Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Klub 100 kg, plus - minus!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Klub 100 kg, plus - minus!
Jank

DakiNS kaže:

kelt kaže:
No no nopa da crknem od gladi ma nemoj,ima li iko sta pametnijeRotiljnesto gde se dobro krka ,a ne goji se
Kelt imam otvoren fitnes klub, prvo clanarina se ne placa, drugo , garantovano skidanje stomaka dotezanje guze, za dame dotezanje grudi, prirodna sauna i vegetarijanska ishrana dzaba. Uvek si dobrodosao

Mislim ako neka dama baš želi da zategne grudi ...tu sam... da pomognem.....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS
 E tu sam vec profi, e i da objasnim moj fittness nalazi se kod mene u dvoristu ima dva plastenika, kada udjes posle 9 sati ocedis se kao LEE MoonROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter

kelt kaže:

Sniper Hunter kaže:
Nekada pre desetak godina 132 danas samo 85 i srecan sam zbog toga Grin

e moras mi dati prepis za dijetu kolega

Hocu djeta je bila ona proteinska zasniva se na mesu i salati izbacis sva testa secer ,znaci voce iskrob ,picis po rostilju (nema pivaCry) i naravno uzimas vitaminske pilule jedes navedeno koliko hoces nisi gladan i gubi se i do 500g dnevno!

Podunavac
 Najbolji i najzdraviji način skidanja kila jeste trening. Od 1997. godine do danas sam više puta prešao 100 kg. Maksimum sam imao 107 kg. Za tri meseca vežbanja uz normalno jelo bez gladovanja skinem 25-30 kg. Trčanje (ko ne voli ili ne može isti se efekat postiže na orbitreku), tegovi i sklekovi.
Tri prsta 2Kolce

neca90
 Pored treninga,ja bih preporucio nesto isto jako delotvorno,a to je drzanje pravoslavnog posta!Ja sam prosle zime dogurao do 97 kg,a visok sam 186 cmFrownBitno je da nista ne treba raditi naglo!Dakle,jedne nedelje se odreknes mesa,druge mlecnih proizvoda,trece pocnes post uz upotrebu ribe,a cetvrte post na vodi!I tako se posti jedno 2 nedelje,a to znaci odmah manjak kilograma!Ja sam od 97 dosao na sadasnjih 88 kg za nekoliko meseci.A pored toga sto sto koristi telu,koristi dusi jos vise.Al to je za neku drugu temu.
Sve u svemu,apsolutno zdrav nacin skidanja kilograma bez hemijeB)

petar
 [xhide]Samo zdrava hrana i teretana. Ali doduse nama mladjima je lako, ja nisam nikada ni imao problem sa viskom kilograma, ali poznajem puno ljudi (buduci da sam par godina bio fitness instruktor za pocetnike-do druge godine vezbanja, u raznim teretanama) koji su uz pravilnu ishranu, redovno vezbanje, za par meseci uspeli da postignu mnogo toga. Najbitnije od svega je snazna volja, bez toga ne treba ni pokusavati....B)
Sve jedno, i za nas koji nemamo problema sa kilazom je uvek preporucljivo vezbanje i redovna fizicka aktivnost. Ja sam u teretani svakog drugog dana, bilo da vezbam ili da pomazem drugarima, koji imaju neke mnogo vece ciljeve, od svih nas, kao sto je nedavno Svetsko prvenstvo u WFF Universe u Austriji na kojem je moj drugar zauzeo prvo mesto, ali to vec nije za ovu temu...B)[/xhide]
Just like old times!

nemeza
 Kolege, molim Vas da li znate koliko sam ja, a verujem i moje pojedine kolege, uložio novca, vremena i truda Rotilj iveli 4 da bi stigo do 130 kilograma i sve to da skinem za 3-4 meseca Ne razumem, pa vi niste normalni. ROFL Pozdrav. Bye

