Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
ficha007
 I tako mi dolazimo do famoznog susreta sa strahom i trepetom lovaca Centralne Srbije. Slava!!!
Uz Slavu je i njegova ena, urica o kojem je bilo reči, zajedno sa ženom i detetom.
Pada dogovo kuda da se krene ka KG i vesela ekipa kreće. urica iskusno seče krivine, pretiče, uleće u makazice...vozi kao imenovani Šumaher. Sniper se sav preznojio da ga stigne u Mazdi, i mi na delu vidimo jedan neravnopravan dvoboj. Golf 2 je za klasu bolji, brži i startniji od Sniperove Mazde.
O tome kako li je bilo bratu Slavi koji je hrabro gurnuo glavu u torbu i seo u WV G2 sve gutajući knedle, neću ni da pomislim.
"Napokon auto put": reče Sniper. "Možda tu uspem da ga preteknem!"
Ali avaj, G2 i njegov vozač voze suviše brzo i sigurno da bi im se Sniper mogao u opšte približiti, tako da se ovaj susret Davida i Golijata nastavlja nesmanjenom žestinom po autoputu, ali bez uspeha po našeg kolegu Snipera.
Skretanje za KG sa autoputa i onda za trenutak Daki pokušava da ovaj neravnopravan dvoboj malo ujednači pa telefonira Slavi i moli ga da urica uspori kako bi ga ostali stigli.
urica je malo usporio, ali se odmah videlo da to neće ići jer je G2 počeo da protestuje i baca dim pozadi jer mu jednostavno ne prija spora vožnja i njegova lamela je protestvovala, pa smo nastavili poteru sve do KG.
Međutim prođe i to i mi "sletesmo" u KG.
img856.imageshack.us/img856/5452/1029t.jpg

Vratolomna vožnja 'Šumahera' po autoputu, kad je 'prošišao' sa 70 km na sat!!!
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Kile_
 Citam vase komentare i razmisljam sta da dodam i kazem a sto vec nije receno.jucerasnje druzenje je bilo fenomenalno drago mi je sto sam video svoje prijatelje forumase, sto sam upoznao nove ljude veci deo admin tima,sve pohvale za njih Bravo 2 .Nas domacin Sniper samo reci hvale i bez dalje diskusije,veliki covek,prijatelj,lovac i sta sve ne Smile Juce je bilo komedije i smeha na pretek,tako da sma svoje baterije napunio pozitivnom energijom koju cu cuvati do sledeces susreta i druzenja Smile

A sto se tice glinenih golubova,e tu je tek bilo smejurije Grin s obzirom da smo imali malih problema sa vetrom,brzom masinom Grin cinjenicom da nismo pucali od zavrsetka sezone na fazana,prva ekipa u pocetku je bila losa,tako da su nam golibi "otisli da posle uginu" Smile ali posle smo usli u stos.dok se druga od samog pocetka pokazala profesionalno Smile oni nisu imali tih problema osim sto su pucali goluba na zidu iznad masine Grin
evo i zvanicne liste,dok neko ne poturi onu drugu prepravljenu Grin
Samo 300 i 4x4

Kile_
 evo liste:
oi49.tinypic.com/350m6vr.jpg

evo jos nekih slika
municija za golube Smile
oi46.tinypic.com/lv31u.jpg

urucivanje plocice Smile
oi45.tinypic.com/2d855xh.jpg
Samo 300 i 4x4

ficha007
 Malo slika za ljubitelje oružija.
img94.imageshack.us/img94/5272/1032re.jpg
img839.imageshack.us/img839/9973/1033i.jpg
img221.imageshack.us/img221/2327/1035m.jpg
img716.imageshack.us/img716/5208/1036fl.jpg
img859.imageshack.us/img859/3835/1037s.jpg
img825.imageshack.us/img825/3686/1038g.jpg

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Sremac75

Sniper Hunter kaže:
Požarčenje u hodniku ispred spavaone
i47.tinypic.com/dbp7v6.jpg
Grin

Ovaj egzibicionista je opet imao svoj šov!B)

