Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
Indjijanac
 uh već sam se stresao kad sam video odstreljenog zeca i prepelicu zajedno jer to kod nas kalendarski nikako nemože,ali tek sad videh da se radi o australiji
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

mds0891
 ovdje na privatnom posjedu mozes da lovis zeca i prepelicu 24 sata 365 dana
Dobro gledaj u sta pucas!
marka

Indjijanac
 ćuti negovori takve stvari tražiće to srbi odma da se ovde kod nas uvede,a onda spasavaj se ko možePravilo
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Sniper Hunter
 Kćerka mi je boravila u Australiji prošle godine 3 meseca ,oduševljena je tom zemljom,posle završene škole želela bi da se vrati da živi tamo ,a i meni je san da odem tamo u lov i na pecanje,zavidim ti kolega mds0891Grin

mds0891

Indjijanac kaže:
ćuti negovori takve stvari tražiće to srbi odma da se ovde kod nas uvede,a onda spasavaj se ko možePravilo

Kolega zaboravih da ti kazem da je zato lov na prepelicu i vecinu vrsta pataka zabranjen na drzavnom zemljistu.
Ima jedan predeo u NSW nekih 10 sati voznje od sidneja tu kad smo isli prvi put na prepelicu poneli smo oko 250 patrona svaki, i drugi dan ostali bez municije a isli smo na 5 dana lova. toliko je bilo prepelice da nam se nije dalo brojatiKolce.
Dobro gledaj u sta pucas!
marka

alex
 Juce sam se bas obradovao.
Odem juce u selo kod mojih u selo Dragusica u blizini Knica.
I sedimo u dvoristu i pricamo predvece lepo hladnjikavo malo duva vetric milina jedna.
Kad u jednom trenutku cujem ja puc puruc reko da mi se ne pricinjava kad ono opet puc puruc ja onako u cudu registrujem prepelica i smesak odma na lice.
I ustanem krenem polako da idem prema pucpurikanju i krencem polako i pravi cik cak kretanje i odjednom polete prepelica ispred mene kako sam se obradovao ne mogu da vam opise i ja onako sav srecan krenem da se vracam u dvoriste i sedam na stolicu kad moja baba gledame cudno kako se smesim i pita me Aco dete je si dobro sta juris po polju i gledame zacudjeno onako.
Kako sam tad poceo da se smejem ona se zena nadje u cudu sto se smejem a ja reko bako jurim prepelice po polju.
Kako su mi se smejali ujak i otac to je bilo za medalju.
A ja sam veoma srecan sto sam je cuo i uspeo da je podignem ako je to ona prepelica koja nije uspela da odleti drago mi je sto je prezivela zimu ali ipak ako su to prepelice koje su pocele da pristizu jos vise mi je drago od onog prelepog zvuka puc puruuuuuuuccccccc VeseloVeseloVeseloVeselo
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

sheytan
 ^ Bravo 2 I ja chuo jednu iz mog dvorishta, ali samo jednom, pa nisam mogao da je lociram. Interesantno je shto mi je qtja relativno u sred sela...
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

alex
 KOlege izvodite li pse na prepelice? to jest da li ste poceli s pripremama????

lakistrike95
 Pre nekoliko dana i kod mene je bilo puc puruc, i bas mi je drago da su opstale, jedva cekam avgust, da krenemo na prepelice, prosla godina je bila fantasticna, kao i prosle godine od mene mozete ocekivati slike sa svakog izlaska Smile

PEZ
 Kolege blizi se pocetak sezone,spremate li se?

alex

pez kaže:
Kolege blizi se pocetak sezone,spremate li se?