Lala
 Čitam ovo, pa se sve pitam: da li je vas lakše hraniti ili oblačiti? I jedno i drugo je kanda podvig!
Ja sa svojih 84 kg, ispadoh maneken!!!! ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS

Lala kaže:
Čitam ovo, pa se sve pitam: da li je vas lakše hraniti ili oblačiti? I jedno i drugo je kanda podvig!
Ja sa svojih 84 kg, ispadoh maneken!!!! ROFL

He HE pa ja sam sa 76 za tebe Tvigi Smeko

Jank
 Mene i Lalu ko da hrani ista ena, zajedno smo išli u obdanište a sad i kilaža ista....ha ha ha....B)

Sniper Hunter
 Ako dodju svi u lov na prepelice Lalo bice malo 2 kazana za gulas ali hajde sto jedu nego sto posle i piiijuROFLROFL

Jank
 A još kada im Daki zaljuti ...ima da jedu i plaču....ROFL

DakiNS

Jank kaže:
Generacijo zaboravio si i da se znoje i da menjaju bojeROFL

Jank

DakiNS kaže:

Jank kaže:
Generacijo zaboravio si i da se znoje i da menjaju bojeROFL

ma ima da menjaju boje ko semafori i da se znoje ko da sede na vreloj ringli....Shock

Sniper Hunter
 Pa valjda nece da kuva gulas samo od ljute paprike Grin ako ne bude ljut da ponesem tabascco sos

DakiNS
 Pa sad Sniperu necemo da se vredjamo, eh da si mi pri kasiki dao bih ti celu kasiku(kafenu) i garantujem ti da bi bio brzi od tvog kamionceta, a za taj kotlic ma koliki on bio jedna supena kasika i jos bi pola kotlica ostalo za sutra za jos 30 ljudi. I da dopunim . Obicno dajem ljudima cackalicu da probaju i to ih upozorim da samo umoce cackalicu i da je otresu, pa kad ostane vrh cackalice malo zamrljan onda je dovoljno za probuikaStidljiv A tebi cu dati pola kafene kasicice za probu , ima da ti se naocale zamagle

Sniper Hunter

DakiNS kaže:
Pa sad Sniperu necemo da se vredjamo, eh da si mi pri kasiki dao bih ti celu kasiku(kafenu) i garantujem ti da bi bio brzi od tvog kamionceta, a za taj kotlic ma koliki on bio jedna supena kasika i jos bi pola kotlica ostalo za sutra za jos 30 ljudi. I da dopunim . Obicno dajem ljudima cackalicu da probaju i to ih upozorim da samo umoce cackalicu i da je otresu, pa kad ostane vrh cackalice malo zamrljan onda je dovoljno za probuikaStidljiv A tebi cu dati pola kafene kasicice za probu , ima da ti se naocale zamagle

BravoBravoB)ROFLROFL dobio sam sto sam i trazio 1:0 za tebeSmeko

Lala

Sniper Hunter kaže:
Ako dodju svi u lov na prepelice Lalo bice malo 2 kazana za gulas ali hajde sto jedu nego sto posle i piiijuROFLROFL

Nisu meni problem ovi od 80-90 kg, ali ovi 'od preko metera' me brinu - to jede kao mećava! Ne zarezujem ništa: 300gr mesa po glavi i tačka! Nek omažu tanjir Grin ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

stegmajer
 Ajde da Vam se pridružim sa 180cm i 107 kgiveli
ika

DakiNS
 Lalo ako budem ja kuvao garantujem da ce ostati i za sutra za jos toliko ljudi, staro kampersko pravilo kada se uvale nezvani gosti, ako se pece rostilj kako koji padobranac dodje samo se rostilj jos jednom posoli, ako se kuva kotlic za svakog padobranca dodaje se po jedna feferonaStidljivROFL

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Prvi Damski lovački klub u Srbiji LOVAČKA UDRUŽENJA 69 26.08.2016. 22:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,950 posete www.srbijalov.com