Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Iž-43

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Iž-43
nidzamotocross
 Epa brate, sad ga stvarno pretera. Ali stvarno. Cenzurisano
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

pavlepavlaka
 brate zanimame jos uvek neznam sve edukujem se volim nesto novo da naucim jer ovde ima dosta ljudi koji znaju Smile
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

Podunavac
 Pavle iako ti kalibar 12/76 Magnum apsolutno nije potreban za lov ipak je bolji izbor prilikom kupovine. Možeš da pucaš svu municiju kalibra 12/70 bez obzira na pritiske koje postiže, a ako loviš DS jedinačnom kuglom nije loše koristiti kalibar 12/76 Magnum zbog veće kinetičke energije (i brzine) projektila. Razlika u ceni nije preterana, a razlika u težini od par stotina grama ne treba da te brine u tvojim godinama.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 ^ U njegovim godinama se nose PLASTICHNE pushke, tako da mu tek tu nije bitna njina masa! Smeko
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

ssekir75
 nije bre. she, preraso je to. sad je vreme za vazdusare u mesnoj zajednici i skolskoj sekciji.

salu na stranu. pavle, ako mene secanje ne vara, ti rece da ti deda ostavlja toz bm (ili 63, ne secam se, uglavnom petlarku 16). dakle, druga ti za pocetak NE TREBA. tvoj drug ne moze da odluci sta zeli jer on i NE ZNA sta zeli. zato u nedelju put pod noge, pa sa lovcima. isprobajte puske koje vam drugari nose, vidite sta vam odgovara, i onda se usmerite na to. ne znam da li tvoj drug ima polozeno za rukovanje oruzjem (ne rece ni kolko godina ima), da li je izvadio nabavku, da li polozio lovacki ispit... ako sve to nije, ima jos puno vremena da stekuje cvonjak po cvonjak. a za to vreme nek dodje lepo kod tebe posto nema net i nek itanje. bar vam je sad sve dostupno na izvolte.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

sheytan
 ^ Drugar mu je dve godine mladji! Jaooo

Smeko

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

ssekir75
 HaHaHaHaHaHaHaHaHa

pa za 5 godina moze da skupi pare za prosecnu beretu, a ne polovnu rusku pusku
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

pavlepavlaka
 ne on je 4 godina stariji sve ima zavrseno pre nedelju dana je dobio nabavnu dozvolu a za ovo ste potpuno upravu jeste deda je ostavio ali ja bih to cuvao za uspomenu a otac mi je obecao jednu moju po mom izboru pa mi najlepse dodje ova iz43 samo moram da vidim onako koja je cena da li u opste ima 12/76 prosta verzija ili mislim da se uvozi samo sa promenljivim cokovima jednim obaracem ali to mi ne pasuje videcemo neki kazu da nisu dobre losa zavrsna obrada iskreno nisam je drzao u rukama ali videcemo jos dve godine su predamnom hvala svima na savetu Smile

sheytan

pavlepavlaka kaže:
ne on je 4 godina stariji sve ima zavrseno pre nedelju dana je dobio nabavnu dozvolu a za ovo ste potpuno upravu jeste deda je ostavio ali ja bih to cuvao za uspomenu a otac mi je obecao jednu moju po mom izboru pa mi najlepse dodje ova iz43 samo moram da vidim onako koja je cena da li u opste ima 12/76 prosta verzija ili mislim da se uvozi samo sa promenljivim cokovima jednim obaracem ali to mi ne pasuje videcemo neki kazu da nisu dobre losa zavrsna obrada iskreno nisam je drzao u rukama ali videcemo jos dve godine su predamnom hvala svima na savetu Smile

Urgh, netje ti/nam biti lahko... Podrka

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

DakiNS

sheytan kaže:

pavlepavlaka kaže:

iveli 3

YesCry
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

PEZ

DakiNS kaže:

sheytan kaže:

pavlepavlaka kaže:

iveli 3

YesCry

iveli 3
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

ssekir75

pavlepavlaka kaže:

dobro, što se njega tiče ima još par meseci da šteka pare. nemojte da se zalećete ko bucov na varalicu!!! puška se ne kupuje svaki dan. ostajem pri svome, neka dodje kod tebe kad već nema net, pa se zajedno bacite na čitanje foruma. da se neko ne nadje uvredjen, uopšte nemojte da gubite vreme sa drugim forumima. ovde vam je sve najbolje opisano i odlično grupisano u podforume i teme. bitna su vam tri podforuma, lovci početnici, lovačke puške glatkih cevi i municija za neolučene cevi. kad sve to pročešljate, onda LEPO nek sedne i nek razmisli, prebroji pare i u napad, da ne kažem trgovinu. PONAVLJAM, novo je novo al DVAPUT JE DVAPUT! za pare koje bi dao za novu rusku TARABU (preko 50000din), može da kupi i polovnu rusku PUŠKU i zastavin karabin u ODLIČNOM stanju. odluka je njegova.

