Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
ficha007
 Nego da mi nastavimo sa pričom. Na ovoj slici se vidi princeza na zrnu, ali ne graška već verovatno PP-ejke. Ovaj osmeh dovodi do pitanja gde je to zrno završiloROFL, tako da molim drage čitaoce da se posluže maštom.

img811.imageshack.us/img811/7461/1066ew.jpg
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Lala
 Obrati pažnju na aranžman u ćošku: nekoliko pušaka!!! E tako je u sva 4 ćoška, ili puške, ili patrone, a u mojoj sobi gde sam spavao, neoprezni domaćin me stavio zajedno sa par hiljada kapisli - najzapaljivije!!!
Kakav riskantan potez!Jaooo
Ljudi, pa taj Sniper čak i rakiju servira u čašice u obliku čaure, da ne veruješ! Ima slikano!
Sladji sam savetovao, da proveri da u posudu za biber nije sipao barut, pa kad biberimo supu, da ne bude vatrometa...

Nisam smeo da pitam, ali moguće je da i svinjče kad zakolju, da ga ne prlje plamenom, nego ga Sniper barutom posoli, pa onda zapali - čas posla sredjeno svinjče!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Pa to bata Slava naleti na više zrna izgleda
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ficha007
 Šta li sanja da mi je znati. Mada prema blaženoj faci verovatno fotelju predsednika LSS-a. Grin
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Lala
 Da, da, Daki! Slava je jedan od retkih ljudi koji najsladje spava na strelištu, dok se pucaju glineni!!!
Kako može, nije mi jasno - gruva okolo kao na frontu, a on hrče! Budi Bog s' nama!
Čudo od čoveka.

Kad se probudio i kad je video kako Sniper isprobava municiju u papir, iz sedećeg stava, samo reče: 'neće valjati punjenje, Sniper povukao vlagu od sedenja!' !!!
Ja da umrem!

Jank

Lala kaže:

PanPan kaže:

ficha007 kaže:
Veliki pozdrav za Aleksa. Druže ne da je bilo zahebavanja nego je to revija jedna. I danas me zatežu trbušnjaci od smeha. Imaš zaista roditelje za primer. A baka je glavna, časna reč.
Primiti onako 15-tak ljudi, ugostiti ih kao da su im rod dođeni mogu samo veliki, dobri i pošteni ljudi, a tvoji roditelji to zaista jesu.

Hvala vam na lepim komplimentima. Mi jedva cekamo neki buduci susret, da i mi naravno budemo tu. iveli 3 Kolce

Pominjali smo i tebe, Pan Pan, i brata.
Kad sam video šta je tata Deki navukao materijala i cevki, lepo rekoh kako su nekad očevi za devojku pripremali spremu, za udaju (znaš ono: posteljina, ćebad, čipkane vezove), a Deki pripremio čaure, korpice, sačmu... U još kad smo se prisetili onog tvog: 'Da ti tata kupi karabin? - mslm, žemo!', jasno je da tvoj budući mora da bude ne samo lovac, nego minimum upravnik lovišta, a još bolje ako bude oružar, pa još zaposlen u Blaseru ili Beretti...

Nedeljni ručak je posebna priča! Ja sam bio u dosta svatova, pa kad su ti majka i baka počele da iznose klopu, ja lepo pitam Sladju a gde su mlada i mladoženja? Onoliko klope i pića je dovoljno za jedne solidne svatove, majke mi!!!

Mogu da vam kažem da se Lala gurao za čelo stola, (zašto nije održao pozdravni govor nije mi jasno) a ja, Slava i Daki smo sedeli pored domaćina u dnu sofre...Ja sam se odmah javio da sam sa mladine strane....HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala
 Sunce ti ljubim, Jank, pa valjda je domaćin bio u pročelju? Ja sam bio bačen u zapećak, valjda se nisam dopao kako izgledam u negližeu.... A kome su prvom doneli supu i pečenje, a? Ti si već drugi put sipao, dok sam ja još kod aperitiva bio! Supa za vas bila vrela, dok sam ja na red došao, morali su da podgrevaju... Slavu razumem što je sedeo do prozora, on je non stop prebrojavao piliće...Grin

DakiNS
 Vaistinu Lalo kako koji gost uđe,Slava kaže :Eto utepaše još jedno pile, čisto da ne zafali.Ipak mislim da nas je bata Sniper opio sa ovim čašama
DakiNS priložio:
crv.jpg

