Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: IŽ-54

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
IŽ-54
rogi

canis aureus kaže:
rogi lepotica odlično izgleda! Prelepo! Odobreno
jesi li sve sam majstorisao?

ps. evo i moje lepotice pa nek se družU Veselo 2

Hvala kolege.Sam sam radio sve,uz par saveta kolege PEZA oko mehanizma,kome se ovom prilikom posebno zahvaljujem,jer do sada ovo nisam radio.Za vikend ide na streliste pa cemo videti sta ova lepotica zna!
Canis,kakva je na deset-petnaest metara?Cini mi se po merama da je bas jako cokirana.

nidzamotocross

rogi kaže:

canis aureus kaže:
rogi lepotica odlično izgleda! Prelepo! Odobreno
jesi li sve sam majstorisao?

ps. evo i moje lepotice pa nek se družU Veselo 2

Hvala kolege.Sam sam radio sve,uz par saveta kolege PEZA oko mehanizma,kome se ovom prilikom posebno zahvaljujem,jer do sada ovo nisam radio.Za vikend ide na streliste pa cemo videti sta ova lepotica zna!
Canis,kakva je na deset-petnaest metara?Cini mi se po merama da je bas jako cokirana.

Tačno sam znao da je dotični umešao prste. Grin
Šalu na stranu, ispalo je odlično.
Nisam neki veliki ljubitelj položara, ali ova je odlično sređena. Puno uspeha sa njom, i da te služi dok možeš da vidiš mušicu. Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

AleksandarB78
 Rogi puška je prava lepotica, sredio si je baš kako treba. Svaka čast i da uspešno loviš!

rogi
 Hvala kolege,drago mi je da vam se dopada moj rad.Samo mi je ovaj nesto zacutaofazan,ne javlja se!?!Valjda ga je canis naljutio!Confused

Srdjan Kotor
 Imam je,

Otac je dobio 1967.godine od svoje babe na poklon za 18ti rođendan. Lovio sam sa mnogim puškama, beretom, marochi, benelli i ostalim ali ubojitost ove puške u odnosu na sve koje sam do sada probao je neprikosnovena! Sa ovom mojom se lovi konstantno od 1967.nikada nije rađena, popravljana niti brunirana, sve je na njoj kao tada kad je kupljena a nema mikron zazora i leži u rame vrhunski, a sa istom sam ispaljivao svakakvu municiju. Što je najvažnije ima karakterističan zvuk koji reže/para vazduh i razlikuje se od ostalih sačmara.
Najbolja svih vremena...
Srđan

Tomash

Srdjan Kotor kaže:

Imam je,

Otac je dobio 1967.godine od svoje babe na poklon za 18ti rođendan. Lovio sam sa mnogim puškama, beretom, marochi, benelli i ostalim ali ubojitost ove puške u odnosu na sve koje sam do sada probao je neprikosnovena! Sa ovom mojom se lovi konstantno od 1967.nikada nije rađena, popravljana niti brunirana, sve je na njoj kao tada kad je kupljena a nema mikron zazora i leži u rame vrhunski, a sa istom sam ispaljivao svakakvu municiju. Što je najvažnije ima karakterističan zvuk koji reže/para vazduh i razlikuje se od ostalih sačmara.
Najbolja svih vremena...

Odobreno

Imacu je i ja Kad-Tad....

canis aureus
 Konačno u "Kalibru" da izIđe tJekst o IŽ54 pod naslovom "NEPREVAZIĐENA sovjetska škola"
autor NA tJekst Msc. V.M.

ps. pošto nemam odobrenje autora da preDstavim tJeks' u cJelini na forumu ... možete ga pronać/pročitat' u broju 241 izdanja 11/2016
canis aureus priložio:
1s_1.jpg

The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

canis aureus
 ... zbog posla i private obavJeza moja 54rka je danas odmarala ... teže je meni palo što danas odmara no njojze al Confused ... podsjećamo se sa pictures
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

vajsmiler
 i65.tinypic.com/2mo7far.jpg
i66.tinypic.com/2ntfok4.jpg

Pozdrav svim vlasnicima i ljubiteljima ove čuvene puške.
Zec, lisica, jarebica, divlja patka, prepelica, a i golub, i grlica, i po koja komšinica...

velja
 Kolege danas sam od tetke dobio na poklon ovu prelepu i jako kvalitetnu pusku....pored merkel suhl 8 kojom lovim vec 5 god...ona ce mi biti veran saputnik u lovu Cool,mislim da slike sve govore Grin IZ54 mojoj sreci nema kraja! T0oH
8x57jsStari

lovac junior
 cestitam kolega i da mnogo godina lovis sa njom Smile ove godine krecem da lovim sa puskom(napokon,6godina vec bazam bez puske) i prva zelja mi je bas ova puska,ali mislim da retko ko hoce da je proda,sto govori o kvalitetu ove puske
Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

Podunavac
 Velja neka te dugo i dobro služi ova lepotica. Vidi se da je odlično očuvana. Odobreno
Tri prsta 2Kolce

hercegovac
 Puška je prelijepa i u ekstra stanju. K'o nova. ŽIVILA TETKA!

velja
 Smile hvala kolege
8x57jsStari

DakiNS
 Imaš na zajam jednu tetku , ja sam ih imao 11 ali ni patronu nisam dobio. Bravo za pravu tetku . A ti da je u zdravlju koristiš.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

velja

DakiNS kaže:

Imaš na zajam jednu tetku , ja sam ih imao 11 ali ni patronu nisam dobio. Bravo za pravu tetku . A ti da je u zdravlju koristiš.

tetka nije za davanje,jer teca moze FIK
8x57jsStari

Barbarosa

velja kaže:

DakiNS kaže:

Pusti ti šta može teča, pitaj ti tetku...ika

p.s.
Neka te dobro služi, odlična puška Odobreno

Podunavac

velja kaže:

DakiNS kaže:

Daj tetku slobodno. Daki ne može više. ROFL
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Ih bre ljudi , gde odoste , ja sam mislio na poklon pušku , po komentarima vidim da se svako češe gde ga svrbi.Grin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

velja

DakiNS kaže:

Ih bre ljudi , gde odoste , ja sam mislio na poklon pušku , po komentarima vidim da se svako češe gde ga svrbi.Grin

[xhide]sad ce daki,samo tetki da odnese lek[/xhide]
8x57jsStari

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,810 posete www.srbijalov.com