Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: RC

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
RC
laki lov
 RC je zakon, najbolji metak na nasem trzistu. Po mom misljenju... Al svako ima svoje misljenje. Ja se drzim stare srpske "koliko para toliko muzike"
Tri prsta 2 Aplauz
laki lovac

sheytan
 A zashto je najbolji? Zbog izreke, tj. zato shto je sqp?
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Cvele
 Najbolji je zato sto je najbolji ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

cokoladni
 Ja licno u lovim sa RC municijom i zadovoljan sam s obzirom de sam uvek sa njom lovio.Ali gledam moje kolege starije lovce koji love sa Krusikom i Belomom nemaju nista losije pogotke u lovu od mene tako da ja mislim da je to navika i to je sve.A i sam sebi dajem kritiku sto ne pocnem da koristim nase proizvodjace pa i njima da pomognemo malo u ovo krizno vreme a ne posle kako smo mogli da dozvolimo da se zatvori pa da trazimo krivca .A ne da kupujemo Hrvatsko i kazemo super je a njima da ponudis nas krusik oni nama po materi.
priroda i drustvo

laki lov
 sheytan kad probas sve na nesem trzistu shvatices sta pricam.... Sva Italijanska municija je odlicna, ali RC je zakon.... Veoma brz patron, siguran (nikad nije slagao), ima dopar posip.... Cena jeste visoka ali je i metek najbolji...
laki lovac

laki lov
 cokoladni pa RC je ITALIJANSKI metak.... Sto se tice nase municije uvek cu podrzavati lovce koji love sa nasom municijom ma kakva ona bila, samo im zameram sto svi znaju samo za Krusik i Belom pored toliko manjih proizvodjaca, koji su po mom misljenju i hvalitetniji.... Ali ja se i dalje drzim RC-a... Odobreno
laki lovac

cokoladni
 laki lov Za rc znam da je italijanski metak ......Ali puno hvale m90 na njega sam mislio kao hrvatskog proizvodjaca.A sto se tice nase moralne podrske nasim proizvodjacima sa njom jedino mozemo da pomognemo da kupe katanac. Zato cenimo nase pa ce i ostali mozda poceti da cene nese proizvode.
priroda i drustvo

sheytan

laki lov kaže:
sheytan kad probas sve na nesem trzistu shvatices sta pricam.... Sva Italijanska municija je odlicna, ali RC je zakon.... Veoma brz patron, siguran (nikad nije slagao), ima dopar posip.... Cena jeste visoka ali je i metek najbolji...

Sinko, kada sam ja lovio LEGALNO, SA SVOJOM PUŠKOM, ti još nisi bio ni u planu, tako da - prvo u školu, da Hvalitetnije naučiš SRPSKU gramatiq i pravopis, pa qpi pušq kad za to budeš imao uslova(godina, pre svega), pa nam se tada poKvali svojim poznavanjem džebane! Odobreno

Čokoladni, svaka čast za ono o navici i sl.! Odobreno

A maloletnike bih molio da idu na neke dečje forume i decu eduqju šta od džebane valja ili ne valja i sl.! A odraslima neka prepuste da pričaju o stvarima za odrasle! Stari

(modovi, što ste mi obrisali deo posta gore??? El vi shvatate da po forumu redovno pametuju(postavljajući vrrrrlo ubedljive TVRDNJE, kojima ne smeš ni protivrečiti) DECA o tome šta od džebane i oružja valja, odnosno ne valja??? I to tako bzvz. stoji, pa budale kao ja gube vreme čitajući to i ispravljajući krive Drine???)

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Lala
 Sheytan, ovo o slanju omladine na dečje forume, zaboravi. Ako nemaš nameru da momcima pojasniš neke stvari, onda batali ovakav način komentarisanja - nisi se ni ti naučen rodio, ni ja, svi smo imali svoje zablude i greške u razmišljanju.
Deo tvog upisa sam ti ja obrisao, jer je poprilično nadžodžen, mislio sam da ćeš shvatiti poruku, ali jok, ti sada još grdje oplete po omladincima.
Budi kolegijalan, ako može; ako ne možeš i ako te mrzi da nekom objašnjavaš i pomogneš, onda nemoj ni na ovaj način otkačinjati momke koji tek počinju da uče o lovu. I oni imaju pravo na svoje mišljenje, kao i svi, ali imaju i mogućnost da mišljenje koriguju, ako im se objasni gde greše.
A za momke koji još nemaju iskustva, mislim da je dobra poruka i savet da izbegavaju decidne tvrdnje, dok ne budu imali dovoljno znanja i iskustva da nešto mogu da tvrde.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

