetku ali evo:

Problema nije bilo do usvajanja clanarine za ovu godinu, potom se delegat iz Paceva obratio skupstini uz argumente kako je to mnogo para ali koliko sam shvatio samo je pljuvao po onih 200 din za LSS. Pa izlaganje clana iz Vrsca isto tako ali on je hteo da se novine skuinu iz plana. Pa gosn Pera Šušnjar (stvarno lik je super Smile mislim da je patriota nacionalista) njegov predlog da se poveca deo za LSS na 500 din. I posle je izlazio neki lik mislim da ga je Oskar (DŽermija) podplatio, koji je predlozio da Loristu pripadne mesto zvanicnog casopisa, s tim sto bi se za lorist izdvoilo 600 din.

Međutim stvar je demistifikovana..., sve vreme sam razmišljao koji će im Časopis pored informatora i sajta ... ali predsednik komisije za informisanje (gospodin u 7 deceniji) je to kroz svoj personifičan govor svima razjasnio . Podseca me malo na Krkobabica Izneću glavn
Uvod je bio ekstra O Kolumbu.....ko je bi zna o cemu pricam.
-"Casopis je potreban jer Informator koji je do sada izlazio nije dolazio do krajnjih korisnika". Pa i jeste tako dovoljni su poremeceni odnosi u LU i u LD pa da neko nekom neda nesto nesto razmisljam.

-"Nemaju svi internet ili neznaju da ga koriste ili nemaju uslove za nešto od toga, ili nece da zavise od obesnih unuka,( koji piche black jack na facebooke)" Čovek je u pravu jer ga u njegovim godinama razumem a kada bi se pogledala struktura lovaca, ili bar onih koji su sedeli na mestima delegata (nisu mentuzalemi ali nisu ni hakeri).
Zatim prica o bostandziji koji cita Lovacke novine.
Hteo ja da ustanem da im predlozim da prodam onaj moj domen... ali neka.

Sto se tice novina Ja lično sam za Kindle varijantu novina ali ....izes ga u manjini sam nadam se da vam je jasno zasto su delegati glasali za novine.
Usput Proracuni da su novine 4 lav piva ili par kutija cigara, do zaista nisu neke pare reako bi prosečan delegat.

Nakon toga glsanje.

MIslim da se ukupno tri puta glasalo i brojalo, i da su Banaćani popizdeli jer su prvi put navukli 10 a kraju kada su trazili ponovo da se glasa zbog ne znam ni ja cega (a da jer su neki glasali sa dve ruke), onda su imali jedva 6 jer ja i jos neki (predpostavljam) nismo smeli da dignemo ruku (da nas ne provale i izbace.)

Onda se povela rasprava oko FACE i CACe Smile

Tu su sekretar Beukic i predsednik LSS razmenili nesuglasice .... Mislim da je Popovica jako potresao onaj prekid.

Koliko sam shvatio bice problema oko Lovackih ispita i njihove validnosti, pa je LSV brze bolje pozurio da se uclani u CAC a LSS to osporava. Jer kako je rekao sekretar Beukic nece LSV da dovede u situaciju da zbog problema u LSS mi u LSV imamo probleme oko npr. lovackih ispita itd. Pa smo (moj zakljucak)
prinudjeni da neke stvari duplo placamo, ali da li je to nacin, mozda i jeste.

Kao u ovom primeru Tri brata imala camac i da bi ispunili zakonsku normu kupe 1 prsluk za spavanje, ali jedan brat kupi sebi jos jedan samo za njega, iako je dao deo love i za onaj zajednicki, jer da nije dao ne bi se taj zajednickiupio i ne bi mogli da plove.

Kad je camac poceo da tone prva dva brata su se udavili otimajuci se oko tog prsluka.

Kako sam cuo na skupstini drzavi je lako da prevesla lovce ako su im savezi u zavadi. Sto joj dosta dobro ide od ruke.
Kada se pravio zakon o lovstvu nigde lovci niti udruzenja nisu pominjani. A ni sam Danijel Petrovic je izjavio kako rece jedan od delegata "Lov vise nece biti socijalna kategorija".

