Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
Lala
 Možda u Sremu prepelice po vinogradima trče? Pa drug Sremac mora da obezbedjuje berače Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Možda u Neštinu prepelice po vinogradima trče? Pa drug Sremac mora da obezbedjuje berače od pomahnitalih ptičica? Grin

KREC
 Lalo,moj komentar se odnosio na "preuzimanje marke " SadFrown a to se obicnim recnikom kaze da je pas izbio marku !!! Na to sam mislio moj Lalo,jer taj isti Miki sve redom proziva a u svom dvoristu ima isto da ne kazem gore . Dobar vam pogled,Mirko

fotolovac
 Da se varatimo na prepelice, jutros skoro ništa rose, tek malo vlage, prepelica umereno sa tendencijom porasta za sutra. Ali su zato sve bile one velike debele. Bilo je lepo baš smo se ispucali. Slike kasnije.

fotolovac
 Evo i slika od jutros. Nisu sve uslikane, dosta ih na žalost nismo našli....

img545.imageshack.us/img545/6817/svitanje.jpg

img843.imageshack.us/img843/6894/45408309.jpg

img833.imageshack.us/img833/7695/terenf.jpg

img33.imageshack.us/img33/1256/lovci.jpg

Lala

KREC kaže:
Lalo,moj komentar se odnosio na "preuzimanje marke " SadFrown a to se obicnim recnikom kaze da je pas izbio marku !!! Na to sam mislio moj Lalo,jer taj isti Miki sve redom proziva a u svom dvoristu ima isto da ne kazem gore . Dobar vam pogled,Mirko

Moj upis nije bio namenjen tome, da kudi bilo čijeg psa. Mikijevi psi su odlični, kao što verujem da su i drugi psi odlični. A svaki pas pogreši u radu, ni jedan nije bezgrešan! Moj dilber Kastor zabrlja, onda mene zezaju, zabrlj tudj pas, njega zezaju, ništa loše! Ja sam se sa Mikijem sasvim lepo šalio i zavitlavao oko rada pasa, i on i ja znamo da se zezamo, bez zle namere. Možda bi neko drugi drugačije reagovao na takvo zezanje.
Psi su skoro kao ljudi, možda čak i bolji, jer vremenom uče i usavršavaju se, a ne umeju da budu zlobni, sujetni, pokvareni, proračunati, i kakvi sve ne. Ovi pogrdni pridevi se ne odnose ni na koga ovde lično, da ne bude zabune.

misa 71

slavaplana kaže:
Ja sm veceras podigao jato prepelica sigurno oko 50-tak komada a da nisam znao koja je deblja od koje!Salo na sve strane da covek nepoveruje koje su velicine!Cugovi su krenuli i sutra ujutru ocekujem lov kakav nisam imao do sada!!!

Ja sam jutros lovio prepelicu i u pravu si Slavo kao nikad do sada , malo je bilo dve kutije patrona B) srbijalov Smeko
Nas šest lovca sa tri poentera, jednim NKD, jednim retriverom i dva bretona, bez obzira na nedostatak vlage pucalo se kao osamdesetih godina na svadbama.ROFL
Šalu na stranu bilo je prepelica dosta. Lepo pucanje, bogami dosta i promašaja .Sve u svemu jedan od boljih lovova prepelice do sada.B) Najviše smo imali uspeha u nepožnjevenim parcelama sa suncokretom , tu je bilo krcato prepelicama.Vebanje
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Limun
 Evo malo slika iz jutrasnjeg lova.
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Limun
 ....

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Limun
 Ekipa mala ali odabrana...

Khalil Gibran

dr NM
 Počeli su cugovi i u Valjevskom kraju...

DakiNS
 Jutris blag vetric vreme zapaljivo, toliko suvo da nedaj boze opuska u polje sve bi iygorelo vec skoro dva meseca nije bilo prave kise, rose ni za lek, mala povrsina mnogo lovaca, nas osam . oj rezultat 6 prema cetiri, ali zadovoljan sam , posle druzenje kod Duleta u kafani , pa mucenica pa slanina pa sunka pa kobaja pa beznas stati. bice i nekoh slikica , nisu bas nesto ali ajd
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

fotolovac
 I jutros je bilo dosta debelih prepelica, lov je bio dobar uz dobro društvo i zezanciju. Ponovo u oči upada izrazito suvo jutro bez imalo vlage, sve je prašilo, a kerovi su uglavnom uspevali da nađu ulov. Slike će biti večeras kada se odmorim.
Atrakciju dana napravio je Bojan Mastilović kada je jednim metkom srušio 3 prepelice koje su poletele, jedna od druge su bile na metar ali u liniji, samo smo se okretali i gledali da nije još neko opalio....

zoranp
 Jutros i kod nas suv teren, gde po koja prepelica (tri lovca, tri psa, šest odstreljenih prepelica), ali sve u svemu nije bilo loše, jer bilo je i gorih lovova!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

fotolovac
 Tu su i današnje slike:

Prva za danas
img6.imageshack.us/img6/5659/p1250284c2cm.jpg

img707.imageshack.us/img707/3710/p1250292m.jpg

Tri sa jednim pucnjem!
img835.imageshack.us/img835/6287/3u1i.jpg

img842.imageshack.us/img842/3813/p1250294m.jpg

img195.imageshack.us/img195/5444/p1250315scm.jpg

Boban
 Lepo druzenje,lov je zato B)

alex
 BAs lepo kolege
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

lakistrike95
 Limune, bravo za slike Smile Super su Smile

petar
 [xhide]Banatske prepelice su otisle na jug izgleda, tri puta vise ih je bilo pre mesec dana Smeko[/xhide]
Just like old times!

Milos88-Ivanjica
 Jucerasnji lov na prepelicu kod mene je bio najbolji do sada,odstrelili smo 30-tak prepelica,psi su radili odlicno s obzirom na uslove jer nije imalo ni kapi rose....nazalost aparat me je zezao jer su se baterije ispraznile pa sam uspeo da zabelezim nesto slika iz drugog poluvremena...
LOV JE Passrbijaloviveli

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,771,806 posete www.srbijalov.com