Jojj kolega ja sam poceo pripreme sa mojim jazavicarem da lovim prepelice jedva cekam.
A predpostavljam kako ce moja grupa da reagujue kada budu videli da ga vodim i na prepelice

PEZ
 Samo napred druze,sad, nije bas uobicajeno ali sto da ne,ja sam imao prilike da vidim pre desetak godina zenku posavskog gonica koja je pronalazila prepelice samo tako a reakcije kolega ces videti u prvom lovnom danu, mozda budu i zadovoljni.
U svakom slucaju, dobar pogled .

alex

pez kaže:
Samo napred druze,sad, nije bas uobicajeno ali sto da ne,ja sam imao prilike da vidim pre desetak godina zenku posavskog gonica koja je pronalazila prepelice samo tako a reakcije kolega ces videti u prvom lovnom danu, mozda budu i zadovoljni.
U svakom slucaju, dobar pogled .

Kolega hvala znam da je to veoma neobicno ali sta da radim snalazim se kad nemam pticara pa malo improvizujem sta da se radi snalazim se .pozdrav

Boban
 Zvanicna sezona pocinje za mesec dana tacnije 01.08.
Videcemo kako ce biti sobzirom na ove vrucine bice tesko za kerove koi nisu u kondiciji ali opet sa druge strane taj lov ne traje dugo od 1-3 maksimalno to jest od 6 do maksimalno 9 sati,mala setnja i to je to.Ja se nadam dobrom lovu i jos boljem druzenju.
ALEX,druze bice kerova evo ja javno obecavam da od prvog stenjenja neke kuje ili od parenja od nekog od moih kerova dobices na poklon stene za koje se izjasnis ( Muzjaka ili Zenke ) samo da znam na vreme.Pa ces moci da ga obucavas na tenane za sledecu lovnu sezonu.

alex

Boban kaže:
Videcemo kako ce biti sobzirom na ove vrucine bice tesko za kerove koi nisu u kondiciji ali opet sa druge strane taj lov ne traje dugo od 1-3 maksimalno to jest od 6 do maksimalno 9 sati,mala setnja i to je to.Ja se nadam dobrom lovu i jos boljem druzenju.
ALEX,druze bice kerova evo ja javno obecavam da od prvog stenjenja neke kuje ili od parenja od nekog od moih kerova dobices na poklon stene za koje se izjasnis ( Muzjaka ili Zenke ) samo da znam na vreme.Pa ces moci da ga obucavas na tenane za sledecu lovnu sezonu.

Hvala gospodine Bobane super taman da pocnem na vreme da ostavljam neku prepelicu za vezbu hvala vam

Podunavac

Boban kaže:

Svaka čast kolega na velikodušnosti i lepoj gesti prema mlađem kolegi.Bravo 2Odobreno
Tri prsta 2Kolce

Lala

Boban kaže:

To je moj Rodja Boban: svaka čast!Odobreno
Alex je dobar momak, i siguran sam da će štene otići u prave ruke. A koliko znam Bobanovu liniju pasa, Alex će biti prijatno iznenadjen sa rodovnikom šteneta!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 E, kakva razlika između rođaka. Dok jedan maltretira i banuje kolege na ovome sajtu, drugi nesebično poklanja kvalitetne štence. Ugledaj se malo na rođu Lalo.ROFL A ne da budeš poznat samo po slikanju u donjem vešu (i bez njega), perverznjaku matori.HaHaHa
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Sada će Lala velikodušno da mi pokloni zbirku pesmica Vuka Stefanovića Karadžića pod nazivom Crven BAN.Grin Manje crven a više banovan.ROFL
Šalim se naravno. Ja sam od moga druga Lale dobio jednu lepu kapu, koja se meni veoma svidela zbog amblema na njoj.Odobreno
Tri prsta 2Kolce

Lala
 A ja sam od Podunavca dobio jedan opasno dobar šešir lovački, koji će premijerno biti prikazan na otvaranju lova na prepelice!
Zahvaljujem Klaji i Podunavcu na poklonu!ika
P.S.
Podunavac, kapa koju si dobio je orginalna, ne može da se kupi nigde!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 33
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,399,944 posete www.srbijalov.com