|
Prepelica
|
| corak |
Objavljen 03.09.2011. 13:38
|

Član

Upisa: 84
Pristupio: 13.11.2009. 00:22
|
Svaka cast kolega,svaka cast! |
| |
|
|
| misa 71 |
Objavljen 03.09.2011. 16:13
|

Veteran

Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
mirko knezevic kaže:
Alal vera Miso tamanite vi prepelice samo tako,ubedljivo najbolji clan foruma sa odstrelom prepelica za ovu godinu....B) B) B)
Mirko ja inace dosta lovim prepelicu i za mene je to jedan od najuzbudljivijih lovova gde se dosta puca , dobar adrenalin , naravno dobro je i za kerove pred sezonu na fazana a što je najvažnije idealno druženje i zezanje što se vidi i po ostalim upisima gde je bilo druženja i skupova u lovu na prepelicu. Ove godine se nisam pojavljivao na lov.kinološkim kupovima na prepelicu iz opravdanih razloga .  
Ako bude dobrih cugova biće dosta pucanja
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. 
|
| |
|
|
| misa 71 |
Objavljen 04.09.2011. 10:57
|

Veteran

Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
Današnji lov protekao . I ako nije bilo bog zna šta rose lov je protekao odlično. Da ne pominjem cifre, bilo je i odstreljenih prepelica i promašenih a naravno dosta su se dizale i same . Danas sam lovio sa Milošem Ostrovcem i on može da potvrdi kakav je današnji lov bio B)
Što se tiče municije Mirage GRAND*ITALIA 24 gr. 2,00 mm. cena 26 din. kom. samo reči hvale , kvalitet i cena idealni za nas .B)
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. 
|
| |
|
|
| 223rem |
Objavljen 04.09.2011. 11:51
|

Član

Upisa: 131
Pristupio: 06.05.2011. 23:08
|
Kod nas je bilo dosta slabo,nas 9 smo imali samo 5 prepelice. |
| |
|
|
| mirko knezevic |
Objavljen 04.09.2011. 15:28
|

Lovčina

Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Nema mi predsednika da da izvestaj on je danas isao u lov na prepelice kaze da je bilo dobro... Ja sam malo isao na patke pa cu tamo ispricati malo vise.
Miso alal vera vi ste mu nasli taktiku da ih tamanite...B)
Srbija do Tokija!

|
| |
|
|
| fotolovac |
Objavljen 04.09.2011. 16:25
|

Stari član

Upisa: 227
Pristupio: 11.12.2010. 14:20
|
Suvo jutro, skoro bez rose i promena proverenog terena nisu obećvali ništa dobro. Tako je i počelo, na velikoj tabli prve 3 duži prošetali smo uz samo jedno poletanje i odstrel, već smo se pomirili da će ovo biti loš dan. Kad odjednom na sredini table kao od niotkuda prepelice počinju da poleću, prva, druga, treća..... posle nekoliko prolaza svi su se napucali i imali koju na visku. U odnosu na prošli vikend znatno manje ali je lov ipak bio uspešan.
Pre samog dolaska na teren za prepelice naišli smo na jato jarebica koje iznenađene našom pojavom nisu uopšte bežale, uspeo sam da uslikam dve mutne slike iz auta u pokretu.... inače one su pod zabranom, tako da smo ih samo gledali, srećni da im se brojnost na prostorima Bačke iz godine u godinu povećava. Tako da se veća jata sve češće sreću.

Ovako izgleda pile koje je posle slikanja vraćeno na soje mesto.

zadovoljni lovci
|
| |
|
|
| milols_lovac_ostrovac |
Objavljen 04.09.2011. 17:10
|

Stari član

Upisa: 471
Pristupio: 19.04.2010. 22:28
|
misa 71 kaže:
Današnji lov protekao  . I ako nije bilo bog zna šta rose lov je protekao odlično. Da ne pominjem cifre, bilo je i odstreljenih prepelica  i promašenih  a naravno dosta su se dizale i same  . Danas sam lovio sa Milošem Ostrovcem i on može da potvrdi kakav je današnji lov bio B)
Što se tiče municije Mirage GRAND*ITALIA 24 gr. 2,00 mm. cena 26 din. kom. samo reči hvale , kvalitet i cena idealni za nas .B)  Pozz Miso danas odlican lov,prelep teren,odlicni psi i pre svega HVALA NA GOSTOPRIMSTVU.. |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 04.09.2011. 18:16
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
I kod mene danas nešto slabiji rezultat nego prethodne nedelje, ali svejedno, na kraju ipak lep lov, zadovoljni učesnici.
Rose nije bilo bogzna koliko, ali ipak dovoljno da psi rade. Evo jedne slike marke Rančerove Ade, i sekunde mog Kastora (ili je bio obrnuto, nema veze), dok Rančer čeka poletanje.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 04.09.2011. 18:18
|