Krivo mi je sto niko nije bio iz LSCS da nesto kaze, jer bi slika bila potpuna.

Jos samo ovo da dodam
Lovoturs je osnovan kao lovacka zadruga, znamo sta se desilo sa njim i ko ga je Oskare upropastio. Sada je to javno preduzece Vojvodina panjevi sto bi Chanak reko. Bojim se da prica oko Vojvodjanskog Lovca ne bude slicna i da www.srbijalov.com/images/smiley/fox14.gif ne bude drugi Oskar.
E da na sajtu mozete pruzeti onu njihovu novcanicu da vam bude lakse oko kusura. www.lovackenovine.info

Ajd uzdravlje

walter
 @Stane "Svaki lovac je Zoran Živojinović"
@slavaplana Ajd reci Tomici da se taj sajt vec jednom uradi, ili nek vidi sa nekim svojim rodjakom kao ovi u LSV, Comp

slavaplana
 sajt je uradjen ali udruzenja i strucna sluzba jos treba da dostave za veci broj udruzenja podatke kako bi isti bio pusten!!INTERMEJKER je odradio sve sto su mu poslali za smesne pare alijos nije sve kompletirano!!!

Niko iz LSCS nije dobio poziv za skupstinu LSV!!!!

Tomica nije pozvan a zasto.....NEZNAM!!!

chaki
 Oscar tj Jeremija trazio da lorist bude zvanican casopis LSV hehehehehe . Pa oni nije pod vagres majke mi. Da nije trazio i kola da mu odrzavamo i gorivo da mu placamo za reportaze koje skida sa sajtova.

Ljudi ovde treba dooobra metla pa redom od pocetka do kraja ili mozda ona motka g.....a sto je neko spominjao u nekoj diskusiji hehehe.

A ti Zoranep nemoj vise slucajno da ti pada na pamet da se frljas sa tako velikim ciframa heheh jer neprijatelj nikad ne spava za cas mogu da usvoje tu cifru za njih ce biti jos bolje. sto vece clanarine njima vise za senlucenje i bahanalisanje. Tad bi bilo i za JT da za macora kupi vitamine i odrzava kola i putuje sve o trosku lovaca. Sram ih bre bilo jel prodju oni nekad pored nekog svetog mesta postide li se bar malo ili samo na sebe misle
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

DakiNS
 Chaki izgleda da je Jeremija puko , nema konekcije na sajt ili sam popio ban
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp

chaki kaže:
A ti Zoranep nemoj vise slucajno da ti pada na pamet da se frljas sa tako velikim ciframa heheh jer neprijatelj nikad ne spava za cas mogu da usvoje tu cifru za njih ce biti jos bolje. sto vece clanarine njima vise za senlucenje i bahanalisanje. Tad bi bilo i za JT da za macora kupi vitamine i odrzava kola i putuje sve o trosku lovaca. Sram ih bre bilo jel prodju oni nekad pored nekog svetog mesta postide li se bar malo ili samo na sebe misle

Pa chaki kako da nelupam kad sam skroz prolupao, jer više nisam siguran dali mi što ovde "lupetamo" ili "serendamo" po forumu, stvarno to radimo ili je ovo jeb.ni MATRIX FrownFrownFrown !!!..PA KAD NIKO NIŠTA NE PREDUZIMA I SVIMA DOBRO, ONDA NEKA BUDE 100 000 PA DA BUDE JOŠ BOLJE!!!Confused
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

chaki

DakiNS kaže:
Chaki izgleda da je Jeremija puko , nema konekcije na sajt ili sam popio ban

Forum ne radi ali zato shop radi sve pa zveci hehehe

www.lorist.co.rs/components/com_fpss/images/ne_masina_nego_samnom_1.jpg
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Indjijanac
 možda su ga ishakovali ovi iz LSS-a zato što nije njima ponudio da bude zvanični časopis,samo daki čujem da si i ti pominjan u skupštinskoj pos proceduri,nisi doneo vulkanROFL

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,695,834 posete www.srbijalov.com