Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU Trstenik

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU Trstenik
tomapaun
 Kao lovac sa stazom od vise od deset godina u L.U. Trstenik,odnosno njenog L.D Veluce. smatram da trebam da kazem koju rec. ova veoma interesantna tema. koja se na zalost, nesto primirila,digla je mnogo prasine, i hvala Bogu na tome da se napokon neko setio da pokrene nesto makar i na ovakav nacin. Problema ima.. doduse uvek ce ih i biti,ali na zalost skoro nikog ti problemi ne intersuju. svakog interesuje samo svoja zadnjica..i svoja korist,o lovstu slabo koga sta interesuje,a o divljaci skoro nikog..zalosno je sto na kraju uvek obican lovac i neduzna divljac stradaju ,a glavni krivci ,odnosno oni koji stvaraju probleme za sve uvek izvlace samo korist ,naravno za sebe. Strasno je to sto se problemi gotovo uvek sakrivaju i prikrivaju. umesto da se javno obelodane i javno potrazi resenje za iste. Zalosno je to sto se odmah skace u neku svadju raspravku pretnju...ali na zalost izgleda da drugacije ne moze. previse se samovlast i zastrasivanje ukorenilo u kompletno L.U. trstenik da bi se ista drasticno promenilo na zalost.

Indjijanac
 Cilj foruma nije ni zavadjanje ljudi ni ocrnjivanja LU,jednostavno forum je mesto gde se može voditi diskusija o nečemu,iznositi svoja mišljenja i jednostavno savetovati se kroz razgovor sa više ljudi.
Nažalost u zadnje vreme svedoci smo nekih pojava po raznim LU koja ako se iznesu negde odmah svi koji učestvuju u raspravi ispadaju crne ovce.Nadam se da će ovakve i slične pojave da se prorede i da pojedinci koji misle da su bogom dani da upravljaju lovom,da se malo dozovu pameti i poslužaju malo i tudje savete.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

tomapaun
 Veruj te mi da ja od kad znam takva je situcacija narocito u mom L.D mi smo imali dozivotnog sekretara koji je jedva smenjen ,radio je sta je hteo i kad je hteo,kad da nam dusu drzi,cak se i L.D. podelilo zbog njega. Ali opet ta samovlast je dosla iz LU tako da se opet vracamo na isto... mnogo je losih navika ukorenjeno i mnogo toga treba da se promeni. Sad trenutno situacija u mom LD je maaalo bolja ali daleko od dobrog...na zalost svako gleda samo svoje interese a niko ne gleda na dobrobit lovstva ,a po najmanje divljaci.

Limun

tomapaun kaže:
Veruj te mi da ja od kad znam takva je situcacija narocito u mom L.D mi smo imali dozivotnog sekretara koji je jedva smenjen ,radio je sta je hteo i kad je hteo,kad da nam dusu drzi,cak se i L.D. podelilo zbog njega. Ali opet ta samovlast je dosla iz LU tako da se opet vracamo na isto... mnogo je losih navika ukorenjeno i mnogo toga treba da se promeni. Sad trenutno situacija u mom LD je maaalo bolja ali daleko od dobrog...na zalost svako gleda samo svoje interese a niko ne gleda na dobrobit lovstva ,a po najmanje divljaci.
E prijatelju nazalost situacija u svim LD je ista ili slicna saamo malo ljudi to zeli da kaze javno, a neznam cega se plasi! Godinama su na celu LD sedele isti ljudi, ljudi koji su bili zeljni vlasti a vrlo mali znali o lovu i to je normalono nekima u LU odgovaralo, sad kad su se pojavili neki novi ljudi koji zele nesto da promene na bolje , ljudi koji javno pocnu da pricaju o problemima u LU ti ljudi budu proglaseni budalama ili kako mi pre neki dan rece jedan moj "prijarelj" koji me je zvao da me opomene da pazim sta pisem po forumu, OGRANICENI ili neko ko rusi i cepa udruzenje! Ponekad se stvarno pomislim ko je tu OGRANICEN?!Zbunjen i KoTuKoga
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

tomapaun
 Ja limune stvarno ne znam sta je sa tobom? kako nisi "ogranicen" kad se mesas ljudima u nesto sto su godinama navikli da radePfft ja stvarno ne znam sta je sa tobomConfused? Nemam reci... citao sam ove postove i mnogo je ozbiljnih optuzbi izneto ovde..haos.. na zalost nikog nema da demantuje,,a nikog nema ni da konkretno dokaze nesto...a sto je najgore sve ostaje kako jeste!!!Confused

slavaplana
 Djavolcicu jer ovo istina za tebe?????????
pa ti se ponasas kao serif...........Sad
jer D.K.ovo razmatrala?????

tomapaun
 Tresla se gora ,rodio se mis. Kako je tema krenula burno pomislio sam da ce mozda napokon da se sve ono sto se suska i sto mnogi tajno spominju ,istera na videlo,ali...izgleda da se pucalo iz praznih pusaka. Koliiko samo,naizgled ozbiljnih optuzbi se izrece,ali...trt... nema nista klasika tema ode u zaborav a sve ono sto se pricalo u njoj ,da ne budem grub zataska... ne znam vise sta da mislim i sta da kazem.Confused

Limun

slavaplana kaže:
Djavolcicu jer ovo istina za tebe?????????
pa ti se ponasas kao serif...........Sad
jer D.K.ovo razmatrala?????

