Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Divokozu

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Divokozu
Boban
 Prelepi tereni svaka cast milina za zivot retkih a i ostalih
zivotinja,raj na zemlji.B)

petar
 Nenadx, ovu tvoju drugu sliku sa poslednjeg posta imam na kompjuteru, dobio sam je sa operativnim sistemom, da li je moguce da je to taj isti prizor, da su ovi iz Microsoft-a uzeli sliku sa nasih planina?Confused
Just like old times!

nenadx
 Sve je moguce Petre,ta slika je na zvanicnom predstavljanju ove planine na netu.Iznenadio bi se koliko dobrih i atraktivnih fotki ima za nase planine,
Dobar pogodak

tetrao
  Meni se čini ta fotografija nije sa Beljanice, ma čini mi se da nije uopšte sa neke naše planine. Na toj fotki je u pozadini puno četinara, a i naši stari neprave takve kućice.

nenadx
 Sumnje su vam donekle opravdane.Stilski,neuklapa se u arhitektonsko nasledje tog podrucja,ali da nezalazimo u to,potrazite na Beljanica na netu i sl....Puno cetinara jeste,ali ima u tim krajevima dosta poprilicnih kompleksa cetinara starih 20,30 i vise godina.Da nebih ovde punio prostor takvim slikama,postavljacu na temi dobra lovista isl.gde se ponesto slicno vidi.
Dobar pogodak

Lovac Stari
 Slika sa barakom nije tipicna za balkanske prostore.
Dajte Lovci neku sliku svezeg lova ili odstrela.
Dobar pogled.

tetrao
  Gledo sam ja to na netu, tamo se bolje vidi, to sa slikom nije važno, važno je da tamo ima divokoza, a koga interesuje kako izgleda Beljanica put pod noge jer to je u svakom slučaju bolje od ovog našeg pisanija. Da li neko nešto zna o divokozama u kanjonu Mileševke?

nenadx
 U pravu ste drugari.Ovo je tema lov na divokoze,pa da sacekamo slike ulova....Ja ih nemamSmile
Dobar pogodak

nenadx
 Cestitke brki.Daj malo vise teksta,nevidi se trofej najbolje.
Dobar pogodak

Boban
 Vidi se da je brka ispeceni lovac,brko svaka cast.
Svaka suplja cev puca isto,fora je u majstoru B)

nenadx
 Bravo druze,sad se vidi lep trofej.Jel to mesto nadstrela..bas lep polozaj...Bobane,kako da nebude ispecen,kad se vere po planinama,ja se lepo odmorih otkad sam u ravniciBye
Dobar pogodak

neso
 Ova pobježe ?

img836.imageshack.us/img836/7293/d3prok.png

nenadx
 Nejedi se Neso,doci ce druga.
Dobar pogodak

tetrao
  Juče mi pričao čovek da je posmatrao divokoze na stenama iznad graničnog prelaza sa CG kod Brodareva.

neso
 Tetrao, pa tu ima divokoze ali manji broj, ima jedan u medalji samo da preživi ovu zimu. Dosta je divokoza zbog požara prije 20 dana u kanjonu Tare prebjegle u planinu Jabuka između Pljevalja i Prijepolja, samo tamo više nijesu zaštićene.

Čuvaj mi tog staronju što mu visi medalja o vratu.

tetrao
  Rado bih ga čuvao, ali trenutno sam bliži Tupižnici. Jabuka im nije baš podesna, a i Jabučari su opasni lovci, nadam se da će se one skloniti ili na Kamenu goru ili na Ožalj. Kolike su površine i u kom delu kanjona zahvaćene požarom?

neso
 Nijesu to velike površine ali gorio je kanjon sa lijeve i desne obale rijeke Tare, tu su im staništa i to mjesto se zove Dobrilovina, a tu su i staništa terijeba. Gorjelo je nekih sedam dana i nije pristupačno za gašenje požara tako da su ih uznemirili avioni Dromaderi koji su gasili požar i letjeli kanjonom. Kiša je sredila situaciju.

neso
 Ništa se ne dešava, evo jedna sličica :

img844.imageshack.us/img844/1576/d1prok.png

neso
 No coment. Zlato star oko 16 godina.

img651.imageshack.us/img651/9083/dzlato.jpg

nenadx
 Ma za coment je,,,jel takav prebegao,od pozara.
Dobar pogodak

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,456 posete www.srbijalov.com