Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Ribolov

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Ribolov
alex
 Prekjuce sretoh ribocuvara u naselju ne bi ga ni video da nije zvao da vidim sta su pokupili sa Gruzanskog jezera 4.mreze svaka mreza viri iz dzaka jedva spakovana i dva camca. A ribocuvari smrznuti patroliraju po celu noc u potrazi za mrezama i stvarno svaka im cast cuvaju jezero. Kad god sam bio na pecanju uvek su patrolirali camcem. A sto sevtice dozvola bice tesko tri ribolovca u kuci deda,otac i ja. Za lov mi ostala jos jedna rata da dam a za ribolov tek mora da se da sta da se radi kada volim to. Ne treba poribljavati ove nase vode ubGruzi ima smudja mnogooooo stuke slabije ima ogromnih somova a Veliku Moravu treba samo bolje cuvati i ona de se sama oporaviti od ribokradica neka da smo hvatali velike smudjeve po Moravi jedan deda je mom prijarelju pricao kako je imalo mladice po Moravi. ne mnogo ali je imalo a danas na zalost ima cvrglana po Moravi a oni prelepi bucovi koji raubom teraju beovicu na beg tek po neki... A o smecu necu ni da govorim dusa me boli kada vidim divlje deponije kako nicu po prelepoj obali nase prelepe reke Velike Morave.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Dakisa

alex kaže:
Prekjuce sretoh ribocuvara u naselju ne bi ga ni video da nije zvao da vidim sta su pokupili sa Gruzanskog jezera 4.mreze svaka mreza viri iz dzaka jedva spakovana i dva camca. A ribocuvari smrznuti patroliraju po celu noc u potrazi za mrezama i stvarno svaka im cast cuvaju jezero. Kad god sam bio na pecanju uvek su patrolirali camcem. A sto sevtice dozvola bice tesko tri ribolovca u kuci deda,otac i ja. Za lov mi ostala jos jedna rata da dam a za ribolov tek mora da se da sta da se radi kada volim to. Ne treba poribljavati ove nase vode ubGruzi ima smudja mnogooooo stuke slabije ima ogromnih somova a Veliku Moravu treba samo bolje cuvati i ona de se sama oporaviti od ribokradica neka da smo hvatali velike smudjeve po Moravi jedan deda je mom prijarelju pricao kako je imalo mladice po Moravi. ne mnogo ali je imalo a danas na zalost ima cvrglana po Moravi a oni prelepi bucovi koji raubom teraju beovicu na beg tek po neki... A o smecu necu ni da govorim dusa me boli kada vidim divlje deponije kako nicu po prelepoj obali nase prelepe reke Velike Morave.

Bravo 2
lov je nacin zivota...

Cvele
 Juce sam bio s' drustvom do Dunava, pa 'ajde usput malo i da pecamo... kako sam malo bacio hranu, i poceo s' pecanjem-upecah 2-3 belice, i potonu plovak, ja kontricu, kad ono poce da se bori, mislio sam da je prisla malo krupnija bela riba(crvenperka, skobalj) i tako malo se bori, i privukoh ga do obale, kad ono, mali brkati gospodin, odusevio sam se kada sam ga vid'o, a ujedno nisam verovao da je to on, udario je na crvica, stomace mu je bilo prepuno, bas se najeo, ali pitanje cega, drzao sam ga u vodi dok je drug otrcao do vikendice da uzme telefon da slika, i naravno posle slikanja je vracen, otis'o je da raste u pravog brkatog gospodina Smile Bas mi je bilo milo sto sam ga vid'o, a potom naravno pustio Smile
Cvele priložio:
1_148.jpg

srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Cvele
 Ali belice nisu izostale... flasa je tu samo zbog predstave velicine kese, nije zbog drugoga Grin
Cvele priložio:
2_88.jpg

Sniper Hunter
 Bravo za puštanje somića ,pivo je odlično ali ribice su bolje na ulju nego u kesi Grin

