Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Crvena Zastava - Puške sačmarice

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Crvena Zastava - Puške sačmarice
Sasa frrr
 Ako si siguran da je u dobrom stanju nije uopste mnogo.

Scorpion Hunter
 Ovde postavih ranije jedno pitanje nedobih ni jedan odgovor a zivo me zanima: Koji model strane puske je Zastava prekopirala i napravila model sacmarice M70?? Hmmm Canise tebra pomagajGlavu o zid

Dare_Makedonija
 Kolege koji je ovaj model Zastave. Pise da je model 52010 cal 16 [img]img19.imageshack.us/img19/4696/zastavab.jpg

Uploaded with ImageShack.us[/img]
Pametan covek zna koliko malo zna a budala zna sve

Scorpion Hunter
 Puska sa slike nema veze sa Zastavom... Ovo je TOZ...

Dare_Makedonija
 Ok hvala kolega. Inace tip koji je prodaje je pisao da je Zastava
Pametan covek zna koliko malo zna a budala zna sve

canis aureus

Scorpion Hunter kaže:
Ovde postavih ranije jedno pitanje nedobih ni jedan odgovor a zivo me zanima: Koji model strane puske je Zastava prekopirala i napravila model sacmarice M70?? Hmmm Canise tebra pomagajGlavu o zid

SKorpiJonu tebra iveli 3
Izvini ali tek sad videK "poziv u pomoć" Jaooo
-već sam pisao na temE o tome ... Zastava je posle "belgijanke" počela da proizvodi M70 po ugledu na rusku IŽ58 od koje je prilično iskopirala -bravljanje, mehanizam vatri, izgled ... Nije baš "uspešna" kao 58ica ali je veoma "dugotrajna" što opet dokazuje kvalitet izrade ...

Dare već ti je tebra odgovorio ... ta puška nema nikakve veze sa Zastavom već koliko se može videti na slici najverovatnije je TOZ63
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Scorpion Hunter

canis aureus kaže:

Scorpion Hunter kaže:

SKorpiJonu tebra iveli 3
Izvini ali tek sad videK "poziv u pomoć" Jaooo
-već sam pisao na temE o tome ... Zastava je posle "belgijanke" počela da proizvodi M70 po ugledu na rusku IŽ58 od koje je prilično iskopirala -bravljanje, mehanizam vatri, izgled ... Nije baš "uspešna" kao 58ica ali je veoma "dugotrajna" što opet dokazuje kvalitet izrade ...

Dare već ti je tebra odgovorio ... ta puška nema nikakve veze sa Zastavom već koliko se može videti na slici najverovatnije je TOZ63

Tebra iveli 3ZivioRodjo

dinic1991
 Jel moze neko da mi kaze nesto vise o zastavinoj bokerici sa belom glavom? kakva su vasa iskustva sa njom? kako se pokazala u odnosu na zastavinu bokericu sa crnom glavom? jel ima neke razlike u kvalitetu ili je isto losa kao i ova druga? posto imam ponudu da pazarim jednu takvu...
aleksandar dinic

Scorpion Hunter

dinic1991 kaže:
Jel moze neko da mi kaze nesto vise o zastavinoj bokerici sa belom glavom? kakva su vasa iskustva sa njom? kako se pokazala u odnosu na zastavinu bokericu sa crnom glavom? jel ima neke razlike u kvalitetu ili je isto losa kao i ova druga? posto imam ponudu da pazarim jednu takvu...

To je druze najgora bokerica na svetu, galaksiji i univerzumu Grin
Cevi dobre. Mehanizam kompletno los...

Podunavac

dinic1991 kaže:

Razlika između bele i crne glave je čisto estetska i nema nikakve razlike u funkcionalnosti puške. Bolje pazari IŽ-27 ili TOZ-34 daleko će bolje da te služe za slične (ili iste) pare. A i ruskinju možeš da nađeš sa belom glavom.
Tri prsta 2Kolce

dinic1991
 odlucio sam da ne uzmem bokericu. nasao sam zastavinu polozaru 92 godiste,nije ni 50 metka ispucala,kao nova je i odlicno mi lezi.
aleksandar dinic

canis aureus

dinic1991 kaže:
odlucio sam da ne uzmem bokericu. nasao sam zastavinu polozaru 92 godiste,nije ni 50 metka ispucala,kao nova je i odlicno mi lezi.

dinicU napravio si odličan izbor što se tiče ova dva modela iz ZCZ! ... još kad je u takvom očuvanom stanju i kad ti odlično leži ... sve ostalo je suvišno Confused
Ja sam siguran a budi i ti! B)

Neka te dugo i uspešno služi!
ŽivIJo iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

dinic1991
 hvala kolega Pozdrav...uskoro ce biti i slikalovac
aleksandar dinic

perra
 Dobio sam pusku na poklon CZ M-75 cal.12/70 polozara je u pitanju. Zanima me koju sve municiju mogu da koristim. Unapred hvala

Sniper Hunter

perra kaže:
Dobio sam pusku na poklon CZ M-75 cal.12/70 polozara je u pitanju. Zanima me koju sve municiju mogu da koristim. Unapred hvala

Smeš koristiti municiju čija je dužina čaure maksimalno 70mm znači nikako magnum i supermagnum municiju

PEZ

Sniper Hunter kaže:

perra kaže:

Smeš koristiti municiju čija je dužina čaure maksimalno 70mm znači nikako magnum i supermagnum municiju

I da dodam (nadam se Sniperu da se neces ljutiti) kolega perro izbegavaj municiju iako je 12/70 na kojoj ima vidne oznake 1050 Bar jer se radi o municiji koja ima povecane radne pritiske sto moze takodje dovesti do nezeljenih posledica.

Sniper Hunter

pez kaže:

Sniper Hunter kaže:

perra kaže:

I da dodam (nadam se Sniperu da se neces ljutiti) kolega perro izbegavaj municiju iako je 12/70 na kojoj ima vidne oznake 1050 Bar jer se radi o municiji koja ima povecane radne pritiske sto moze takodje dovesti do nezeljenih posledica.

Odobreno zaboravih ..godineGrin

Podunavac
 A na druženjima forumaša Srbijalov nikako ne upotrebljavaj Keltovu ručno punjenu municiju.Grin
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter

Podunavac kaže:
A na druženjima forumaša Srbijalov nikako ne upotrebljavaj Keltovu ručno punjenu municiju.Grin

GrinOdobrenoROFL

alex

Podunavac kaže:

Sto se tice Keltove municije pitaj mene ne ne stavljaj to u pusku nikakoooo

Veruj mi
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
ZASTAVA M85 KARABINI 49 03.03.2025. 03:55
Zastava M70 KARABINI 943 01.03.2025. 00:59
Zastava sa Battue nišanom KARABINI 75 24.06.2022. 13:29
Puške sačmarice, češke proizvodnje LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 287 07.03.2022. 01:57
IŽ -18 puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 434 01.01.2020. 14:47
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,655 posete www.srbijalov.com