Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: toz 34

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
toz 34
Cvele

Deki Nes kaže:
Kod mene piše EMN,pa broj. Koja je to godina???Inače Toz 34ep.

Tvoja je neka Kineska kopija HaHaHaHaHaHaHaHaHa Sala mala naravno! Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Deki Nes
 Pa tako piše,nemam pojma šta znači,a ne uklapa se u ono što je napisano u navedenoj nomenklaturi.Možda je za približno određivanje godišta bitno da nema polugu za rasklapanje sa strane.Rasklapa se na prednju obaraču. Ali kako god bilo ja sam prezadovoljan.

PEZ
 E -eksportni -model za izvoz
M- 1972.god
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Cvele
 A N-nista? Grin

sheytan
 N - NES! ika
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Deki Nes
 Hvala PEZ, sad bar znam godište.N neka bude tajna.

PEZ

Deki Nes kaže:
Hvala PEZ, sad bar znam godište.N neka bude tajna.

N-nama tajni iveli

To slovo "N" je ustvari "No" -nomer-broj

"EMN1234" - model za izvoz - proizveden 1972. - broj- 1234
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Deki Nes
 OK Hvala PEZ.
Eto 40 godina i dalje bez problema u izuzetno dobrom stanju .
Šta reći , ljudi kupite TOZ!Odobreno

ssekir75
 уз саме цеви, лево од броја, налазе се жигови наше торментације. ту можеш да видиш кад је стигла код нас ;)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Cvele
 Ja bih stvarno kupio jednu toz34, ali sve ih je redje po oglasima...Sad

ssekir75
 има их, не брини. и нису скупе јер имају "велику ману" - нису магнум... ;)

ево ти одма на прву

http://www.kupuje...r_id=80104
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

Cvele
 Auu ne videh ovaj oglas, verovatno su mu sve puske 450e... kol'ko li ceni toz-a... Hmmm

ssekir75
 питај али не жури. прошле године кад сам ја гледао било их је и по 150 јеврова у врло ок стањету. пуца је много угоднија од иж27 и за ношење и за пуцање, једино што није магнум па мораш да припазиш шта трпаш у њу (мада сам ја пуцао ономад на гуске мираж т4 од 38грама и могу ти рећи да мање трза него крушик специјал. како, зашто Confused)

Cvele
 Puska mi se posvidela jos pre nekoliko godina kada sam pogledao kod jednog lovca, izuzetno laka puska, a i lepa... moj otac ima IZ12, ona je cini mi se dosta teza, ili je pa drugaciji balans... A sto sam takodje pre nekoliko godina kod jednog starijeg lovca vid'o jednu 34-ku... auuuu Shock neke gravure ne znam ni ja, drvo mnogo lepo, i pricao je on odakle je puska, kaze da je to fabricko stanje i da je jedva naterao tog vlasnika cija je bila da mu je proda jer nije bio lovac samo je cuvao...

ssekir75
 то је 100% "даровнаја". а иж су и нешто теже и баланс је више према напред. мени не одговара Confused

Deki Nes
 Ja lakšu pušku do sada nisam držao.Nije zahtevna i lako se održava.Jedino što je ispitana na 750 bara,pa zaista nije preporučljivo pucati jaču municiju.
Kada sam je kupio nisam baš bio oduševljen i hteo sam IŽ,medjutim sada je nikada ne bih menjao sa istu.

ssekir75
 наравно. мада је велико питање треба ли ти уопште јача муниција. пуцах ономад и једну и другу и резултати исти. тако да кад испуцам то што имам миража остаје само доматја џебана да се пуца...

Cvele
 Moguce da je ta u pitanju ssekir, a sto se tice municije, ne sekirajte se, taj isti lovac kod koga sam prvi put video toz34 bez problema puca baby magnum patrone od 42gr....Smile

sheytan

Deki Nes kaže:
Ja lakšu pušku do sada nisam držao.Nije zahtevna i lako se održava.Jedino što je ispitana na 750 bara,pa zaista nije preporučljivo pucati jaču municiju.
Kada sam je kupio nisam baš bio oduševljen i hteo sam IŽ,medjutim sada je nikada ne bih menjao sa istu.

Merio nedavno, 3100g! Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Scorpion Hunter
 TOZ 34 jeste laka i zgodna puska ali ne moze da se poredi sa IZ bokericama, IZ27 iz doba SSSR-a je kraljica medj bokericama Stari

TOZ34 je svakako bolja od IZ27 made in Rusia Odobreno...

Stariji lovci koji poseduju TOZ34, 90% njih nikad je nisu rasklopili. Isto tako 90% njih kad je rasklopi ne zna da sklopi ovu pusku... TOZ34 koje se redovno ciste i odrzavaju prepoznaju se po tome sto imaju iscepan potkundak sa jedne i druge strane, Zato sto potkundak zadire u baskulu. Tozovke na kojima je potkundak besprekoran te nikad nisu rasklapane.
Lako lomi igle, meni se desavalo vise puta da slaze (nece da opali) izvadim patrone vidim kapisle jedva dotaknute iglama, ponovo zaklopim pusku probam radi besprekorno Confused
Meni licno ne lezi, vise volim polozarke, TOZ 34 cuvam kao uspomenu dobio sam je na poklon...

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,812 posete www.srbijalov.com