Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vazdušna puška

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vazdušna puška
DESPERADOS
 Hvala na savetu ,

Najradije bih Dijanu ali je preskupa to jest nisam siguran koliko je kod nas i ko je prodaje.
Kako sada stvari stoje ostalo je samo Gamo ili Diana .

A jos jedno pitanje od kog proizvodjaca uzimate dijabole ?
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Podunavac
 Ja za moju Gamo uzimam Gamo Magnum ili Pro Magnum dijabole, ali kada se desi da ih ne nađem kupim i neke druge u najmanjem pakovanju.
Ustvari ovo nije moja puška, nego sam je kupio sinu za novu godinu kada je imao 10 godina. Zato sam uzeo manji model koji je njemu lakši za rukovanje. Ali bez obzira što je manja puška ima početnu brzinu od 200 m/s što je sasvim dovoljno. Dosta sam pacova sa njom odstrelio dok sam zidao kuću pošto su majstori bacali ostatke hrane pa su se počeli skupljati.
Tri prsta 2Kolce

cakiss
 Distributer za Dianu je topgun iz Pozarevca 012/555-405, imaju lep izbor
Red bi bio da se predstavite u profilu (ono sto ste napisali nuje dovoljno) ili u temi "Predstavite se"!
Srbijalov Admin Tim!

DESPERADOS
 Ovo nisu normalni , traze za Dianu od 50 do 78 hiljada ...
Kao da prodaju puskomitraljez a ne vazdusnu pusku .

Ja cu ipak da uzmem Gamo , bar imaju normalne cene .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Podunavac
 Kolega ja bi ti preporučio Gamo Shadow 1000. Lepa, jaka i kvalitetna puška, a košta 20-ak hiljada dinara.
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Odluka je pala , Gamo shadow 1000 samo se jos mislim da li da uzmem 4.5 ili 5.5 , nekako mi je 5.5 mnogo bolji izbor .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Podunavac
 Zavisi za šta planiraš da je koristiš. Gamo Shadow 1000 u kalibru 4,5 mm postiže na ustima cevi brzinu od 305 m/s, u kalibru 5,5 mm brzinu od 220 m/s i u kalibru 6,35 mm brzinu od 190 m/s. Ja imam i koristim vazdušne puške već 30 godina, i sve su bile u kalibru 4,5 mm. Zadovoljile su sve moje potrebe i što se tiče streljaštva i odstrela pacova. A kad sam bio dete i golubova, grlica, svraka, vrabaca, pa čak i vrana.
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 Pre koju nedelju sam opet poceo da malo gadjam. Evo moje rezultate [img]<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=img0503lx.jpg&s=833&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img833.imageshack.us/img833/6027/img0503lx.jpg</noscript>[/img]

Dare_Makedonija
 [img]<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=img0504mb.jpg&s=339&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img339.imageshack.us/img339/1314/img0504mb.jpg</noscript>[/img]

U ovu i sam se nesecam kolko sam ispucao

vlada lovac
 Pre dva dana sam drugaru upucavao optiku na Gamo Shadow 1000, jako dobra puška u cal.4,5mm, ali treba i kvalitetna dijabola za nju, inače drugar doneo one sa pijace pa je sve to išlo vrlo teško i na kraju upucana "približno" jer nisu upotrebljive preko 30mSad

Cvele
 Sta mislite o Gamo Wishper X modelu 5.5mm ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Podunavac
 Kao i sve Gamo puške i ova je dobrog kvaliteta, samo malo previše futurističkog izgleda. Za razliku od većine standardnih Gamo pušaka ima moderator zvuka (prigušivač) na ustima cevi. Lično više volim kalibar 4,5 mm. Whisper X u kalibru 4,5 mm ima početnu brzinu 305 m/s, a u kalibru 5,5 mm 220 m/s. U svakom slučaju dobra i kvalitetna puška.
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Juce probao Whisper X 5.5 mm i razocarala me . Veoma mali domet i nista narocito .
Dok je Shadow 1000 4.5 mm dosta bolja i brza .
Sa dobrom optikom dosta dobra do 50 metara daljine .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Cvele
 Desperados, pa ne znam sta ocekujes od vazdusne puske.... ja sam je danas probao, extra je ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Dare_Makedonija
 Stvarno, dobro kazes Cvele. Kad se ja budem pitao vazdusna puska bi bila samo za na streliste i tacka

Sniper Hunter

Dare_Makedonija kaže:
Stvarno, dobro kazes Cvele. Kad se ja budem pitao vazdusna puska bi bila samo za na streliste i tacka

Kolega i dalje je ona za streliste samo oduvek je i bila za streliste i mete po zakonu nego se decica igrajuGrin

Dare_Makedonija
 Stvarno kolega. Muka mi je kad citam po oglasima nesto ovako "prodajem vazdusna puska, moze se loviti sitna divljac sa njom". Aj sto ni je dozvoljeno nego svaki losiji pogodak bice patnja za divljaci. Recimo gadjas zeca sa vazdusnu pusku na nekih 30 metara gadjas ga u nogu ili i u meko i on ode ali kasnije ugine nepronadjen. Lepo je zakon odredio da se koristi sacmarica za taj tip na lov. Nego da skratim. Niposto vazdusna puska u lovu, ni na vrapce

petar
 [xhide]I to sto se vrapci 'love', 'love' se po naselju, pa postoji velika opasnost da hitac napravi neko sr*nje po komsiluku, ne daj Boze da povredi nekog...Angry
Ali sam se i ja kad sam bio mladji 'igrao' sa vazdusnom Grin[/xhide]
Just like old times!

Dare_Makedonija
 Ma kolega bas sam pre koji dan citao da je u jedno selo ovde kod mene neki genijalac pucajuci na vrapce pogodio nekog komsija u vratu. Jadni covek ako ga je gadjao sa neku hatsan ili gamo mogo je da ga ubije. Ja bih tom majmunu slomio pusku od glave

DESPERADOS
 kuda vi odoste .......Van teme , strasno ...
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Vazdušne puške PRODAJEM 6 11.12.2018. 20:28
Vazdušna puška PUŠKARSKA RADIONICA 72 06.06.2015. 20:41
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,633,530 posete www.srbijalov.com