Uf....šalu na stranu....žao mi je što sam propustio ovo druženje!Cry
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Polako sa tie golubovi, o tome ćemo posebno! Da se zna kako Musa dere jarca - sve veliki strelci, živ sram da me izjede, od onih ljudi sa strelišta!srbijalov
Malo je falilo da nam uopšte ne naplate strelište, samo da ih pustimo da snimaju cirkus!
O gadjanju glinenih očekujem da prilog napiše doajen streljaštva, dokazani expert Jank. Ja mislim da će ona dvojica što su rukovodili strelištem još dugo prepričavati njegov pogodak! Grin
Kao što se vidi, Janka nema na spisku strelaca. Čovek je 'ladno izašao na liniju, nanišanio, i spucao onog glinenog što čuči iznad bunkera sa mašinom, kao marker! On je svoje odstrelio, i šta ima dalje da puca!
Smeko
Zapisnik sa gadjanja sam, imajući u vidu bandu oko mene, na vreme fotografisao, Kile je svedok autentičnosti. Medjutim, ovim mučenicima to nije smetalo da pokušaju da falsifikuju zapisnik.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 FALA BATO!

i47.tinypic.com/2a9nngg.jpg

Uspomena od Lale, Dakija i Fiche!
Kad potrošiš rolnu, javi!!!!
Srbijalov Admin Tim

Lala
 Dakle, nekako smo izgurali subotu, momci su imali ples za laku noć, ali sam umesto šipke koristio produženu Dejvi Kroket verziju MP153, kao što se vidi na slici!

U nedelju smo išli da uradimo inventar u Sniperovoj barutani/punionici. Ljudi, šta je taj čovek navukao tamo, ne mož' ni pomisliti! Ne daj Bože da zarati, ja tvrdim da bi selo Dubočka samo moglo da zadrži neprijatelja barem nedelju dana, bez dotura municije!!!
Neko se zarazi kockanjem, neko alkoholom, neki nesretnik se navuče na drogu, ali mislim da nigde u medicini nije zabeležen slučaj zavisnosti od baruta i sačme!!! Koliko sam ja kao laik mogao da vidim, izgleda da je neizlečivo. Confused

Ja sam imao kratak kurs iz punjenja patrona, pod budnim okom Snipera. Pre toga mi je 'neko' drpio cigare i upaljač, nemam pojma zašto! Grin
Napunio sam desetak patrona, koje sam posle poklonio Malom Indjijancu, sinu od ovog yebivetra Indjijanca - Mali će biti gori od ćaće, garant!

Sniper, ubledeo, nadgleda mene dok čačkam sa barutom:
Lala priložio:
dsci0108_1.jpg

Lala
 Sniper ima crno na belo, da je zavisnik: ovo je deo kolekcije oružnih listova. Ne računaju se cevke koje su sinove i ćerkine, to je obaška!!
Zavitlavali smo ga da je vreme da počne da nabavlja oružje na babino ime, pošto je ispunio kvotu cele porodice!!! Grin
U poverenju mi je priznao da je snimio jednu zgodnu puškicu na sajmu u KG, pa ako Sladja ne bude pravila veliko pitanje.... Smeko
Lala priložio:
dsci0112.jpg

slavaplana
 Bilo je lepo!!!Nastavice se !!!!

Lala
 Dakle, u nedelju se skupio drugi deo ekipe: došli su Jank, Kelt, Aca, Kile...
Jank se pojavio sa tečnim raketnim gorivom, vlastite porizvodnje - etiketa je prva liga, a o kvalitetu sadržaja neka drugi pišu.
Lala priložio:
dsci0114.jpg

Lala
 Sniper, konsultuj Sremca i Fichu, da li vredi da na osnovu ove slike kao dokaza, podneseš tužbu protiv osobe sa slike, za naknadu štete za maznutu držalju? Mislim da će sud uvažiti ovo kao relevantan dokaz!
Snimljeno kod Indjijanca, dakle, par stotina kilometara od mesta izvršenja kriv. dela protivpravnog prisvajanja tudje imovine - držalje, u sticaju sa pokušajem izvršenja kriv. dela nanošenja telesnih povreda prisutnima, pomenutom držaljom! Smeko
Lala priložio:
dsci0116_1.jpg