laki lov
 E moj kolega, ja lovim vec 32 godine, a ovo je sinov profil, ja sam malo mator za ove novotarije, udjem ponekad samo da vidim sta se radi ovde.... A lovio sam sitnu divljac u mnogim srpskim lovistima i ispucao na hiljade patrona i tvrdim da je RC najbolji metak na nasem trzistu.... A sto se tice mog naslednika, kad dodje vreme ze pusku dobice.... A to tad ce ici u lov i prihranjivati divljac i raditi u lovistu.... A inace sam predsednik LU "Karadjordje iz Topole... Veselo 2 Kolce
laki lovac

sheytan
 OK, kolega Laki, lepo što si rekao da pišeš sa tudjeg profila, i za to bi trebalo da postoje sankcije...

Za gramitq i pravopis je, izgleda, već kasno...

A za funkciju svaka čast, zadivljen sam, iskreno!

Lalo, hvala na obrazloženju! El sam u pravu da bi trebalo pisanje sa tudjeg naloga sankcionisati? Kao, npr., Hemingway sa naloga Vuki, beše...

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Lala
 Odluka admina je da li će sankcionisati nekog ko piše sa sinovog profila, i jasno stavi do znanja o kome se radi. U ovom slučaju nema sankcija, kao ni u slučaju Hemingway. Ne vidim potrebu.

Spustite loptu.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

sheytan

Lala kaže:
Odluka admina je da li će sankcionisati nekog ko piše sa sinovog profila, i jasno stavi do znanja o kome se radi

Hemingway je stavio do znanja tek kad sam ga ja prozvao na forumu, čika-Laki takodje. Ali, OK, vaš forum - vaša vlast i odluke! Odobreno

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

laki lov
 sheytan ako je toliki problem sto sam pisao sa sinovog profila nek me sankcionisu ili njoga kako to vec ide. Meni je drago sto moj naslednik ima profil na jednom ovakvom lovackom patrolu.... A sin mi vec 11 godina ide u lov i ne vidim nikakav razlog da sumnjas i u njegovo znanje o lovu, za svoje godina sasvim dovoljno zna o lovu, a ti ako imas naslednika lovca razumeces me o cemu pricam, jer za svakog pravog lovca nema veceg ponosa od naslednika lovca... Izvinjavam se svim kolegama ako sam ih uvredio mojim postupkom, pisanjem sa sinovog profila.... Tri prsta 2
laki lovac

sheytan
 Bravo 2

Zahvaljujem se i izvinjavam najiskrenije! Pijemo, prvom prilikom! iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

laki lov
 Odobravam iveli 3
laki lovac

Podunavac
 Lepo što ste ovaj nesporazum ovako korektno i drugarski završili.Bravo 2 Što se tiče RC municije ona jeste odlična kao i većina italijanske municije, ali bi jako teško bilo odrediti koja je baš najbolja. Po mom mišljenju na našem tržištu je to možda ipak B&P. A ni Rottweil municiju ne treba podcenjivati. Ona nije tako brza kao italijanska, ali je veoma kvalitetna i ujednačena. Naravno svakome je najbolja ona na koju je navikao i koju može da si priušti, a ovo zadnje je kod nas (nažalost) presudno.Bye
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Kolega Lazar, beshe, koji je aktivan na neki droogi foroomi, i zivi "preko" i ima para, kaze da od nekoliko vrsta sachmene dzebane uvek izabere - NAJJEFTINIJU! I ja se, nachelno, slazem s njega! Mislim, za neke extremne daljine treba odredjena dzebana, al ja lichno za te extremne daljine niti znam di da pucam, niti poqshavam, tako da je neka najlogichnija pricha - qpoojmo domatjo! iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Neca92
 Imali nesto sa filcanim cepom od RC-a? Smile
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

mirko knezevic
 Neco Hanter KS prodavnica mi rece isto sto si i ti cuo,da ove godine nece biti B&P u ponudi,zbog cega ne znam,al kazu da nije uvezen,ali ce zato upravo iz tog razloga sto su ljudi navikli i dosta koriste Trikolor kao metak za blize gadjanje uvesti neki RC sa filcanim cepom,kazu bice Rc u vecem izboru pored ovih koji su sada na trzistu. Po meni dobar metak svidja mi se sto je brz...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 36
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,379,490 posete www.srbijalov.com