Jank
 Kakav doživljaj svašta ste ovde napisali...neznam da li još šta da dodam....Kolce

Lala
 Ti ćuti, o tvom pucanju glinenih bruji pola Šumadije!
Kako smo pucali, morao sam da lažem ljude na strelištu, da smo mi forumaši sa Lorista, a ne sa Srbijalov!!! Smeko

Sva sreća pa su dobro ukopali onaj bunker, inače ti kakav si, ti bi pucao u jato glinenih naslaganih u mašinu!srbijalovHaHaHa

Jank

Lala kaže:
Sunce ti ljubim, Jank, pa valjda je domaćin bio u pročelju? Ja sam bio bačen u zapećak, valjda se nisam dopao kako izgledam u negližeu.... A kome su prvom doneli supu i pečenje, a? Ti si već drugi put sipao, dok sam ja još kod aperitiva bio! Supa za vas bila vrela, dok sam ja na red došao, morali su da podgrevaju... Slavu razumem što je sedeo do prozora, on je non stop prebrojavao piliće...Grin

Ha ha ha....pita me u jednom trenutkz Daki ...Jank da se nisi nešto naljutio....Gde bre da se naljutim a i zašto...samo sam smišljao kako da uobličim moje prvo golubarsko krštenje....HaHaHa

slavko75
 svaka cast kolege koliko mogu da vidim i procitam super ste se proveli, a vi ujka Jank koliko vidim da ste strelac ipo mozeli koji cas obukelovacsrbijalovpuc pucpucanje
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Jank
 Daki da si znao da poneseš jednu teglu VULKANA za mene (ovako nešto plaćam 100e za teglu), moja HaHaHa celo popodne ne priča ništa....ja zaboravio da joj kažem da proba sa čačkalicu a ne sa kašičicu.....HaHaHa

DakiNS

Lala kaže:
Ti ćuti, o tvom pucanju glinenih bruji pola Šumadije!
Kako smo pucali, morao sam da lažem ljude na strelištu, da smo mi forumaši sa Lorista, a ne sa Srbijalov!!! Smeko

Sva sreća pa su dobro ukopali onaj bunker, inače ti kakav si, ti bi pucao u jato glinenih naslaganih u mašinu!srbijalovHaHaHa

Sram da te bidne Lalo zavidiš generacijiMapetovci jer je jedini u istoriji "ubio "dva goluba jednom patronomROFL

Lala
 Slavko, načuo sam nešto da će to strelište nazvati po Jankovom imenu! Ima da stave i ploču, na bunker, sa natpisom 'Ovde je svog prvog glinenog goluba odstrelio Jank', i to tačno na mestu gde je ostavio tragove od rikošeta po betonu!!!

Sačuvaj Bože - 'ebo nas onaj ko nas sastavi ovako blesave!

Jank

slavko75 kaže:
svaka cast kolege koliko mogu da vidim i procitam super ste se proveli, a vi ujka Jank koliko vidim da ste strelac ipo mozeli koji cas obukelovacsrbijalovpuc pucpucanje

Sestriću na sledećem turniru na glinene golubove ja predvodim ekipu Srbijalova.....trap nema šanse tamo gde se ja pojavim....HaHaHa

Tebe šaljemo za ekipu Lorista, tako ćeš nam najviše pomoći!!!
Srbijalov Admin Tim

slavko75

Jank kaže:

slavko75 kaže:

Sestriću na sledećem turniru na glinene golubove ja predvodim ekipu Srbijalova.....trap nema šanse tamo gde se ja pojavim....HaHaHa

bogami Jank ako ostavljas tragove po betonu ,kao sto LALA kaze,bice je...o po takmicare ,sigurno pobedjujes
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

vasa joveskovic
 lalu i dakija cekam u sisatovcu (fruska gora) kad budu dovodili kastora kod devojke...... da bacimo neki rostilj....... i neko pivo ili vino (domace) ....... iveli
Elmermarkafazan JelenJelen
srbijalov

PEZ

Tebe šaljemo za ekipu Lorista, tako ćeš nam najviše pomoći!!!
Srbijalov Admin Tim

Disciplina Double Jank

Jank
 Evo svi su napali na mog druga iz obdaništa te voli da se slika u degližeu, ta da je prvi striper Srbijalova....ja mislim ipak da je on prvi Maneken Srbijalova...

i48.tinypic.com/ae1esz.jpg

Vidim kako se muči da pogodi .....pa reko hajde da mu pokažem kako treba...Bravo 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 26
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,699,530 posete www.srbijalov.com