što se tiče tebe, važi isto. slučajno sam i ja gledao te iž43 u kanoni. prelomio, povuko obarač i umalo mi prst na njemu ne ostade!! Besan pijani baćuška nije obradio obarač, ivica oštra ko žilet. da se odma razumemo, ja sam rusofil i mnogo volem natpis "sdelano v SSSR", ali kad nešto "made in russia" ne valja onda brate ne valja.Angry priča sa mp 153 i 155 je drugačija. puno su bolje obradjeni od dvocevki. verovatno da su im to izvozni aduti pa malo više obraćaju pažnju na njih. sa druge strane, stare ruske puške su ipak puuuno bolje odradjene, i jednina im je "mana" što nisu magnum (čitaj moraš da paziš na pritisak, mada je i to upitno zbog "ruskog faktora 3"). pored svega toga, ti ćeš da imaš oružje sa kojim ćeš moći u lov (dedina petlara), pa ti i nije hitno da pošto-poto kupuješ prvo što ti naleti. i na kraju, imaš i više nego dovoljno vremena da uštekaš pare i kupiš ono što ti se svidja. ajd odo u školu...Bye

lovac junior

pavlepavlaka kaže:
da vas pitam nesto volim da odem u lovacku radnju da razgledam i ponekad nesto pazarim jer tu se osecam prijatno elem danas sam gledao iz 43 bela glava ejektori dva obaraca kalibar 12/70 40000 a sa magnum lezistem 12/76 47000 i oseca se promena tezine sta je po vama bolje od ova dva da li je uopste potreban magnum Smile

pa jesi li drzao ovu pusku ili nisi O.o malo pre si rekao da nisi Ne-ne
Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

nidzamotocross
 Pa i jeste i nije, sta diras decka. ;)

pavlepavlaka
 tu sam hte da napisem da li se oseca promena tezine nisam ali ovih dana cu pogledati i moj otac je zva u snajperu ali kazu da se uvoze samo 12/76 sa promenljivim cokovima tako ako nekad budem uzimao to ce mozda biti 12/70 Smile

lovac junior
 hahahahaha izvinjenje cenjenom kolegi Smile ali mislim da i on ne zna sta vise pise KrstiLupa
Elmermarkafazan

pavlepavlaka
 svakom se greske desavaju Grin

nidzamotocross
 Pavle zna, Pavletov drugar ne zna. Nemoj tako. ;)

lovac junior
 da,da Smile upravu si Smean
Elmermarkafazan

Podunavac

ssekir75 kaže:

pavlepavlaka kaže:

dobro, što se njega tiče ima još par meseci da šteka pare. nemojte da se zalećete ko bucov na varalicu!!! puška se ne kupuje svaki dan. ostajem pri svome, neka dodje kod tebe kad već nema net, pa se zajedno bacite na čitanje foruma. da se neko ne nadje uvredjen, uopšte nemojte da gubite vreme sa drugim forumima. ovde vam je sve najbolje opisano i odlično grupisano u podforume i teme. bitna su vam tri podforuma, lovci početnici, lovačke puške glatkih cevi i municija za neolučene cevi. kad sve to pročešljate, onda LEPO nek sedne i nek razmisli, prebroji pare i u napad, da ne kažem trgovinu. PONAVLJAM, novo je novo al DVAPUT JE DVAPUT! za pare koje bi dao za novu rusku TARABU (preko 50000din), može da kupi i polovnu rusku PUŠKU i zastavin karabin u ODLIČNOM stanju. odluka je njegova.

što se tiče tebe, važi isto. slučajno sam i ja gledao te iž43 u kanoni. prelomio, povuko obarač i umalo mi prst na njemu ne ostade!! Besan pijani baćuška nije obradio obarač, ivica oštra ko žilet. da se odma razumemo, ja sam rusofil i mnogo volem natpis "sdelano v SSSR", ali kad nešto "made in russia" ne valja onda brate ne valja.Angry priča sa mp 153 i 155 je drugačija. puno su bolje obradjeni od dvocevki. verovatno da su im to izvozni aduti pa malo više obraćaju pažnju na njih. sa druge strane, stare ruske puške su ipak puuuno bolje odradjene, i jednina im je "mana" što nisu magnum (čitaj moraš da paziš na pritisak, mada je i to upitno zbog "ruskog faktora 3"). pored svega toga, ti ćeš da imaš oružje sa kojim ćeš moći u lov (dedina petlara), pa ti i nije hitno da pošto-poto kupuješ prvo što ti naleti. i na kraju, imaš i više nego dovoljno vremena da uštekaš pare i kupiš ono što ti se svidja. ajd odo u školu...Bye

Pa ti kolega nisi rusofil. Ti si komunjara. Sada će Zoranp iliti Beybe da te gotivi kad si razotkrio svoju političku pozadinu.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,629,397 posete www.srbijalov.com