Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU Vlasotince

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU Vlasotince
Gedza66

Lala kaže:
[quote]Gedza66 kaže:
[quote]Lala kaže:
Ma znam ja na čega je on mislio, kad je to tako napisao, ali je konstrukcija malo rogobatna. Svaki lovac može da pretpostavi šta je hteo da kaže, ali neko ko nema dodirnih tačaka sa lovstvom, to može vrlo pogrešno da shvati.
Nadam se da je jasno zašto se smejem; ne želim nikog da ismevam i omalovažavam, ali onakav cirkus od grešaka i brljotina u jednom tekstu odavno nije vidjen. Smile
Tekst je kucan na 'kompjuktoru', pa su trebali čoveku objasniti da se greške mogu ispraviti bez brisanja celog teksta, a ne ovako ostaviti, da se jedva može shvatiti o čemu se radi. A da greške u pisanju mogu potpuno da izmene smisao, to se vidi, ne treba ti ODRŽAVANJE GATARA ZA DIVLJAČ, niti Zaklon onbradnim odnosima, da bi shvatio Grin
U pravni sadržaj onog RŠENJA i žalbe nisam hteo da se upuštam, totalno sam bio zaokupljen jezičkim i daktilografskim konstrukcijama u tekstu Smile, štaviše, bio sam impresioniran! Grin

Lalo, logicno, posteno i van svake sumnje ISKRENO. Odobravam

Sa tvoje strane, kao i sa strane svih ostalih lovaca, koji ucestvuju u komentarima ove teme, to je zaista OK.

Ali, sa stanovista 1110 registrovanih clanova lovackog udruzenja iz Vlasotinca......., koji mogu argumentima "pogaziti" Gedzu66 ,Djosu69, Komsiju ,Tikuspoca66 i lobvacjocafilipovic, pa cak i "Stoleta jagodinca ili Stoleta sumadinca", meni ne uliva poverenje da ce lovstvo u opstini Vlasotnice uznapredovati. A vecina njih, kao gosti ovoga foruma, cita o ovome sto se pise, bez ikakve zelje da ucestvuju i to komentaisu. U cemu je problem..... Priznajem da ne razumem.....

Zato i cenijm Tikuspica66 i lovacjocufilipovica. Ljudi su bar imali @uda da nesto iznesu i komentaristu. Koliko je to isprvno, cenice vreme ali su bar izneli svoje stavove i misljenja.

Mozda ona nisu ispravna, ali njihova su.

Najlakse je imati stav ali ga ne iznositi i cekati da ti neko drugi resi probleme. Takvi stavovi i takva misljenja, nikada nisu dali rezultate.
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

DakiNS
 Koega Gedzo citam od pocetka sve upise i za sada ako se to moze tako reci u ovoj debati ti vodis posto svi ostali ili samo jedan nisu izneli niti jedan argument smatram da su samo galamdzije iz poslednje klupa koji galame a ne znaju ni zasto ni zbog cega za sada ocekujemo i ostale da se ukljuce ali su izgleda tvoji argumenti prejaki.Da li je pravda na strani najargumentovanjijeg pokazace vreme
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Gedza66

DakiNS kaže:
Koega Gedzo citam od pocetka sve upise i za sada ako se to moze tako reci u ovoj debati ti vodis posto svi ostali ili samo jedan nisu izneli niti jedan argument smatram da su samo galamdzije iz poslednje klupa koji galame a ne znaju ni zasto ni zbog cega za sada ocekujemo i ostale da se ukljuce ali su izgleda tvoji argumenti prejaki.Da li je pravda na strani najargumentovanjijeg pokazace vreme

DakiNS, ova "debata" ne treba da ima pobednika. Na osnovu obostranih argumenata trebamo shvatiti ko je, kada i u cemu gresio, kako se te greske ne bi ponavljale u buducnosti.

Kazu moje gedze: Pravda je spora ali dostizna, pa da im poverujemo.

DakiNS
 Kolega nisam mislio ni pomenuo pobednika ali da bismo mi koji smo na neki nacin po strani shvatili i prihvatili ko je u ovom slucaju na strani zakona, pravila, obicaja i pravde ocekujemo jos i sa druge strane argumente ako uopste postoje

Sremac75

Gedza66 kaže:

DakiNS kaže:

DakiNS, ova "debata" ne treba da ima pobednika. Na osnovu obostranih argumenata trebamo shvatiti ko je, kada i u cemu gresio, kako se te greske ne bi ponavljale u buducnosti.

