Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
DakiNS
 Druze izgleda da sam preterao ali i Rancer je kriv
DakiNS priložio:
docek.jpg

KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

lovac001
 Lepo se Vi druzite kolege.Lepo je videti da ovakva druzenja u lovu postoje jos uvek.Ja sam jutros izasao prvi put na prepelice,i ispucao preko 30 patrona a pale samo dve.Mozda zato sto sam promenio pusku mozda nisam dugo pucao,a mozda i krusik nije tako dobar.Bar su prepelice pretekle, a i ovi moji imaju temu za mesec dana.

DakiNS

lovac001 kaže:
Lepo se Vi druzite kolege.Lepo je videti da ovakva druzenja u lovu postoje jos uvek.Ja sam jutros izasao prvi put na prepelice,i ispucao preko 30 patrona a pale samo dve.Mozda zato sto sam promenio pusku mozda nisam dugo pucao,a mozda i krusik nije tako dobar.Bar su prepelice pretekle, a i ovi moji imaju temu za mesec dana.
Mozda je Zokijev i Lalin virus virtelno prelazan, ili je to onaj moj virus od pretprosle godine samo mutiraoSmekoA sto se tice druzenja posle lova morao sam kuci a oni suRaanj dal prase ili pragnje neznam ali im zavidim. Nemoj zaliti dok sam zaludno prangijao stalno me zvali u goste , nikakva steta a dobro druzenje , mozda i vrednije od prepelica i fazana

lovac001
 Ne zalim ,meni je draze da je nesto ostalo,cak i ove dve sam dao ovima sto su imali po 10ak Smile

DakiNS
 Nikada nisam zalio sto promasim pa kada bi svaki metak pogadjao na svetu vise ne bi bilo ljudi a sto se divljaci tice najveci ulov bio bi komarac i to samo za retke sretnike koji pogadjaju na 1000 m ima ona ribolovacka molitva koja kaze otprilike .*Daj boze da ulovim toliku ribu da do kraja zivota vise ne moram da lazem*Smeko

Lala
 Da, da... posle lova smo uspešno pocepali jedno prase, mora da se prinese žrtva sv.Evstatiju, nego šta! Raanj
Moram da kažem, da je bila prisutna solidarnost u pripremi druženja: neko je doneo piva, neko vina, neko hleb i salatu, neko sokove i kiselu, uglavnom, na stolu se našla poprilična količina ića i pića!
I po starom običaju, kad se priprema vatra, ražanj i lovačko poselo, obično bude 2-3 čoveka, koji odrade potrebno. Medjutim, kao da imaju kameru, kako se prase skine sa vatre, tako se broj prisutnih drastično uvećava Grin! Kako ljudi skontaju tajming, nije mi jasno! Na kraju je prase od 15-ak kg planulo u momentu.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Lalo padobranci skontaju dva tajminga prvi da dodju na gotovo na drugi da na vreme odu pre obracuna troskovaSad

tosobinov

DakiNS kaže:
Lalo padobranci skontaju dva tajminga prvi da dodju na gotovo na drugi da na vreme odu pre obracuna troskovaSad

Ova je dobra!
Ja mora da sam neka naivcina ili budala, uvek poslednji, ali ko ih j......, bez mene nemogu ni margarin da namazaju!
Dobr ljude i bog pomaze! A fukara ostaje fukara!
Tako da : Vozi Misko!!!
Izvinite malo sam aut....

Hunter forever
 Juce sam bio prvi put u lovu na prepelice i mogu reci da je sigurno jedan od najboljih lovova. Bilo je dosta pogodaka kao i dosta promasaja. Drug sa kojim sam ja isao u lov odstrelio je 11 prepelica iz svoje berette s58 trap. I ja sam pucao na prazan patron koji mi je drug bacio u vis i naravno promasio sam jer mi je to bio treci put da pucam iz puske.

Lovac sd
 Iz jucerasnjeg lova LU "FAZAN" Lozovik.
Dobar pogledB)
Kolce

Boban
 Pa Rodjo lepe marke,za pohvalu.Bravo 2

misa 71

lovac001 kaže:

Lovac 001 ne sekiraj se druže bar znas da je ostalo prepelica i za drugi izlazak. Sad će cugovi pa će pridošle prepelice biti sporije .Smeko B)
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Lala

DakiNS kaže:

100% pogodjen komentar!!!B)

Hunter forever
 Pozdrav kolege,evo jedno pitanje ne od mene nego od nekih lovaca ovde kod mene. Gde ima da se naruci clever mirage 2.00mm 24gr municija?

misa 71

Hunter forever kaže:
Pozdrav kolege,evo jedno pitanje ne od mene nego od nekih lovaca ovde kod mene. Gde ima da se naruci clever mirage 2.00mm 24gr municija?

Prodavnice GROF MBM D.O.O. u Petrovcu na Mlavi i Požarevcu B)
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

slavaplana
 Za sam prezadovoljan Krusikom za kal.16!!!!

chasseur
 Jel ima neko informaciju da li su poceli cugovi?

aleksa
 I ja sam se raspitivao u vezi preleta i zakljucio da prelet pre svega zavisi od vremenskih uslova,a ne od datuma ili doba godine.Sada je u Srbiji malo zahladilo i moze se ocekivati prelet ali samo nasih prepelica koje su se ovde gnezdile u prolece i lovile prethodni period.Glavni prelet obavljaju prepelice iz Rusije,Bugarske i Rumunije a tamo je toplo za ovo doba godine tako da se najozbiljniji cugovi mogu ocekivati tek kada u tim zemljama ozbiljnije zahladi.

Lala
 Moguće je da će sad, oko 10.9., krenuti cugovi, biće pun mesec, a i zahladnilo je malo.

Hunter forever
 Hvala Miso.. B) Pozdrav

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,403,226 posete www.srbijalov.com