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

ZleBakeRodjaci
 Posto vidim da se i na forumu zataskavaju sve nepravilnosti a bogami i u LD Trstenik morao sam ponovo da se javim jer ovo pocinje da lici na cirkus.Cuo sam jednu lepu stvar pre neki dan vezana je za nase LD i opstinsku vlast koja me je zacudila....Uostalom nije dobro sto je politika umesala prste i u Lov,cim su se uzdrmala mesta vrhovnih lpva u Beogradu kod nas idu na bolovanja i nema ih nigde ili prosipaju razne pretnje,nicije nije bilo doveka......
Za Pametnog Coveka I Komarac MuzikaHarmonika

Predator

ZleBakeRodjaci kaže:
Posto vidim da se i na forumu zataskavaju sve nepravilnosti a bogami i u LD Trstenik morao sam ponovo da se javim jer ovo pocinje da lici na cirkus.Cuo sam jednu lepu stvar pre neki dan vezana je za nase LD i opstinsku vlast koja me je zacudila....Uostalom nije dobro sto je politika umesala prste i u Lov,cim su se uzdrmala mesta vrhovnih lpva u Beogradu kod nas idu na bolovanja i nema ih nigde ili prosipaju razne pretnje,nicije nije bilo doveka......

Još kad ste počeli pisati o ovoj temi, meni je bio dovoljan jedan pogled da vidim da je tu G6H8 umiješao svoje prste ...

Sasvim prirodno

DakiNS

ZleBakeRodjaci kaže:

Kolega pre nego osudiš iznesi da i ostali znamo šta je na forumu zataškavano ?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala

ZleBakeRodjaci kaže:
Posto vidim da se i na forumu zataskavaju sve nepravilnosti a bogami i u LD Trstenik morao sam ponovo da se javim jer ovo pocinje da lici na cirkus......

Čoveče, pa zar ti nisi čuo da je ovaj forum Srbijalov jedan od najvećih 'zataškivača' brljotina u lovstvu? Kako ti je to promaklo?Hmmm

Mi sve što saznamo iznesemo ovde na forum da bi zataškali!Smean

Pitaj ove u savezima, ili u nekim drugim LU, kako uspešno zataškavamo! Pa ne mogu ljudi iz pomenutih organzacija očima da nas vide, koliko stvari smo zataškali! Grin

A šta si ti to od svojih saznanja izneo ovde, deder podseti me molim te?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Limun

ZleBakeRodjaci kaže:
Kolega ništa nije zataškano čekam taj UO koji će valjda da sazovu pa da se pogledamo u oči i da iznesemo ko šta ima, a što se priča koje kruže tiče i ja sam ih čuo ali to su samo priče, a priče bez dokaza ne piju vodu i ne iznose se na javni forum.

Khalil Gibran

slavaplana
 Koga ce udruzenje delegirati za clana U.O. LSCS??U Cetvrtak je Skupstina u Kragujevcu pa se nadam da ce i delegati a i kandidat biti prihvaceni od strane U.O. Vaseg udruzenja???

veljko962

tomapaun kaže:
Ja limune stvarno ne znam sta je sa tobom? kako nisi "ogranicen" kad se mesas ljudima u nesto sto su godinama navikli da radePfft ja stvarno ne znam sta je sa tobomConfused? Nemam reci... citao sam ove postove i mnogo je ozbiljnih optuzbi izneto ovde..haos.. na zalost nikog nema da demantuje,,a nikog nema ni da konkretno dokaze nesto...a sto je najgore sve ostaje kako jeste!!!Confused
pa kolega dosad je bilo kako je bilo,sada su stvari izgleda krenule sa mrtve tačke.Naime u utorak je sednica LD Topoljak otvorenog tipa sa dnevnim redom pored ostalog i smena predsednika,pa koga zanima ishod može da dođe

Limun

veljko962 kaže:

tomapaun kaže:
pa kolega dosad je bilo kako je bilo,sada su stvari izgleda krenule sa mrtve tačke.Naime u utorak je sednica LD Topoljak otvorenog tipa sa dnevnim redom pored ostalog i smena predsednika,pa koga zanima ishod može da dođe
Ajd kolega pa nek vam je Bog u pomoći, al teško da će te Djavolu da stanete na put

Khalil Gibran

slavaplana
 Odobreno

tomapaun

veljko962 kaže:

tomapaun kaže:

Ne znaci da ce smenom da se postigne poboljsanje..ali ako ce to da bude korak napred onda podrzavam. Ne znam sta da kazem drugo. Sano da ne bude sa politikom...sjasi kurta da uzjase murta sto bi reko nas narod..

veljko962
 Kolce AVO JE VRAĆEN U PAKAOKolce Na današnjoj sednici UD LD Topoljak održanoj u prostorijama MZ Grabovac sa dnevnim redom pored ostalog izglasavanje nepoverenja predsedniku LD Topoljak javnim glasanjem doneta je odluka o smeni dosadašnjeg predsenika LD Topoljak gospodina ALEMPIJEVIĆA.Rezultat glasanja je sledeći:od 15 delegata prisutno je bilo 14, od toga 9 je bilo za smenu,2 protiv i 3 uzdržana.Za VD PREDSEDNIKA IZABRAN JE GOSPODIN ERKIĆBravo 2 Toliko za sada.=Saće vidimo šta će da bude.Pozdrav.

veljko962

tomapaun kaže:

veljko962 kaže:

tomapaun kaže:

Ne znaci da ce smenom da se postigne poboljsanje..ali ako ce to da bude korak napred onda podrzavam. Ne znam sta da kazem drugo. Sano da ne bude sa politikom...sjasi kurta da uzjase murta sto bi reko nas narod..
Sve je rođo tako,ali od nečega mora da se krene.Naš narod kaže riba se jede od repa,a smrdi od glave

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,797 posete www.srbijalov.com