Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Labrador retriver

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Labrador retriver
Jank

charuga kaže:
jank dogovoreno,bice masha...

Mala duša....biće dobra i baš će da te sluša....Kiss
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75

Jank kaže:

charuga kaže:

svaka cast Jank ,prvo ujka ,a sad i kum tu nema greske mora da valja Bravo 2
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

charuga

Jank kaže:

charuga kaže:

ujko,nece masha biti najmanja..kupio sam joj royal canin mleko za stence..
ducka dodatno..pa posle mleka ide starter[sa cenom su bas preterali]..bice vrh do kraja..
..............

Jank
 Sestriće...nisam ni sumnjao da Macha neće napredovati....čuvaj je i pazi na rados svih nas koji volimo Labradore....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

charuga
 img405.imageshack.us/img405/3975/11062011061.jpg

Uploaded with ImageShack.us
img233.imageshack.us/img233/8854/11062011058.jpg

Uploaded with ImageShack.us
..............

WILD SENSE
 Southern Star Trovatore!!!

i52.tinypic.com/2py7tq1.jpg
Svestranost

WILD SENSE
 i56.tinypic.com/169q7eq.jpg
Svestranost

WILD SENSE
 i56.tinypic.com/f4pke0.jpg
i54.tinypic.com/2zs8chx.jpg
Svestranost

alex
 Bravo svaka cast
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

BojanKG
 zoki Bravo 2 vidi se da imas poslusne pse,svaka cast B)
srbijalov markafazan

Boban-KG
 Nabavio sam stene crnog labradora ali je posle dvadesetak dana uginulo od macije kuge jer nije vakcinisano drugi put.Odgajivac koji mi ga je prodao je tvrdio da je vakcinacija zavrsena a ja poverovao bez provere.Svaka greska se placa ali mi je najteze jer su se deca navikla a ja odusevljen jer je sa tri meseca aportirala mrtvog goluba.Ako neko ima mogucnosti da ustupi jedno zensko stene moja porodica bi mu bila zahvalna a ja mu vracam kroz novi podmladak.

Novi zaljubljenik u Labradore.

Glavu o zidiveli
Boban-KG priložio:
31052011102.jpg

Manje vina,manje vinaiveli 3

BojanKG
 Bobane sve cestitke,sve najbolje u daljem odgoju Pas
srbijalov markafazan

charuga
 bobane druze,sta ti je to trebalo?
culi smo se pre mesec dana,obecao sam ti lepu zenkicu samo da platis papire,vakcinaciju..50e..simbolicno..ti potvrdis da hoces i odes na drugo mesto i zajebu te..
..............

corak
 Ja lovim dve godine sa labradorom,i prezadovoljan sam.Zoran je imao priliku da lovi sa ,,nama",a nadam se da cemo ponovo loviti zajedno.srbijalovSto se obuke tice,meni je to prvi pas,tako da nisam imao iskustva,ali po meni je najbitnije da se sa psom provodi sto vise vremena,i naravno,to vreme da se trosi uvodeci ga u lov.Najbitnije je da pas oseti miris divljaci,t.j.da zna sta mu je ,,posao'' u lovu.Znaci pored osnovne obuke,trebalo bi ga sto cesce voditi u atar,gde moze da oseti miris divljaci,a posle vam je jedini problem da ga(psa)usporite kada oseti trag.Ima odlicnu pretragu terena,i po njegovom ponasanju znam kada je divljac u blizini,tako da to sto ne markira nije nikakva mana,bar po meni.A o aportu da ne govorim,pogotovo kada divljac padne u vodu,za to su specjialisti.

charuga
 tako je corak,isti slucaj..
sad sam upario kuju da izvucem jedno stene da je zameni i kao "iskusan" lovac provucem vlecku po dvoristu ispred stenaca starih 40 dana..to je da ne poverujes,svih 8 nabili njuskice i traze li traze...ava mi je odlicna u pretrazi ovi ce biti jos bolji..
..............

WILD SENSE
 Bravo Labradordzije ala ste se raspricali!!!!!Bravo 2
Samo nastavite drago mi je da nas ima sve vise i vise....
Svestranost

Boban-KG
 Ma druze ovo je covek iz mog mesta i cena nije bila ozbiljna ali jbga nije uradjena ni druga ni treca vakcinacija, zakacila je maciju kugu i skoncala u mukama.Nisam verovao da postoje tako intiligentni psi.Bolje me razume nego pojedini ljudi.Do sada sam gajio NOD pticare i to je rasa za moje terene Sumadije odlicna,ali ovo jos nisam video.
Manje vina,manje vinaiveli 3

charuga
 ne znam koliko je bila neozbiljna cena ali jedna vakcina kosta 900 din..
papiri 2000..pa ti vidi,koliko si platio toliko si dobio..zbog vase zajebancije i gledanja ko ce jeftinije da prodje umrla je jedna perspektivna kerusica...jbg
ne bih da se ponavljam,ali royal canin mleko 2500,starter 15kg-9000..600 din kg,a kg pojedu za 2 dana..znaci 1 vakcinu za 3 dana..
..............

DakiNS
 Charuga nekoliko puta sam ostavljao kucice ljudima koji su ih sami birali pa kada se ni posle tri meseca nisu pojavili ispadoh budala, mnogo je nekorektnih ljudi pa kad mu i bukvalno poklonis stene oni ni to ne ispostuju. Danas svi misle na kratko, na primer racunajuci koliki su ti troskovi, po kucetu(ovo su samo osnovni troskovi samo po glavi koje su direktno utrosili) minimum 50 jevrica,a ne gledaju kojom hranom hranis njih ali i kuju koja u laktaciji jede tri puta vise , pa ne raZmisljaju da jedno kuce dajes za parenje ili platis pa koliki je trosak oko kuje da se ispravno hrani u toku graviditeta, pa vakcinacija kuje pa ciscenje od parazita pa ako se kupiraju repici, uh umorih se nabrajajuci troskove
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

corak
 [quote]charuga kaže:
tako je corak,isti slucaj..
sad sam upario kuju da izvucem jedno stene da je zameni i kao "iskusan" lovac provucem vlecku po dvoristu ispred stenaca starih 40 dana..to je da ne poverujes,svih 8 nabili njuskice i traze li traze...ava mi je odlicna u pretrazi ovi ce biti jos bolji..[/quote I ja bih to trebao da uradm.Otac moje keruse nije lovni pas,tako da nije mnogo toga mogla da nasledi,a ipak odlicno radi.Nadam se da cu moju kerusu upariti na nekim lovnim psom,pa ce joj potomstvo biti jos bolji lovci.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
Obaveštenje korisnicima lovišta
Dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,140,937 posete www.srbijalov.com