Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Sniper Hunter
 [xhide]Krenula i nema stajanja!B)[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]Puni se samo cal 16 ovo je sa korpicom gualandi od28g 30g olova iz sopstvene proizvodnje 2,4mm za prepelice,kapisla fiocchi 616, barut zlatibor, i ide u Becej
i56.tinypic.com/2hnlu92.jpg
i54.tinypic.com/vii0ky.jpg
i56.tinypic.com/2ag6xk3.jpg
i55.tinypic.com/313q8eu.jpg
i54.tinypic.com/fvci7k.jpg
i51.tinypic.com/21oq8es.jpg[/xhide]

DakiNS
 Nije fer kako da probam kada imam dvanaesticu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Ja nemam alat za punjenje patrona, ali zato imam poluautomatski alat za pražnjenje istih! Franchi Asso, cal. 12 - prepelice će pamtiti to ime! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

BUCKO
 Kolega Sniper moram da dam jednu primedbu ika
Amortizer na casici ti ne postoji vise , previse si ga spresovao pogledaj ne slici gornji i donji deo su spojeni, mislim na onaj elipsasti deo.
Mislim da ovom punjenju mnogo bolje lezi kruzno pertlanje jer dobijas tacno tih 5-6mm koliko si spresovao ovu casicu.

sheytan
 Bucko, primedba ti je na mestu.

E, sad, amortizer ne bi bio toliko spljoshten da je kruzno dopertlovano malo manje. Ne bi bilo ovako lepo pertlovanje, ali bi amortizer postojao i sve bi bilo "po JUS-u". iveli 3

U svakom sluchaju, ovo tje da radi, uz malo vetje prEtiske i trzaj... 
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Sniper Hunter
 [xhide]E momci sve je to sracunato za malkice siri posip a radi to vam garantujem,pertlanje jace =veci pRetisak=siri posipStari[/xhide]

Podunavac
 Pa zar je neko sumnjao u stručnost doktora Sniper Huntera? Pa čovek ima i doktorat i magistrat iz punjenja municije. Stari je to lisac.Lisica
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Samo da potvrdim: bata Sniper mi je napunio jednu količinu patrona za prepelice, bez preterivanja kažem da su njegove patrone medju 3 najbolje, koje sam pucao. U zamenu za te njegove 'Fukushima' patrone 2 mm, dao sam mu RC trap, i mislim da sam ja bolje prošao u trampi. A strelci iz reprezentacije Srbije u praktičnom streljaštvu su probali tu municiju, i vrlo, vrlo pohvalno se izjasnili.
Toliko.

BUCKO
 Tako povecani pritisci znaju da naprave rupu u posipu.

Sniper Hunter
 [xhide]

BUCKO kaže:
Tako povecani pritisci znaju da naprave rupu u posipu.

Treba dati sansu i divljaci ,ko se provukao kroz rupu preziveo je !!Grin[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]Razmisljao sam kako ukloniti natpise sa ispucanih caura sa strelista ponekad je prakticno,a i sa estetske strane nije lose i personalizuje metak

i53.tinypic.com/6rq23l.jpg
ispucane caure
i54.tinypic.com/1zzl460.jpg
koje uz pomoc sredstva za skidanje laka sa noktiju(konacno i zenska kozmetika da posluzi necemuGrin) ili cistog alkohola iz apoteke ,protrljamo sa ovim jastucicima za skidanje sminke sa slike natopljenim u sredstvo ili alkohol i dobijemo ciste caure
i52.tinypic.com/t56mpe.jpg[/xhide]

Lala
 Sniper, na očišćene patrone flomasterom napiši 'Fuku SH ima', a kasnije, kad razviješ posao, napravi zlatotisak, nek' crknu dušmani! Grin

DakiNS

Lala kaže:
Sniper, na očišćene patrone flomasterom napiši 'Fuku SH ima', a kasnije, kad razviješ posao, napravi zlatotisak, nek' crknu dušmani! Grin
A za super magnum punjenje dodamo malo vulkanaROFL

Sniper Hunter
 [xhide]

Lala kaže:

Dobra ideja Laki uzecemo u razmatranjeGrin[/xhide]

Lala
 Hajde bre, ideja je prva liga, da kumujem tvojoj džebani!ZivioRodjo

Sniper Hunter
 [xhide]

DakiNS kaže:

Lala kaže:
A za super magnum punjenje dodamo malo vulkanaROFL

Daki nesto razmisljam mozda bi mogao tvoj "vulkan"da napravis kao mlevenu sitnu papriku, koncentrat ,mozda bi bila bolja od baruta u patronamaROFL[/xhide]

DakiNS
 Pitanje da li su cevi dovoljno tormentovane , neke ne izdrze pritisakSmeko

Lala
 Džebana 'paprikara' i 'bibernjača'je davno patentirana, šta mislite, da je to bzvz?!? Korišćena je, po pričama iz starih (dobrih?) vremena, za one koji su se bavili kojekakvim nepodobštinama po atarima.

DakiNS

Lala kaže:
Mogu biti razne varijacije imena npr FUCKJOSIMA Made in SERBIAROFL

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,469
Najnoviji član: SloboM

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,650,183 posete www.srbijalov.com