Cvele
 Naravno da sam ga pustio Smile najmanjeg somica kojeg sam u zivotu vid'o je kada sam imao 8-9godina i kupao se u Dunavu, izgledao je kao list nekog drveta ili trave neke koji pliva negde po sredini vode, moj brat je samo postavio dlan i kada je "list" pao na dlan on je izvadio iz vode, bilo je tol'ko malo somce da nije njegov dlan pokrivalo-on je tada imao 15-16godina... A za ribice si u pravu, ali tada smo bacali neki rostilj, tako da one ostaju za neki drugi put Grin

DakiNS
 Danas sam došao sa Dunava poprilično razočaran i zgrožen. Koji splav dalje od mene sedi komšija već drugi dan i peca štuku . Pomislih mora da su dobre kada po ceo dan tri štapa u vodi. Kad on izvadi štukicu malo veću od penkale, uredno izvuče iz vode žičanu čuvarku u kojoj se praćakalo petnaestak istih penkala uz komentar : Vidi komšo šta je majstor . Takve su najslađe! Par sati kasnije dvojica varaličara opremljenih do zuba , prečešljavaju priobalni deo na mepsiće jedinicu ili dvojku, kupeći penkale kod svake travke i trpajući u torbe. Mislim se pobogu šta će biti dogodine u reci kada povadiše ovako male. Ako su toliko željni pecanja što ih ne puštaju natrag u vodu , te male bi sutradan ponovo kidisale na meps, ali za jedan ručak potrebno je desetak takvih penkala uz kilo krompira i dve kile leba.Sad
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 cveleOdobreno a za dakijevog komšijuSad
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Podunavac
 I kod mene ide štuka ko mutava i to uglavnom ispod mere. Ali to nikoga mnogo ne tangira, nose ljudi kući sve bez obzira na veličinu. Već par dana za redom blinkerišem, uhvatio sam preko 80 komada, ali je samo 10-ak bilo iznad mere.
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Daki to je stvarno strasno i zalosno... ja da sam hteo mogao sam da zadrzim ovog malisu, ali sta ce mi, nema ga ni 200gr, a ako da Bog izrasce u velikog brku kome je samo brk toliki Smile

golf071

Podunavac kaže:
I kod mene ide štuka ko mutava i to uglavnom ispod mere. Ali to nikoga mnogo ne tangira, nose ljudi kući sve bez obzira na veličinu. Već par dana za redom blinkerišem, uhvatio sam preko 80 komada, ali je samo 10-ak bilo iznad mere.
Probaj neki drugi mamac,mozda se upeca neka veca od 50kg i 170cmHaHaHa
Novine

DakiNS
 ovo je neka luda godina nikad više pecanja i nikad manja riba . Evo ulova na plovak , mamac žito , a istog takvog uhvatio sam na vobler 30 m od obale

DakiNS
 Uh težak fizički rad

http://www.liveleak.com/view?i=c68_13...1381500471

golf071

DakiNS kaže:
Uh težak fizički rad

http://www.liveleak.com/view?i=c68_13...1381500471
Sta ovi rade? Upecao se
Novine

DakiNS
 Šarančić

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zan...pa-i-udice

Podunavac
 Rođo svaka čast za sliku. Jutros dok sam se vozio na posao sam slušao na BN radiju o ovome kapitalnom ulovu. I baš sam hteo malo da potražim na netu slike. Koliki kotlić treba za fiš od ovoga šarana?Grin I ovaj bi mu bio mali.
Tri prsta 2Kolce

chaki
 Taj saran nema veze sa saranom koje mi vidimo u nasim vodama osim sto ga zovu isto.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Podunavac
 Naravno da nema, vidi se i po slici a i po kilaži. Međutim verovatno da jeste iz iste porodice Ciprinydae. Ne bi ga džaba zvali šaran.
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 i41.tinypic.com/2rr5j86.jpg
neznam da li je rekord ali je ogroman,ulov jednog kolege prošli vikend u Italiji 2,m 60cm ja sam merio dužinu
i42.tinypic.com/oig0ib.jpg

Podunavac
 Svaka čast na ulovu.Bravo 2 Od ovoga mogu da se prave kobasice, čvarci i slanina. K'o od boljeg bravca.Grin
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,026,803 posete www.srbijalov.com