Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Madjarska kratkodlaka Vižla

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Madjarska kratkodlaka Vižla
od komtema
 Lov petla na -8 kuja Barbara.

od komtema
 LOv petla na -8 kuja Barbara.

od komtema
 Madjarska vizla i lov zeca.Moje misljenje je da je vizla kao rasa od svih pticara najbolja za lov zeca,zato sto je pametna,privrzena vlasniku i mekana za dresuru,narocito za kruzne lovove zeca koji se upraznjavaju najcesce kod nas u Vojvodini.Pas obucen za lov zeca treba da ga markira,nijednog zeca nesme da pojuri ili juri bez komande vodica,sto znaci da nesme da juri zdravog zeca cime smeta u lovu i odstrelu zeca i dovodi sebe u opasnost da postane ostreljen.Pas treba samo po komandi vodica da aportira odstreljenog vec mrtvog zeca.Ranjenog zeca pas po komandi treba da juri sve dok ga nestigne,zatim da ga usmrti i tako mrtvog aportira svom vodicu.Velika ja greska ako pas aportira zivig zeca.Dlakava divljac treba da se usmrti zato sto ona moze da se brani grebanje...a pernata ranjena divljac mora da se aportira ziva.Pas usmrcuje zeca obicno na 2 nacina lomljenjem kicme ili davljenjem.Davljeje je bolje zato sto nimalo ne ostecije divljac.Svi moji obuceni psi dave zeca.Ranijih godina moja grupa nas 50 je lovila zeca sa mojom kujom Lindom,koju sam prodao, a prosle godine smo lovili sa mojom kujom Barbarom.

od komtema
 Lov zeca u Temerinu prosle godine.

od komtema
 Lov zeca u Temerinu.

od komtema
 Lov u Temerinu.

od komtema
 Barbara.

od komtema
 Barbara.

od komtema
 Barbara.

od komtema
 Barbara.

bela
 pa naravno da su dobri i ja ga imam i stvarno lako uči ili sam ja stcvarno puno vremena odvojio za svog kera Pas.
ne vole svi lovci kad neko vodi kera u kružni lov.
ali naravno kad je ker obučen vaspitan lovi samo sa gazdom eee onda im to i prija. pa još i one stipse što dođu sa ''2'' patrona u lov a kući odnesu zeca i fazana i ''4 ''patrona . naravno što su dobili od lovca koji ima kera .
Njanjanja
vižlan i terier

od komtema
 Svaki ranjeni zec koji bezi iz kruga je izgubljena divljac zato sto ce uginuti posle izvesnog vremena,ako nema psa kiji ce ga uhvatiti.

od komtema
 Barbara.Turisticki lov zeca.Gosti iz Valjeva,Uba i Beograda.

od komtema
 Turisticki lov.

od komtema
 Turisticki lov.

od komtema
 Turisticki lov.

od komtema
 Turisticki lov.

od komtema
 Turisticki lov.Od poznatijih ljudi ocestvovali su vlasnik Stepskog sokola i vlasnik Voda Voda Vujic iz Valjeva.

od komtema
 Turisticki lov.

od komtema
 Gosti iz Lapova.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Madjarska oštrodlaka vižla KINOLOGIJA 43 09.07.2014. 15:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,482,383 posete www.srbijalov.com