Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Jank
 Bogami lepo. Inđijanac dobi kolajnu....Dečko koji obećeva...Č e s t i t a m..... Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 Indjijanac cestitam na srebrnoj zvezdi sledeca ako bog da da bude ZLATNA svaka cast Bravo 2Bravo 2Bravo 2OdobrenoOdobrenoOdobrenoKolce
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Jank
 KolceSamo za našeg odlikovanog druga INIJANCAKolce

Inđijanac prava je prilika
da na ražanj opet staviš bika
saznali smo a i nije tajna
na grudima tvojim, stajaće kolajna...

Čekaćemo još nekolko dana
dok ne krene sezona fazana
dolazimo nek ti je na znanje
da vidimo to odlikovanje.....

Zato druže ti ne žali novce
da počastiš drugare i lovce
i u lovu nek te sreća prati
a medalja da ti se pozlati....KissHarmonika
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 Bravo 2Bravo 2Bravo 2Bravo 2
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

paninm

Lala kaže:
Nezvanično:
UO LSV je odlučio da se u petak održi vanredna sednica Skupštine LSV. Odluke o isključenju iz članstva LU iz Vojvodine su osporene, i verovatno će imati sudski epilog, da će LU podneti tužbe protiv LSS.
Nije definitivno odlučeno šta će se raditi u vezi odnosa na relaciji LSS-LSV. Verovatno se očekuje da Skupština bude ta koja će dati poslednju reč.
Kritikovan je stav predsednika LSS Popovića, u vezi radne grupe za izmenu Statuta LSS, kao i rad NO LSS, i njegovog bivšeg predsednika.

Sve ovo su nezvanične informacije, koje sam uspeo da saznam, a verovatno nisu i kompletne.
Treba sačekati da se zvanično oglasi UO LSV.

A koja LU iz Vojvodine su izkljucena iz LSS?
Ona koja su vec dobila na gazdovanje loviste od Drzave,ili ona koja to jos nisu?

huntinggirl1
 sva LU su isključena, ceo savez
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

INTERMAKER
 Brate Indjijanac Bravo 2 za Medalja

Respekt

slavaplana
 I Kosovo je ISKLJUCENO iz clanstva!!!I njima su otisli dopisi POPOVICA kako cujem a provericu???Pitanje je ko je ostao i ko je platio clanarinu ili delove clanarine LSS???

Kako cujem sutra ce u NS-u biti i TICA!!!!

POPOVIC je odbio da dodje i to mu je veliki minus jer nema hrabrosti da udruzenja koja je iskljucio podleda u oci !!

Nije problem da dodje i sa savetnicima Zivkom,Gligorijevicem,Tatovicem,Skobicem!!!

To je pokazatelj da nema hrabrosti da ljudima odgovori na pitanja !!

Vise voli da se pismeno izrazava!!!

Da stvar bude gora ni onaj dopis koji je poslao nije on sastavio vec mu je napisan a Vlada Pravnik ga je malo korigovao!!!

Losi savetnici ,pezioneri,koji nemaju obaveza vec traze nacin da se ponovo aktiviraju i vrate u masinu!!

Idite u Banju ROFLi povedite Djukica!!!

Lala
 Po mojim saznanjima, TAČNA je informacija da su i LU sa KiM, isključena!!!
Isključena su, i pored stava da LU sa KiM ne plaćaju članarinu, i da im se pomogne na svaki način.

MAŠALA!!!
Sad
Da li je moguće da rukovodstvo LSS povuče još neki loš potez? Ovo ide sve gore i gore!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 Sve čestitke kolegi InđijcuOdobreno da nam je više takvih mladih ljudi u lovstvu,gde bi nam bio kraj !Bravo 2

Lala
 Kako smo već javili, da je naš kolega Indjijanac dobio srebrni orden LSV, morali smo da smislimo kako da se odužimo za tu čast.
Rešenje je nadjeno: naš kolega i administrator Sremac75 će biti zvanični delegat svog LU, na Skupštini LSV!
Čestitam kolegi na poverenju koje je dobio od svojih drugova u LU!
Evo ovlašćenja:
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Iako su predsednik i pojedini članovi UO mog LU ovih dana trpeli brojne pritiske da ne dozvole da se to desi, ja ipak idem na Skupštinu LSV-a kao delegat LU "Fruškogorski jelen".
Imam par pitanja, ali ne bih da se ofiram, da se ne pripreme.....;)

Čestitke ponosnom nosiocu spomenice...pardon, srebrnog ordena LSV-a!Grin
Ako zatreba vazelina ima u apotekama...;)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

slavaplana
 Sad kad digne glavu!!!

Lepo je bilo poznavati ga!!!Bio je ok !!!!

Tako je POPOVIC krenuo !!!!I bio je normalan aline znam sta se u medjuvremenu desilo!!!!

Salim se malo ali ovo je lepo cuti!!!Odobreno

Sremac75

slavaplana kaže:
Tako je POPOVIC krenuo !!!!I bio je normalan aline znam sta se u medjuvremenu desilo!!!!

Još kad bih ti rekao da je i u mom selu srneći fond oskudan.....Stidljiv
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75
 Poziv za Skupštinu
PraviloPraviloPravilo
Palica

Indjijanac
 HVALA svima na čestitkama,ja sam danas stavrno iznenadjen jer sam tek danas od Lale saznao za odlikovanje koje je trebalo da bude iznenadjenje,inače drago mi je da je neko primetio moje angažovanje u lovstvu .Što se tiče toga šta sam uradio da dobijem orden ja ću reći a ako neko može nešto da doda neka kaže jer ću možda propustiti.Ja sam se samo istinski zalagao za napredak mog lovačkog društva kako bi ga promovisao kao jedno društvo koje ima budućnost i kako bi ga što duže uživali naši naslednici,pored toga na ovom portalu sam se angažovao da bi upisima pomogao članovima i posmatračima da pronadju dobar kurs u lovstvu i da mladima koji počinju da se bave lovom pomognem da spoznaju suštinu lovstva. IndjijanacMedalja

Pored toga, uredno si donosio toalet papir, za 'serendanje po forumu'!
Srbijalov Admin Tim

IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Nekoliko puta sam pisao da Indjijanci imaju udruženje za primer.Jasno su sagledali budućnost i svoje mogućnosti.Napravili fazaneriju sa proizvodnjom fazanskih pilića imaju vredne lovce a naš kolega Indjijanac je nesebično dao svoje vreme i rad za taj napredak , ne čudim se što su ga kolege predložile za priznanje, i na kraju krajeva stigla je u prave ruke.Bravo 2Bravo 2Bravo 2Indjijanac
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 po pravilniku o dodeli lovačkih priznanja i odlikovanja LSV-a sledeće priznanje mogu dobiti tek za 5 godina od LSV-a.ovu informaciju sam dobio upravo od presednika komisije koji se ujedno zahvaljuje INTERMAKERU na novom smajlijuMedalja
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Podunavac
 Čestitam kolegi Indjijancu na ordenu i Sremcu na funkciji.Bravo 2 Ima oni u LSV-u da se omace čim ga vide, a tek kad progovori...Shock
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Konačno da neko ko ima i zna šta da kaže bude u skupštini LSV samo me interesuje kako će se snaći sa odgovorima jer kolega Sremac zna da postavi prava pitanja. Lepo kaže Slava nekima ni kožne gaće neće pomoći.Respekt
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,700,315 posete www.srbijalov.com