Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: CRNA GORA

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
CRNA GORA
duskov
 Što su se ovo ljudi iz Crne Gore "umirili" pa ih nema.
veso, nešo, vasojević, nikola... javljajte se...

Nikola

duskov kaže:
Što su se ovo ljudi iz Crne Gore "umirili" pa ih nema.
veso, nešo, vasojević, nikola... javljajte se...

Tu smo...;) Smileiveli 3

neso
 Tu smo Duško,

i40.tinypic.com/r8ypef.jpg

rade iz 27
 B)
Bravo 2

Tri prstaLisica

duskov
 Izvini Rade,
što te nisam pomenuo ali te nijesam zaboravio...

duskov
 ajde:

duskov
 ajde još jedna:

Sniper Hunter
 Prelepe slike DuškoB)

rade iz 27
 A koliko sam aktivan ovdje nije ni cudo i da si me zaboravio. Nego Dusko cekam te nisam vise blizu tebe pa se ne gledamo.
Tri prstaLisica

duskov
 samo Sniper Huntera:

duskov
 Opet za istog kolegu koji zna da uživa u fotografijama prirode:

duskov
 Ajde još jedna:

arsa
 duskovComp kolega ove fotografije pejzaza ostavljaju bez daha. Ako su tvoje svaka cast, a ako nisu hvala sto si ih postavio.B)
lovac Joca i Luka srbijalov

duskov
 Ove tri fotografije su sa Prokletija. Neke od ovih koje sam objavio su moje a neke nisu. Uostalom sve ono što je mnogo lijepo treba da je zajedničko. Osim ako neko ima baš lijepu ženu.
Ja sam tu u prednosti, moja je već u ozbiljnim godinama.
Ova poslednja fotografija je iz sela Kuti ispod Visitora. Tu svaki put uživam u ljepoti jer je ima na svakom koraku. Kroz to selo protiče rijeka Kuckaja koja izvire u Albaniji i puna je pastrmki. Ima mnogo divljači, ima divokoze, zeca, lisice, vuka, medveda i možda risa...

kelt
 ove prelepe slike me podsetise na jedan moj vizuelni dozivljaj kad sam nekim poslom putovao u CG. iz Bara sam krenuo nazad preko Podgorice ka Srbiji kroz cuveni kanjon Morace, po strahovitom prepodnevnom pljusku i to takvom da sam jedva vidio da vozim. na sam ulazak u kanjon kod Bioca, najednom se razvedrilo i sunce se probilo kroz oblake. bilo je milion boja dok se sa svakog kamena u Moracu slijevao vodopad. preko ceste je tekla jos jedna Moraca koja se survavala dolje u ambis. vozio sam polako samo da bi duze trajalo, a kao i uvijek stao sam u manastiru Moraca, da se prekrstim i upalim svijecu. pamticu dok sam ziv. jednom je jedan izrod,Palica da mu ne pominjem ime, rekao da Crna gora ima iste resurse kao i Svajcarska +more, e ako je sve ono drugo lagao sto je pricao, to nije lagao. Crna gora je zaista ljepota nad ljepotama i zauvijek cu je smatrati svojom otadzbinom jednako kao i Srbiju.Tri prsta 2
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

neso
 Duško, jesi li išao tim kanjonom dalje do bivše karaule. Ima sa lijeve i desne strane divokoza.

i42.tinypic.com/30ktxk5.jpg

i40.tinypic.com/11ghqad.jpg

i39.tinypic.com/2q405c2.jpg

pa u lov,

i42.tinypic.com/muhn2f.jpg

kelt
 ovo je gorski rajHoemo jo
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS
 iako sam dete ravnice koju obožavam , ovi prizori me raspamete od milineB)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

PEZ
 Evo kolege jedna slicica sa Alipasinih izvora.
PEZ priložio:
ai.jpg

duskov

neso kaže:
Duško, jesi li išao tim kanjonom dalje do bivše karaule. Ima sa lijeve i desne strane divokoza.

i42.tinypic.com/30ktxk5.jpg

i40.tinypic.com/11ghqad.jpg

i39.tinypic.com/2q405c2.jpg

pa u lov,

i42.tinypic.com/muhn2f.jpg

Nešo, bio sam ali Boga mi, poodavno je to bilo. Kada sam bio bilo je i vojnika JNA na ljetnjoj karauli na vrh Kuti. Tu sam imao komandira prijatelja, tu sam se odmarao i išao dalje u lov. Uveče sam se vraćao i počesto zakonačio u karauli.
Sada kada pogledam poneku fotografiju i srce mi zaigra, ali naiđe neka tuga, bojim se neprolazna.
Negdje tačno prije godinu dana bio sam u Kuti i Kuckaja je bila puna vode, pjenila je od bistre proljećne kiše. Išao sam pored nje i gledao virove i pastrrmke a na ulazu u Kuti sam sreo vuka koji nije mnogo bježao od mene, otišao je nekom stranom i gledao me mirno, bez skoro ikakvog straha. Ja sam ga gledao zadivljen a bila je to ogromna vučina...
Iako je šum vodopada bio strahovit ja sam uspio da čujem moje srce koje bije. Kao Nekad!
Nešo, hvala ti za fotrografije!

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,628,011 posete www.srbijalov.com