Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: PUMPARICE!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
PUMPARICE!
MMilos
 PA uvek pre nego pumparica. Praktičnost ne može da se meri, prilikom opaljenja drugog metka. Nema ubacivanja metka u cev, ne gubi se meta sa nišanske linije... Ako ćeš njome loviti DS, PA je bolje rešenje.
Što se tiče super magnum kalibra, nemoj džaba da bacaš pare.
Trzaj je prejak, a nije mnogo bolji od 12/76. Po posipu sitne sačme čak i lošiji od pušaka sa manjim ležištem, kada se puca npr 12/70.
Zato, ako hoćeš Rusko, uzmeš Mp 155 ili Mp 153 u 12/76...
Lično ga imam u 12/76 i još nijedan magnum metak nisam opalio iz njega...samo 12/70. ;)

Podunavac

krusevljanin kaže:

Podunavac kaže:
Цена од 420 евра није мала за овај тип оружја. Сматрам да за те паре можеш купити бољу пушку, проверене квалитете. Наравно говорим о половном оружју. И још једном кажем. Нема потребе за калибром 12/89. Све то можеш и са 12/76. А муниције 12/89 баш и немаш неки избор.

Imas li neku preporuku druze, a da nije PA.., a da je.tu negde cena oko 400e Smile ?

Prati malo oglase za polovno oružje. Moja ti je preporuka Remington model 870 ili Mosberg iz serije 500. Obavezno sa dužom lovnom cevi i izmenjivim čokovima. Ove modele čak možeš da nađeš i sa dve cevi, jedna duža sa izmenjivim čokovima i jedna kraća slug za DS. Cena ne bi trebalo da im prelazi 400 evra.
Tri prsta 2Kolce

krusevljanin
 Загрејао сам се опасно за пумпарицу, али сам у огласима нашао само пар комада и опет ми најбоље делује ова руска... Smile
Наше ће сјене ходати по Бечу,
Лутати по двору,
Плашити ГОСПОДУ!
Г. П. Srbija

igorst

krusevljanin kaže:
Загрејао сам се опасно за пумпарицу, али сам у огласима нашао само пар комада и опет ми најбоље делује ова руска... Smile
Mozda najbolje ti deluje na fotografijama u oglasima gde si je video,kad je uzmes u ruke mislim da ce biti druga prica.Kad sam ja birao pumparicu bila je i 133ka u igri kad sam video koji je kalibar( 12/89) odma sam se odreko a zasto,kolege su rekli u predhodnim postovima da ne ponavjam.Osvim nepotrebnog kalibra preteska je i glomazna bolji izbor bi ti bio Mossberg500a ili Remington 870 u 12/76.Ako si za rusko pobaraj 133ku ili 135ku u 12/76 ako ti dobro lezi slobono je uzmi dobrog su kvaliteta.
igorstElmer

krusevljanin

igorst kaže:

krusevljanin kaže:
Mozda najbolje ti deluje na fotografijama u oglasima gde si je video,kad je uzmes u ruke mislim da ce biti druga prica.Kad sam ja birao pumparicu bila je i 133ka u igri kad sam video koji je kalibar( 12/89) odma sam se odreko a zasto,kolege su rekli u predhodnim postovima da ne ponavjam.Osvim nepotrebnog kalibra preteska je i glomazna bolji izbor bi ti bio Mossberg500a ili Remington 870 u 12/76.Ako si za rusko pobaraj 133ku ili 135ku u 12/76 ako ti dobro lezi slobono je uzmi dobrog su kvaliteta.

Друже, хвала на препоруци и информацији из прве руке Namigivanje . Највероватније узимам 133ку, али можда налетим на неку примамљивију половњачу за сличне паре па се предомислим Smile
Лутати по двору,
Плашити ГОСПОДУ!
Г. П. Srbija

MMilos
 A jesi ti, kolega, nekad pucao iz pumparice u lovu, ne u papir i sl.?

Nemoj pogrešno da me shvatiš, ne napadam i ne solim pamet...Pitam, jer ja jesam, i mislim da ta puška u lovu nema šta da traži, jer je nepraktična.

Koliko znam, namena joj je ili vojna ili da stoji iza vrata pa kad Ameru neko upadne u "avliju" da ga ovaj izgruva - dakle lična zaštita. Smile

krusevljanin

MMilos kaže:
A jesi ti, kolega, nekad pucao iz pumparice u lovu, ne u papir i sl.?

Nemoj pogrešno da me shvatiš, ne napadam i ne solim pamet...Pitam, jer ja jesam, i mislim da ta puška u lovu nema šta da traži, jer je nepraktična.

Koliko znam, namena joj je ili vojna ili da stoji iza vrata pa kad Ameru neko upadne u "avliju" da ga ovaj izgruva - dakle lična zaštita. Smile

Сваки савет ми је добродошао колега Smile . Пуцао сам, али на флашу у лету, нисам на дивљач, нзм која пумпа је то била, убрзо је продао тај човек, али чинила ми се као идеална Smile
Лутати по двору,
Плашити ГОСПОДУ!
Г. П. Srbija

krusevljanin
 Присвојена је... Smile Идеално ми лежи у руци, проба од 10 метака прошла успешно... Smile

www.dodaj.rs/f/3U/HM/1eYMazI4/dsc0047.jpg
www.dodaj.rs/f/1s/Of/2cGgsbxM/dsc0048.jpg
Лутати по двору,
Плашити ГОСПОДУ!
Г. П. Srbija

Dare_Makedonija
 http://guns.bg/_R...mp;outlet= Kolege jel zna neko nesto vise o ovoj pusci?
Pametan covek zna koliko malo zna a budala zna sve

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,790 posete www.srbijalov.com