Sniper Hunter

Lala kaže:
Sniper ima crno na belo, da je zavisnik: ovo je deo kolekcije oružnih listova. Ne računaju se cevke koje su sinove i ćerkine, to je obaška!!
Zavitlavali smo ga da je vreme da počne da nabavlja oružje na babino ime, pošto je ispunio kvotu cele porodice!!! Grin
U poverenju mi je priznao da je snimio jednu zgodnu puškicu na sajmu u KG, pa ako Sladja ne bude pravila veliko pitanje.... Smeko

Laki jel ti želiš moju ubrzanu smrt ?Ovom izjavom o kupovini zapečatio si moju sudbinuGrin neće me ključ čekati u strujomeru preseliće me u transformatorsku kućicuROFL

Lala
 Poslednja moja slika, sa ove turneje:
U povratku od Snipera, dodjosmo do Indjijanca po naša kola. Čim smo stigli, Smiljka (supruga od Indjijanca) viče 'hajde na večeru, spremila sam sto'!!! Pa ljudi, propast, načisto!!!! Iznenadjen

E, tu se iskazao moj veliki drug, Mali Indjijanac!!! Pošto je dobio na poklon nekoliko patrona (hand made by Lala), dečko rešio da me iznenadi: poklonio on meni jednu knjigu sa posvetom 'Mom drugu Lali'!!!! Šampion, ćaća ga njegov...!!!
Naslov knjige: 'Ko se smeje, zlo ne misli Lali - antologija viceva'!!!!!!!!!

Evo ga moj ortak, taj će ćaći doakati!!!
Lala priložio:
dsci0117_1.jpg

ficha007
 Pazite ovu sliku sad, ne zna se kome je mašnica namenjena, da li Dakiju da li Lali?

img254.imageshack.us/img254/8222/1044o.jpg

Lala
 Ja znam da su sve vreme tamo, kad god su mogli da uhvate vazduh, prisutni škljocali aparatima, a sad odjednom nema slika?? Hajde, dajte ostatak, šta ste se stisli? Kile je snimao kamerom, video sam, a i Sniper takodje...

Bez šale, što se bolje upoznajemo, ovakvi susreti i druženja postaju bukvalno ritualni, nezaobilazni, i sve bolji!
Sniper i njegova Sladja, i majka, su zaista previše ozbiljno shvatili ovu grupu bandita, koji su im boravili u kući - te daj jagnje, te daj prase, Slava se zayebavao kako majka Sniperova, čim neki novi auto stigne u dvorište, ide da hvata piliće, izjedosmo čoveku i matično stado i matično jato... Na kraju me u propast otera ona baklava i sladoled... Atentat na mene, hranom! Vičem ja da nisam gladan, al' džaba!!!
Interesantno, sve vreme Slava uopšte nije pomenuo LSS, ni ja LSV!!! Ko bi rekao?!?
Kad smo odlazili, nije mi bilo svejedno. Ne smem da tvrdim, ali mi se učinilo da se bata Sniper ukipio, i da mu malo brada zadrhtala...
Ne znam da li mu bilo žao što idemo, ili što smo uopšte dolazili?Hmmm
Ili se setio 20 dinara za kašikicu kajmaka, i 500 dindži za pomfrit, što Slava pojeo?Smean

Kad ćemo opet neki cirkus da pravimo??

Indjijanac
 kako lalo da pišemo kad jedemo ceo dan tamo od tebe nismo mogli doći na redHaHaHa
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Pa šta da radim, kad sam gibaničar! Grin

Možda je i dobro, što nekoliko vidjenijih forumaša nije bilo prisutno, ja sam evo mrtav umoran od smejanja, i zezanja! Zamisli da su bili još i Zoki i Sremac? Pa u bolnicu bi nas vodili, na reanimaciju! Grin

Indjijanac
 jeste da Slava nije ni jednom pomenuo za dva dana ni LSS ni Zorana Dr Živojinovića ,ali se zato Lala šunjao oko neke crne Škode Octavije, BG table, tek toliko da vidi koliko je prešla ,nije siguran dali je vlasnik LSS,al da vidi
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Sniper Hunter
 Da su i oni bili prisutni u kafani mislim da bi i osoblje restorana napustilo objekat pre nasGrin

i47.tinypic.com/2zz6luc.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,500,010 posete www.srbijalov.com