Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Krušik municija

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Krušik municija
sheytan
 ^ Što konqrenciju? Pa, ja bih uvek qpio domaćO, ako je razlika u ceni 20-30%, a qj vole da bidne fancy, uzNeš i njemu pare(uz još veću zaradu nego na domaćoj džebani!), a ne da mu uzimaju konjqrentske radnje! Stari
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

DakiNS
 A mozda ima nesto i trampe
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sheytan
 ^ Apsolutno! Bravo 2
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

aleksa
 Moje misljenje je da oni ne mogu samo prodajom Krusika da pokriju troskove poslovanja pa su ubacili nesto sto ce ih izvuci.

stojkuki
 Pa trgovci su bre to. briga njih sta prodaju, samo dok prodaju ....

DakiNS
 Pa kolega mogu ti reci da u sezoni lova na prepelice desavalo se da nema ni krusika a i nasta bi licila radnja samo sa nekoliko proizvoda , ovako mnogo se razlicite robe dobije kompenzacijom i svakoga privlaci veci izbor i sarenilo

zexxx
 kolege kupio sam krusik kartonski od 30g i specijal 34 i uzeo pakovanje rc35g pa u nedelju sledi uporedjivanje...imam i nesto mirage od prosle god.mada snjim nisam bio zadovoljan....nego sad vi meni recite da li oznaka u gramima oznacava tezinu olova ili baruta...to mi malo nije jasno....
samo smireno.....Grin

Scorpion Hunter

zexxx kaže:
kolege kupio sam krusik kartonski od 30g i specijal 34 i uzeo pakovanje rc35g pa u nedelju sledi uporedjivanje...imam i nesto mirage od prosle god.mada snjim nisam bio zadovoljan....nego sad vi meni recite da li oznaka u gramima oznacava tezinu olova ili baruta...to mi malo nije jasno....

Oznaka u gramima oznacava tezinu sacme... Baruta ima oko 1,7g varira u zavisnosti od gramaze sacme...

DakiNS
 Kolege preko 20 godina sam pucao crvenocrni Belot i tvrdio sam da je najbolja municija na svetu, nisam daleko od te tvrdnje samo što sam uz to dodao da više ne menjam džabanu nego isključivo KRUŠIK, a zašto, prvo Belota nisam neko vreme mogao nabaviti, posle sam nabavio ali crnog,kada sam konačno pronašao vidim da je poprilično velika cena, Krušika skoro uvek ima, ako ne u ovoj onda u onoj radnji,Sasvim prosečan metak sa niskom cenom a kada se navikneš postaje najbolji na svetu, ,mislim da je zlatno pravilo da koristiš stalno istu municiju istog proizvođača, koja ti je najdostupnija, kako po ceni tako i po izboru , a ako si dobar strelac dobar si i sa prosečnom patronom i sa najskupljom , dalje stvar samo u tome koliko novaca možeš i hoćeš da potrošiš i to da li iz potrebe ili kurtoazije

zexxx
 hvala kolega...nucih i ja nesto...
samo smireno.....Grin

mihailo
 Ko uživa u čišćenju cevi preporučujem mu Krušik,zadovoljstvo zagarantovano.

Predator

mihailo kaže:

Potpisujem!

Sasvim prirodno

kimi

Isto važi i za Belom!!
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

DakiNS

Predator kaže:

mihailo kaže:

Potpisujem!

KO hoće da jeftino i kvalitetno puca iskreno preporučujem i potpisujemSmeko

Podunavac

kimi kaže:

Isto važi i za Belom!!

Sa ovim se u potpunosti slažem. Ko puca Belom municiju treba mu cela plahta da očisti obe cevi nakon lova.Grin Jednom sam kupio kutiju metaka za probu i nikad više. Efekat Belom municije nije loš, ali čišćenje je noćna mora. Nije mi teško da čistim svoje oružje i veoma sam pedantan prilikom čišćenja. Ali posle upotrebe Belom municije nisam mogao da verujem koliko krpica treba provući kroz cev da bi izašla čista.
Tri prsta 2Kolce

Scorpion Hunter
 Podunavac ako je puska stara tesko se cisti bez obzira na municiju...

Opet ovo ponavljam po ko zna koji put: Krusik je nasa najbolja municija svi ostali proizvodjaci su daleko gori.. Najgori metak koji sam opalio u zivotu zvao se Stepski Soko dobio sam od prijatelja dva komada cev mi se napravila na sulundar jedva sam je ocistio... Belom kako zna da zaprlja cev Krusik je malo dete za njega... I Grom Hunter manje garavi cev od Beloma Frown

aleksa
 "SULUNDAR"!GrinGrinGrin

arnotije
 Krusik prlja to je tacno, ali ja ima jednu cev(poluautomat) ;) tako da mi nije problem, pogotovo u ovim hladnim danima, nalozim vatru, meze, rakijica i onako lagano sa merakom, a krpa makar ima.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Podunavac

Skorpion kaže:

Kolega moja je puška stara godinu dana, i još pride hromirana cev. Od sredstava za čišćenje koristim Balistol i Brunox. Bele pamučne krpice i bele filcane tampone. Volje, strpljenja i vremena za čišćenje svoga oružja imam uvek. Ali Belom municiju nebi više koristio sve da mi je neko daje za džabe.
Tri prsta 2Kolce

Scorpion Hunter

Podunavac kaže:

Skorpion kaže:

Kolega moja je puška stara godinu dana, i još pride hromirana cev. Od sredstava za čišćenje koristim Balistol i Brunox. Bele pamučne krpice i bele filcane tampone. Volje, strpljenja i vremena za čišćenje svoga oružja imam uvek. Ali Belom municiju nebi više koristio sve da mi je neko daje za džabe.

Ako je puska nova i hromirana onda nema problema sa ciscenjem ...
Ja imam jednu staru Zastavinu polozaru koja nikada ne moze da se ocisti jer su cevi ostecene pa ma koliko cistio opet su prljave a od sredstava za ciscenje koristim Sinol sprej sa kojim sam zadovoljan... Imam i TOZ 63 koja ima cevi kao ogledalo a pribliznih su godina kao i zastava na kojoj mnogo manje muka imam oko ciscenja od zastave... TOZ 34 i da ne pominjem mladja puska ocisti se cas posla bez obzira na municiju... Krusik je vrh u odnosu na Belom.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Belom Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 869 04.12.2023. 18:14
Rotweil Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 100 04.08.2023. 22:38
Municija kalibra 30-06 MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 115 15.11.2022. 22:30
Cheddite Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 18 09.10.2022. 23:40
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,625,425 posete www.srbijalov.com