Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Redfield optika

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Redfield optika
Kale1204
 Preporucio bih:niska fiksna montaza ( pouzdana skidajuca montaza kosta dosta vise) i 2-7x33 zbog nesto nizeg pocetnog uvecanja.

Brka bez brkova

astral hunter kaže:
Ja sam se definitivno odlucio za Redfield revolution, ostala je jos jedna manja dilemica a to je da li 2-7x33 ili 3-9x40, uzecu sa accu-range koncanicom.... ova prva ima realno uvecanje 2.5-6.5 a druga 3.3-8,5 ... hocu da je namontiram na moj 8x57 karabincic, mada me brat ubedjuje da uzmem skidajucu montazu, tu nista bas ne znam, pa bi koristio svaki savet... inace lovice srndace do 250m daleko i svinje, da moze pogonom...pa ajde pomozite da odlucim oko uvecanja i predlozite neku montazu..... inace optikica treba da stigne iz bratske rusije gde sam je nasao za 13000 dinara....donece mi drug
Dobar izbor,ali gledao sam cene americkih optika u Rusiji i video da su cene kao kod nas,tako da ne verujem da je tamo ona 13000.Tamo se isplati naruciti pilad ona je duplo jeftinija nego ovde,a u toj je klasi,cak je i izdrzljivija i ima veci izbor uvecanja jedino sto je malo teza

astral hunter
 Brko, ova optika se u rusiji identicna krece od 6700 rubalja do 22500 rubalja, tj, od 13000 do 45000 dinara, verovao ili ne... lluda zemlja skroz, a moj prijatelj koji je rus i sam to kaze... tako da si verovatno gledao neku skuplju radnju, ja sam je porucio treba a je dobijem do 17 aprila. evo dacu vam link pa prosudite sami

http://ihunter.ru...n/?start=2
smirenost+dobar pogled+mauser werke oberdorf 8x57+Burris fulfield 2-7x35=samo jedan je dovoljan

ONLY BUCK & BOAR!!!

arli
 Da li beše nema carine iz Rusije-ili beše nešto vrlo malo?!

sheytan
 Ni carine ni PDV, ako te ne ufatu! Grin
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Loki
 I ja sam "zagrejan" za ovu 2-7x33 sa accu range koncanicom, ali ova optika na ruskom sajtu je 2-7x32 i nije accu range koncanica. A cena jeste oko 13.000...
Loki priložio:
dsc09651.jpg

astral hunter
 iz Rusije nema carine na odredjene proizvode koji se u vecem procentu proizvode u rusiji, na optiku proizvedenu u americi se placa puna carina i ne vazi trgovinski sporazum koji imamo sa rusijom, ima dossta ruskih sajtovai ima tu i accu range i 4 plex...mozda nisi video dobro, jedino ako je nisu sklonili u medjuvremenu sa lagera, nisam gledao nekoliko dana
smirenost+dobar pogled+mauser werke oberdorf 8x57+Burris fulfield 2-7x35=samo jedan je dovoljan

ONLY BUCK & BOAR!!!

astral hunter
 sad proverih ima accu range na sajtu sto sam okacio i kosta 6700 rubalja ili 13400 dinara nasih...poslednja u nizu redfield optika na listi Pravilo

ONLY BUCK & BOAR!!!

Loki
 Ok. Nasao sam odgovarajucu, ali kako doci do ove optike?!

Brka bez brkova

Loki kaže:
I ja sam "zagrejan" za ovu 2-7x33 sa accu range koncanicom, ali ova optika na ruskom sajtu je 2-7x32 i nije accu range koncanica. A cena jeste oko 13.000...
ova prva je Revenge a druga Revolution i za klasv je bolja radi se u Americi

astral hunter
 moze je neko kupiti u rusiji ukoliko imas akvu opciju

ONLY BUCK & BOAR!!!

astral hunter
 na ovom sajtu sto sam ja objavio link su obe optike revolution... revenge se pravi na filipinima i isto je dobra, ali revolution se pravi u USA u Oregonu...inace meni redfield evolution 2do7x33 sa accu range koncanicom stize u sredu... sad jurim prstenove i montazu, pa ako neko moze neka preporuci sta je najbolje, posto imam leptir kocnicu koju necu da diram, meni je vazno da ne mrdne optika, a ne mora da bude skidjuca

ONLY BUCK & BOAR!!!

Podunavac
 Kolega u Top Gun trgovini možeš da naručiš leptir kočnicu koja koči pod 45 stepeni i ne smeta optici. A ugrađuje se jednostavno i ne treba ti stručno lice. Jednostavno skineš originalnu i staviš ovu. Posle ako ti se iz nekog razloga ne svidi uvek možeš da vratiš svoju staru. Proizvođač je Rusan i daje 10 dodina garnciju.
Tri prsta 2Kolce

dreger
 Jel vi kolege vidite koliko je otisla cena redfilda ,u pocetku se redfild revolution 3-9x40 mogao nabaviti i za 19000 din,pa je posle bio oko 23-25ooo,a sad je 34 340 din.ista je cena i 3-9x52 u cemu je stvar jes da je dolar skocio ali opet ...ili je sad kvalitet bolji kad je i cena toliko veca u sta cisto sumnjam.

Brka bez brkova
 ...il su porasli apetiti uvoznicima i trgovcima💰

klaja
 cene su skočile zbog dolara,tako su mi rekli u trgovini.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

vlada lovac

dreger kaže:
Jel vi kolege vidite koliko je otisla cena redfilda ,u pocetku se redfild revolution 3-9x40 mogao nabaviti i za 19000 din,pa je posle bio oko 23-25ooo,a sad je 34 340 din.ista je cena i 3-9x52 u cemu je stvar jes da je dolar skocio ali opet ...ili je sad kvalitet bolji kad je i cena toliko veca u sta cisto sumnjam.

Čim se na internetu nešto javno hvali, dostupno je svima da procitaju, odmah se povećava potražnja i skaču cene, a i trgovci valjda imaju internet pa i proprate po neki forum

astral hunter

sheytan kaže:
Ni carine ni PDV, ako te ne ufatu! Grin

ako imas nekog ko je ruski drzavljanin a zivi u srbiji sa odobrenim boravkom (kao sto je moj drug), takva osoba moze iz rusije da donese bilo sta bez carine i PDV

ONLY BUCK & BOAR!!!

DakiNS
 Regularnim putem ? Nisam baš siguran . PDV je obaveza za sve.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

astral hunter
 Stranac sa odobrenim privremenim boravkom u Srbijimoze da unosi robu koja je kupljena napolju bez carine i PDV...automobil, tehniku i sl... ali ako auto proda srbinu taj bi morao da plati carinu... a ako ti rus donese optiku i pita ga carinik cija je samo kaze da je njegova i gotova stvar, tu se zavrsava sva prica... jer covek nosi nesto od kuce tamo gde trenutno zivi,

ONLY BUCK & BOAR!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Adekvatna optika OPTIKE I MONTAŽE 422 18.05.2025. 01:39
Noćna optika OPTIKE I MONTAŽE 217 23.01.2022. 10:48
Kahles optika OPTIKE I MONTAŽE 69 25.08.2020. 23:34
optika OPTIKE I MONTAŽE 175 24.03.2019. 15:32
Vortex optika OPTIKE I MONTAŽE 38 18.01.2019. 09:04
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,319 posete www.srbijalov.com