Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Franchi pro falconet (i ostali Franchi modeli)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Franchi pro falconet (i ostali Franchi modeli)
vojkan
 Mislim da je to stvar ukusa i finasija koju i kakvu pusku kupiti,svaka je ubojita samo je stvar u navici i treningu!Mnogo smo mi postali veliki pomodari pa sada mrsimo li mrsimo.....
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

Sniper Hunter

vojkan kaže:
Mislim da je to stvar ukusa i finasija koju i kakvu pusku kupiti,svaka je ubojita samo je stvar u navici i treningu!Mnogo smo mi postali veliki pomodari pa sada mrsimo li mrsimo.....

Odobravamiveli 3

sasa035
 Mnogo smo mi postali veliki pomodari pa sada mrsimo li mrsimo..... Klega ko kupuje stvari iz pomodarstva i iz razloga(bato vidi s cim pucam,ah kako mi je puska lepa pravi Rols Rojs)Ima problema apsolutno takmicarske prirode- seljcizma. Svako zna naravno sta moze i koliko.Moj komentar je da neke stvari nevrede cak i nove onoliko koliko vrede neke polovno.Slikovitije.Ko je pucao sa polovnim italijanskim oruzijem zna da je neuporedivo bolje nego novo rusko.A sto se cene tice.Mogu sebi da priustim i Mnogo ozbiljniji poluautomat kao n.p.r beretta xplor 400 unica koja je Ferarri medju puskama od preko 2000...ali me je privukla bas ova.Da li sam pogresio pokazace vreme....;)
sasa035

nidzamotocross
 Delimo potpuno isto misljenje kolega. Nije meni do pomodarstva, da kupim pusku da bi bila najlepsa medju kolegama, da se takmicim sa njima ko ce imati bolju pusku. Takodje mi ne treba puska koju cu da promenim posle nekoliko godina. Treba mi puska koja ce me dugo godina sluziti u lovu, a da opet bude sto manja na ceni. FRANCHI je pun pogodak. Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

vlada lovac
 Nidzo, na dvadesetak km od tebe ima dva polovna Franchi PA, oba na prodaju, jedan je kupljen pre godinu ipo i u pitanju je limited edition, stvarno lepo izgleda ali mi se ne svidja sto ima dugu cev 76cm, drugi je uvezen iz Italije u vreme kad je to moglo, izuzetno dobro ocuvan i malo koriscen, radi na principu dugog trzaja cevi, ako si zainteresovan mogu ti za par dana naci brojeve telefona oba vlasnika pa ih kontaktiraj
iveli

sasa035

vlada lovac kaže:
Nidzo, na dvadesetak km od tebe ima dva polovna Franchi PA, oba na prodaju, jedan je kupljen pre godinu ipo i u pitanju je limited edition, stvarno lepo izgleda ali mi se ne svidja sto ima dugu cev 76cm, drugi je uvezen iz Italije u vreme kad je to moglo, izuzetno dobro ocuvan i malo koriscen, radi na principu dugog trzaja cevi, ako si zainteresovan mogu ti za par dana naci brojeve telefona oba vlasnika pa ih kontaktiraj
iveli
Kolega sta bi sa tim ljudima koje prodaju te puske?Imas li bar telefon?
sasa035

vlada lovac

sasa035 kaže:

vlada lovac kaže:
iveli

Nidza se nije izjasnio da su mu potrebni pa nisam ni trazio, kako sam shvatio on kupuje pusku, ako jos ima zainteresovanih mogu pribaviti brojeve.

sasa035

vlada lovac kaže:

sasa035 kaže:

vlada lovac kaže:
iveli

Nidza se nije izjasnio da su mu potrebni pa nisam ni trazio, kako sam shvatio on kupuje pusku, ako jos ima zainteresovanih mogu pribaviti brojeve.
Druze ima zaiteresovanih.Samo ti nabavi brojeve telefona.
sasa035

vlada lovac
 Model puske i broj telefona za kontakt vlasnika postavljen u delu - oglasi

nidzamotocross
 Vlado hvala na pomoci, nisam bio pri internetu da ti odgovorim. Hvala na brojevima. Smile Videcu kad imam vremena sa caletom da pozovem i vidim o cemu se radi. Smile Pozdrav ..

sasa035
 E drugari danas sam imao prilike da uzivo vidim i drzim novi poluautomat firme Franchi.U pitanju je model Affinity.Ima je u dva kalibra 12 i 20.Cevi duzine 66,71,76 i u varijanti drvo sitetik black i green real tree.U prevodu crni siteticki i kamu dezena zelenog i braon drveca.Sve puske rade sa novim poboljsanim inercionim sistemo i sve puske imaju neverovatan amortizer na kundaku.Kako ova puska radi postoji klip na you tubu.A cena bi trebalo da bude nesto ispo 1000. U Italiji kosta tacno 910.
sasa035

vlada lovac

sasa035 kaže:
E drugari danas sam imao prilike da uzivo vidim i drzim novi poluautomat firme Franchi.U pitanju je model Affinity.Ima je u dva kalibra 12 i 20.Cevi duzine 66,71,76 i u varijanti drvo sitetik black i green real tree.U prevodu crni siteticki i kamu dezena zelenog i braon drveca.Sve puske rade sa novim poboljsanim inercionim sistemo i sve puske imaju neverovatan amortizer na kundaku.Kako ova puska radi postoji klip na you tubu.A cena bi trebalo da bude nesto ispo 1000. U Italiji kosta tacno 910.

Sve je to lepo, ali ako je u Italiji 910 kod nas ce biti 1400e minimum

Nikola

sasa035 kaže:

I ja sam imao prilike da gledam tu pusku sinteticka verzija max-4 i svidjela mi se,u CG je nesto oko 850-900e.;)

sasa035

vlada lovac kaže:

sasa035 kaže:

Sve je to lepo, ali ako je u Italiji 910 kod nas ce biti 1400e minimum
Imam imformaciju da ce i kod nas kostati nesto vise od 900!
sasa035

nidzamotocross
 A jel se zna mozda kada ovaj model stize na trziste, ili ga vec ima? Smile

sasa035
 Firma Canona je uvoznik i trebali bi u neko skorije vreme da ih imaju u prodaji.Pozovi ako imas broj.
sasa035

nidzamotocross
 U komsiluku su mi, otici cu ovih dana da proverim. Smile

sasa035

nidzamotocross kaže:
U komsiluku su mi, otici cu ovih dana da proverim. Smile
Veruj mi fenomenalna puska.Novi poboljsani inercioni sistem.Amortizer na kudaku najnovije generacije koji fenomenalno funkcionise.Jedina manjkavos na ovom modelu je isporucuje sa samo sa tri coka.A cena na predhodne modele je neverovatno niza cak ni celih 1000.
sasa035

nidzamotocross
 A jel je ima sa drvenim kundakom? Smile

sasa035

nidzamotocross kaže:
A jel je ima sa drvenim kundakom? Smile
U tri varijante je imas.Drvo,sinteticki crni i kamu.
sasa035

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Remington7600 i ostali modeli KARABINI 47 22.03.2018. 09:53
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
UAZ 469B i ostali modeli OFF-ROAD 11 18.10.2011. 20:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,020,960 posete www.srbijalov.com