Kazu moje gedze: Pravda je spora ali dostizna, pa da im poverujemo.

Bravo 2
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

paninm

Srbijalov Admin Tim je procenio da je ostatak tvog upisa bio uvredljive sadržine zato što si se bavio procenjivanjem pismenosti ljudi i sudova u određenom delu ove naše države.
Nije se radilo o konkretnom slučaju, o kojem je dozvoljeno davati bilo kakve komentare, nego si generalno izvrgavao podsmehu ljude i sudove u određenom delu ove naše države.
Na ovom portalu su svi jednaki i nećemo dozvoliti bilo kakva deljenja!
I...tačka!
Neka se to više ne ponovi!
Srbijalov Admin Tim!*

kao prvo, nije se predstavio ko je to procenio,lala je rekao da on nije nista menjao, dakle anonimus je procenio da je moj upis uvredljiv. To je u redu ,vas sajt,vi odredjujete sta je uvredljivo a sta nije.
Da li su svi jednaki,hmm,to je subjektivno pitanje, jer ovo ovde nije demokratija,kad imas nekog ko ce cenzurisati i nedozvoljavati da se nesto kaze. Mada bi voleo da je mnogo vise clanova procitalo,pa onda dalo procenu da li sam nesto tako uvredljivo rekao da ste vi u pravu,jer ste brze bolje obrisali delove recenice.
Vise se nece ponoviti, jer sa ovim ja prekidam da bilo sta pisem, posto se ovde nemoze slobodno ni pisati.
Do vidjenja i puno srece u lovu.
(nadam se da ovaj moj zadnji post necete prokomentarisati kao uvredljiv i izbrisati ga, bar nek neko procita ovaj oprostajni upis)

Van teme
Ne želim da ponovim šta si napisao jer bih time obesmislio brisanje upisa, ali ti vrlo dobro znaš sadržinu svog upisa!
Ja sam procenio da je uvredljiva i da bi izazvala dodatne podele među lovcima!
Žao mi je što ti je sujeta povređena, toliko da želiš da napustiš ovaj portal!
Sremac75!*

Lala
 Članstvo na forumu je dobrovoljno, ko želi da se učlani, dobro došao je, ko ne želi, njegova stvar, široko mu polje.
Na forumu se ne može pisati baš sve što nekom padne na pamet, pisanje je ograničeno pravom drugih, da ne budu vredjani, omalovažavani, ismevani i sl.
Iza svake odluke pojedinog administratora stoji ceo Admin Tim.
Ovo je poslednji put, da se odluke administratora komentarišu javno, i obrazlažu, ili da se predstavi administrator koji je uredjivao upise.
Ja sam pogrešio, što sam dozvolio sebi da napišem da nisam ja brisao konkretni upis. Trebao sam jednostvano obrisati i taj upis, u kojem se prozivaju admini.

Vraćamo se na temu, LU Vlasotince.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Dakle diplome.....

Nadam se samo da nije bilo neke nesreće koju su izazvali ti "lovci" koji nisu imali položen LI!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac
 auuu otkad ste se pojavili oni iz bačke palanke nemogu da dodju na red za sr...
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Gedza66
 [quote]u indjiju ima djungla kaže:
auuu otkad ste se pojavili oni iz bačke palanke nemogu da dodju na red za sr...[/quoteK

Pa mi smo bar iskreni i smemo pogledati istini u oci, a vi? Kakva je situacija u vasoj "dzungli"?

Kazi mi zasto u Backoj ima vise zeceva nego u Sremu?

Gedza66

Sremac75 kaže:
Dakle diplome.....

Nadam se samo da nije bilo neke nesreće koju su izazvali ti "lovci" koji nisu imali položen LI!

