Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Sniper Hunter
 [xhide]

DakiNS kaže:
Vidim ja tu vec prostor za dopunsko zanimanje, u kvalitet ne sumnjam ostaje trziste a mislim da ga na forumu imaB)

Hobi ostaje hobi ali najvazniji u zivotuDim[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]Stigao mi je i novi krimper za cal 16 sada smo kompletni
i54.tinypic.com/16aeiys.jpg
i56.tinypic.com/cri36.jpg
i53.tinypic.com/wj8m5d.jpg
ne moram vise da koristim staru masinicu za dopertlavanje
ide sve na stubnojB)[/xhide]

Podunavac
 Dogodine sledi automatizacija i robotizacija.Grin
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 [xhide]

Podunavac kaže:
Dogodine sledi automatizacija i robotizacija.Grin

Ne bas dogodine mozda malo kasnije neki MEC Grin[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]i53.tinypic.com/s65f77.jpg
Ovako nestoGrin[/xhide]

DakiNS
 Ma rekao sam ja kuda to vodi SUPER SNIPER
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kelt
 ima sniper da bude slobodnjak,ali najpreenaDiskusijaClAQuePreki Sud
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 [xhide]Stize danas jos jedna novina za punjenje plutane podloske debljine 2mm za cal 12 i 16 mogu da se koriste i za zatvaranje i za postavljanje na barut umesto kartoncica kod klasicnog punjenja sa filcanim cepom a i za doterivanje visine sacmenog snopa zbog boljeg zatvaranja sa zvezdom ,
i53.tinypic.com/2jdfm6o.jpg
i plasticne gasne podloske od 8 mm Nobel sport poslate kao poklon i za probu sa SIARM-a
i51.tinypic.com/mwz4ex.jpg
To je smisao za biznis sa svakom mojom narudzbinom oni mi posalju neki poklon ,korpice cepove uzorke po 100kom ja isprobam i u sledecoj narudzbini narucim a kao da mi pogadjaju misli salju ono o cemu ja razmisljam Grin
i53.tinypic.com/1zfhlc4.jpg
a stiglo toga pun ..kaucGrin[/xhide]

Lala
 Opa bato! Sniper, hajde malo eksperimentiši meni za cal.12, za pun čok, neku džebanu, bez korpice ili slično nešto, za prepeLJic.
Smisli brate, šta da ti ja radim kad voliš da čačkaš! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 [xhide]Bice tu razlicitih kombinacija i eksperimenata ! jedva cekam da pocnem !Stidljiv
ovako nesto mozda
i55.tinypic.com/14mqhxf.jpg
u cal 12
a mozda ovako tesko punjenje za 16 cal
i52.tinypic.com/6nxap2.jpg[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]

Lala kaže:
Opa bato! Sniper, hajde malo eksperimentiši meni za cal.12, za pun čok, neku džebanu, bez korpice ili slično nešto, za prepeLJic.

Bice Laki bice ako je ono sto si probao valjalo punim ti tako i nema da mislis !samo da pucas Grin[/xhide]

Jank
 Neznam šta bih još napisao ali vidim da je našem drugu i kolegi Sniperu život veoma zanimljiv, pre podne krstari drumovima a u slobodno vreme ,....zna se mala lična oružarnica....lepo nema šta...bravo....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sniper Hunter
 [xhide]

Jank kaže:
Neznam šta bih još napisao ali vidim da je našem drugu i kolegi Sniperu život veoma zanimljiv, pre podne krstari drumovima a u slobodno vreme ,....zna se mala lična oružarnica....lepo nema šta...bravo....Bravo 2

Zanimljiviji je drugi deo u "slobodno vreme "nego drumovi JankOdobravamiveli 3[/xhide]

Lala

Sniper Hunter kaže:
[xhide]

Lala kaže:

Bice Laki bice ako je ono sto si probao valjalo punim ti tako i nema da mislis !samo da pucas Grin[/xhide]

Ono nije bilo loše, mada ja mislim da bi još širi snop bio bolji za pun čok, ako može da se smisli. Onu turu sam probao iz dve puške, sa punim čokom i sa pola čoka.
Kako god, imam nešto skeet municije, poslužiće.

Sniper Hunter
 [xhide]

Lala kaže:

Sniper Hunter kaže:
[xhide]

Lala kaže:

[xhide]Ono nije bilo loše, mada ja mislim da bi još širi snop bio bolji za pun čok, ako može da se smisli. Onu turu sam probao iz dve puške, sa punim čokom i sa pola čoka.
Kako god, imam nešto skeet municije, poslužiće.

Punim ti nesto sa filcanim cepom po cim se dokopam moje barutane ne brini videces ima samo da se prasi a tu skeetaru cuvaj za poredjenje kada dodjem i da puca kcerka sa njome jer ja lakse od 30 g ne mogu da napunim sa mojim barutom , a za nju ova punjenja su malo nezgodna da ne uhvati strah u prvom lovu[/xhide]

Lala
 Važi druže! Nobel sport Skeet, za ćeru, čika Lala časti Grin

Sniper Hunter
 [xhide]

Lala kaže:
Važi druže! Nobel sport Skeet, za ćeru, čika Lala časti Grin

I ja sam mislio joj kupim neku laksu trap ili skeet da se navikne na pusku i pucanje jer je vrlo malo pucala ,nedostatak vremena ,oticicu u streljanu pa ce da proba a ima i problemcic ona je desnjak a levo oko nosece pa ce morati da se navikne da puca sa oba otvorena oka , tu moram da je obucim na g. golubima [/xhide]

Lala
 Može da bira, ne znam kakvom puškom puca, imam i trapa RC, fin, mekan metak.
Ma samo kad oseti adrenalin, kad prhne prepelica, pucaće već kako joj bude odgovaralo. Malo je vodi da otpuca par kutija džebane na glinene, i mirna Bačka.

Sniper Hunter
 [xhide]

Lala kaže:
Može da bira, ne znam kakvom puškom puca, imam i trapa RC, fin, mekan metak.
Ma samo kad oseti adrenalin, kad prhne prepelica, pucaće već kako joj bude odgovaralo. Malo je vodi da otpuca par kutija džebane na glinene, i mirna Bačka.

Ima iz 18 sporting jednocevka promenljivi cokovi ali ponecu ja sve moje puske pa da proba jos ako uspem da do tada registrujem i Fausti Stefano imace da bira , tako sam i mislio u streljanu pa u lov mada smo isli u streljanu ali ja konj poneo samo od 36 pa na vise posle 3. eg metka poplavelo joj rame a vreme kratko pa nismo vise pucali[/xhide]

Lala
 Dobro da joj nisi podmetnuo magnum punjene, blesane! Smeko
Nauči je da stegne pušku u rame.
Ej, i obavezno da puca samo ispred sebe... mslm, prepelice nisko lete, a i ker hoće da potrči za 'tičicom, pa da nauči: ker je ono što ima 4 noge, a nema krila, a prepelica ima 2 noge i 2 krila... Smeko
Malo da se zezam, nema ljutnje.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,643,590 posete www.srbijalov.com