Moderator

|
U današnjem lovu vrlo dobar odnos pogodci/promašaji, izgleda da se polako ulazi u štos. Čak sam bio počeo da se junačim, da samo pucam iz marke, ali me je kazna za hvalisavost stigla: u jednom momentu sam bio iznerviran promašajem, pa sam sledeću priliku ispratio svadbarski, naravno.
Još jedna lepa slika, NOD, NKD i breton (može i obrnutim redom), marka i dve sekunde:
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 04.09.2011. 20:12
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Lala kaže:
U današnjem lovu vrlo dobar odnos pogodci/promašaji, izgleda da se polako ulazi u štos. Čak sam bio počeo da se junačim, da samo pucam iz marke, ali me je kazna za hvalisavost stigla: u jednom momentu sam bio iznerviran promašajem, pa sam sledeću priliku ispratio svadbarski, naravno.
Još jedna lepa slika, NOD, NKD i breton (može i obrnutim redom), marka i dve sekunde: Al si je sabio nista se ne vidi
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 04.09.2011. 20:15
|

Admin

|
Lala kaže:
Još jedna lepa slika, NOD, NKD i breton (može i obrnutim redom), marka i dve sekunde: Al si je sabio nista se ne vidi. Postovani gledaoci ocekujemo direktno ukljucenje ispred skupstine. Docekuje se pred 100 000 gledalaca osvajac trajne svadbarske masnice ito dve bele i crvene. Kao sto znate ko dva puta za redom osvoji svadbarske masnice , one mu ostaju u trajnom vlasnistvu . Cim Lala stigne ponovo cemo se ukljuciti
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 04.09.2011. 20:20
|

Moderator

|
DakiNS kaže:
Lala kaže:
Još jedna lepa slika, NOD, NKD i breton (može i obrnutim redom), marka i dve sekunde: Al si je sabio nista se ne vidi
Klikni 2 puta na sliku, uvećaće se. Ako i dalje ne vidiš, znaš gde mi je firma, pa navrati, da te malo doštelujem! 
Insinuacije tipa 'osvajač mašnice' ne zarezujem! To je samo onaj bećar Rančer mogao da ti predloži!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 04.09.2011. 20:23
|

Admin

|
Malo brate malo. EVO STIGAO NAM JE OSVAJAC MASNICA UTRAJNOM VLASNISTVU. Iz mase se cuju ovacije nastavicemo kasnije
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 04.09.2011. 20:25
|

Moderator

|
E onda je neko iz mase gadjao komentatora tupim predmetom! 
Košulju možeš da zaboraviš... taman mi i broj odgovara
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 04.09.2011. 20:31
|

Admin

|
Lala kaže:
E onda je neko iz mase gadjao komentatora tupim predmetom! 
Košulju možeš da zaboraviš... taman mi i broj odgovara  Ako ne vratis kosulju ispricacu svima kako ti je Kastor i zasto podmetnuo nogu
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 04.09.2011. 20:49
|

Moderator

|
Kad smo kod Kastora, neki neozbiljni pojedinci se sprdaju sa mojim hvaljenjem i potencijala Kastora, (npr, Zoranp, poznatiji kao Bejbe) pa te molim da ti, kao dugogodišnji kinološki sudija i stručnjak, lepo javno kažeš kakav mi je pas, i kako radi. Ali iskreno! Inače, nema košulje 
(ako komentar bude povoljan, u džepu košulje ćeš možda naći i neku kintu! )
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 04.09.2011. 21:02
|

Admin

|
Lala kaže:
Kad smo kod Kastora, neki neozbiljni pojedinci se sprdaju sa mojim hvaljenjem i potencijala Kastora, (npr, Zoranp, poznatiji kao Bejbe) pa te molim da ti, kao dugogodišnji kinološki sudija i stručnjak, lepo javno kažeš kakav mi je pas, i kako radi. Ali iskreno! Inače, nema košulje 
(ako komentar bude povoljan, u džepu košulje ćeš možda naći i neku kintu!  ) Ajde odmah da hvalimo . Prvo pas je za klasu bolji od vlasnika, dobar njuh sto nekada moze predstavljati problem kod mladog ili neiskusnog psa koji oseti divljac ali jos ne moze oceniti udaljenost pa se cesto desavaju marke na velikoj udaljenosti , evo jutrosnji primer marka na nekih po mojoj proceni dvadesetak metara i sekunda na istoj udaljenosti, tako da na terenu gde je mnogo divljaci stice se utisak lazne marke sto svakako nije. vredan pas, samo isfrustriran i to toliko isfrustriran promasajima u poslednje vreme da je Lali podmetnuo nogu da je bubnuo, dokaz mu se moze videti na kolenu ako bude nosio minic. Salu na stranu psi su jako dobro radili , ali s obzirom na mladost Kastora rad vise nego dobar(iduci puta mu malo procackaj usi da te bolje cuje) Koja je LOVA U PITANJU da nastavim sa pohvalama ili da te ukopam
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 04.09.2011. 21:08
|

Admin

|
E da kazem i moj danasnji rezultat 14/11, moram vam reci da je ova kutija krusika bolja od prosle tek sam devetom patronom promasio
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 04.09.2011. 21:09
|

Moderator

|
Možeš slobodno da nastaviš, košulja ti je kod Kastora u boxu, mislim da je uneo u kućicu!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 04.09.2011. 21:23
|

Admin

|
Nemoj da nastavljam bolje sutra podrani na otvaranje Army sopa po novu kosulju ili u protivnom NASTAVLJAM
|
| |
|