Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
vlada lovac
 Jel Gile bio vodja grupe, na kom terenu ste lovili

Nikola Vojinovic

Indjijanac kaže:
Nikola verujem po slikama da je lov i druženje bilo odlično,samo jedna primedba na prvoj slici je tabla za obeležavanje lovišta koja nije u skladu sa pravilnikomOdobreno

Slazem se kolega, ovo je slikano u dvoristu vikendice naseg druga... Stoji kao uspomena...

Mislim da je totalno nebitno za pricu i ostalo...
Priroda, kerovi i lov!

Indjijanac
 I ja se slažem,samo sam primetio ,vratimo se na temuOdobreno
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

lakistrike95
 Evo jedne slicice od pretprosle nedelje, jeste da kasnim al' nema veze, proslu nedelju nisam isao, ali nadoknadicu sad u nedelju, pretprosle nedelje, vreme suvo i veoma hladno jutro, rose nije imalo uopste, a prepelica tu i tamo, pucano je dosta, ali su se one vesto izvlacile ispred nas i povlacile u kukuruz.... Ja sam zadovoljan, sve u svemu jedan lep lov, a dobro je i da ostanu prepelice, nije poenta sve odstreliti...
i46.tinypic.com/2uzfshs.jpg

Cvele
 I ja bio u lov na prepelice Smile
Cvele priložio:
2_68.jpg

srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Cvele
 U vecna lovista je otisla Smile
Cvele priložio:
1_114.jpg

Cvele
 Za malo u fotografa Njanjanja2
Cvele priložio:
3_60.jpg

Cvele
 I ulov cele grupe Smile
Cvele priložio:
4_25.jpg

PEZ
 Odlican ulov Cvele Odobreno

Sniper Hunter
 Čestitam Cvele!iveli

aleksa
 Čestitke na ulovu Cvele!
Ova slika gde se vidi odstrel je odlična, kako si to uspeo?
A, MP-153 u tvojim rukama izgleda u najboljem slučaju kao neka dvadesetica. Ne bih se ja sa tobom kačio!;)

DJULE78
 Odobreno

Cvele
 Hvala svima Smile aleksa, to je moj drug profi aparatom slikao Smile Pa sta ces, takav sam, sitan Njanjanja

Lala
 Kako čujem, ova suša i žega je skoro potpuno 'ugasila' lov na prepelice u zadnjih desetak dana. Prepelica ima, i to u popriličnom broju, ali sam lov predstavlja popriličan napor i za lovca, a naročito za psa, koji bez trunke vlage na terenu ne može normalno da radi, o markiranju i potrazi za odstreljnim pticama da i ne govorim. Kako loviti normalno, kada jutarnje temperature budu preko 20 stepeni, a vlage i rose nema ni u tragovima?
Preporučujem kolegama, da malo pauziraju sa lovom dok ne prodje ova žega i vreo talas. Ne želim da se bilo kome desi, kao što se dešavalo, da mu u sred lova pas doživi toplotni udar, ili da ga pukne infarkt. Imamo ceo septembar pred nama, cugovi samo što nisu počeli, lovićemo, strpljenja samo.
Drugarski savet: preskočite ovaj vikend sa lovom - predvidjaju se temperature preko 40 stepeni!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

PEZ
 Proslog vikenda smo izasli na teren oko 5,ni kapi rose,strnjika puca pod nogama, do 8 sati vrlo lose ,kerusa je uspela da podigne 4-5 prepelica uglavnom iz zakorovljenih livada,napravili smo jos jedan krug strnjikom ali nista,zbog vrucine,oko 9 smo prekinuli lov.
Za nedelju, videcemo,najverovatnije cu duze da spavamSmeko

nidzamotocross
 Kod nas uz J.Moravu strnjike su ujutru pod rosom, namokri se obuca hodajuci po strnjici, a uz to i dobro zakorovljene. Ali od prepelica ni traga, a bilo ih je. Confused
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

roedeer

Lala kaže:
Kako čujem, ova suša i žega je skoro potpuno 'ugasila' lov na prepelice u zadnjih desetak dana. Prepelica ima, i to u popriličnom broju, ali sam lov predstavlja popriličan napor i za lovca, a naročito za psa, koji bez trunke vlage na terenu ne može normalno da radi, o markiranju i potrazi za odstreljnim pticama da i ne govorim. Kako loviti normalno, kada jutarnje temperature budu preko 20 stepeni, a vlage i rose nema ni u tragovima?
Preporučujem kolegama, da malo pauziraju sa lovom dok ne prodje ova žega i vreo talas. Ne želim da se bilo kome desi, kao što se dešavalo, da mu u sred lova pas doživi toplotni udar, ili da ga pukne infarkt. Imamo ceo septembar pred nama, cugovi samo što nisu počeli, lovićemo, strpljenja samo.
Drugarski savet: preskočite ovaj vikend sa lovom - predvidjaju se temperature preko 40 stepeni!

Slažem se. Snoć sam otkazao lov. Lovim u Kuli, imam preko 50km da vozim, moram ustati u pola 4, voziti, loviti i vraćati se po najvećem paklu, mrtav umoran. I džukca patim bez potrebe..
Ovaj vikend bez lova, a sledeći već kreće i lov na patke...
Theory is nice to think about; facts determine the truth.

alex
 POyy kolege evo i ja da se javim posle male pauze od foruma ( nemam internet kuci ) Cry bio sam dva puta na prepelice prvi put na orvaranju sezone bez rokija bilo je dobro a drgi put s Rokijem odradio je ekstra digao je osam komada cetri sam odstrelio ispred njega radi kratko do 10m ma prelepo uzivam s mojim psom u bilo kakvom lovu.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

KING
 Pozdrav kolega,lovac iz Subotice,reci mi kakva je situacija kod vas sa lovom na prepelice,kod nas su po sekcijama odredili zabranu ove godine!!ShockKao ovi iz Greenpeace,izdejstvovali da se ne lovi!!HisterianPoludeli smo,kakva su vasa iskustva po ovom pitanju,imate li slicnih problema!?
baki

Indjijanac
 I ja sam jutros izašao prvi put na prepelicu,vreme odlično,ali malo rose,psi su radili odlično,strnjike su dobro prorasle sirkom i korovom,baš kako treba,repišta su takodje trenutno dobra za lov prepelica jer nisu gusta i visoko izrasla,sve u svemu teren je dobar,samo malo više vlage da ih izmami iz kukuruza i eto lepog lova.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 24
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,396,075 posete www.srbijalov.com