"Iz pouzdanih izvora" sam nacuo, da lovacjocafilipovic ceprka po papirima koje ima, pa kad ih bude pronasao, obavestice nas o ovome sto pitas. Pa obecao je "koliko sutra".Glavu o zidGlavu o zidGlavu o zid Ipak je to obecao Tikaspic66. Izvinjavam se lovacjoco, stalno vas mesam.itanjeHoemo jo

Indjijanac

Gedza66 kaže:
auuu otkad ste se pojavili oni iz bačke palanke nemogu da dodju na red za sr...[/quoteK

Pa mi smo bar iskreni i smemo pogledati istini u oci, a vi? Kakva je situacija u vasoj "dzungli"?

kolega bez ljutnje malo sam se našalio,kod nas je sve pod kontrolom i te bolesti smo preležali isto kao i vi,jedino smo u prednosti sto je to što se dešava kod vas prevazidjeno i sada punim jedrima spremamo teren za budućnost gde ćemo svi morati ozbiljnije da pristupimo i samo radom ćemo obezbediti opstanak,a sve uz dobru logistiku,pozdrav i ne se ljutiš

Gedza66

u indjiju ima djungla kaže:

Gedza66 kaže:

kolega bez ljutnje malo sam se našalio,kod nas je sve pod kontrolom i te bolesti smo preležali isto kao i vi,jedino smo u prednosti sto je to što se dešava kod vas prevazidjeno i sada punim jedrima spremamo teren za budućnost gde ćemo svi morati ozbiljnije da pristupimo i samo radom ćemo obezbediti opstanak,a sve uz dobru logistiku,pozdrav i ne se ljutiš

B)
A zasto u Backoj ima vise zeceva nego u Sremu?

Indjijanac
 kao prvo teritorija bačke je veća nego teritorija srema,gustina naseljenosti je mnogo veća u sremu,bačka je cela ravnica a mi imamo frušku goru,u sremu je veliki deo lovišta zauzet vikend zonama,inače lovišta koja su isključivo ravničarska u sremu su bogata zečijom populacijom,u bačkoj su ogromne ravnice ispresecane kanalima za navodnjavanje,a i veće su razdaljine izmedju sela,pa je samim tim i teritorija lovišta veća i bolje je pregledna jer je sve ravno 

Gedza66

u indjiju ima djungla kaže:
kao prvo teritorija bačke je veća nego teritorija srema,gustina naseljenosti je mnogo veća u sremu,bačka je cela ravnica a mi imamo frušku goru,u sremu je veliki deo lovišta zauzet vikend zonama,inače lovišta koja su isključivo ravničarska u sremu su bogata zečijom populacijom,u bačkoj su ogromne ravnice ispresecane kanalima za navodnjavanje,a i veće su razdaljine izmedju sela,pa je samim tim i teritorija lovišta veća i bolje je pregledna jer je sve ravno

Slazem se u potpunosti sa tobom i mozda bih dodao jos jedan razlog " zato sto u Backoj nema Sremaca"lovacsrbijalov. Naravno, salim se.B)

Mada kazu moje gedze: u svakoj sali ima malo sale.ZivioRodjo

Lala
 Hehehehehehe, ja znam barem jednog Sremca, koji lovi u Bačkoj! Sremac75!!!Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 ROFL

Znao sam da je gedža smislio neku duhovitost!
Ali, svi ste Van teme
Nemojte da moram ponovo da banujem......svidelo mi se....FIK i gotovo!
PraviloPraviloPravilo
Palica

apinest
 Kako je u samom startu propušteno da se prekine pisanje koje nije u skladu sa temom, samo bih dodao osnovni razlog relativno male brojnosti populacije zeca u Sremu (pre svega u gornjem, fruškogorskom delu), a to je eksplozija brojnosti pernatih i dlakavih grabljivica, pre svih šakala i lisice. Svi koji su lovili na ovom području vrlo dobro znaju o čemu je reč. U našem lovnom reviru prošle lovne sezone odstreljeno je više lisica nego fazanskih petlova!!! Zeca ne lovimo već četiri godine, ali se njegova brojnost slabo popravlja, što nije slučaj sa gore pomenutim zverkama. Molim vas da ne ulazimo dublje u polemike oko ove teme, ili da je otvorimo kao novu da ne bismo došli pod udar admin tima. Pozdrav svima.

Sremac75
 LU Vlasotince...lovački ispiti.....diplome....poravnanja......članarine...... težnje da se greške iz ranijeg perioda uvide i ne ponove!
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS

Lala kaže:
Hehehehehehe, ja znam barem jednog Sremca, koji lovi u Bačkoj! Sremac75!!!Grin
Preskocio si Vuka,Robiju i mene. Vukovar je nekada bio centar Sremskog kotara Smeko

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,614,077 posete www.srbijalov.com