Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Divokozu

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Divokozu
darkon
 Nema sta,prelep primerak.Bravo 2

neso
 E ovaj će ako bog da kod mene u naručje. Procjene su visine rogova od 32 do 36cm. a debljina do 16cm. Pustiču ga da se još malo pari ako mu mlađi budu dali ali mu svakako neću dati da ga pojedu vuci ili zima.

nenadx
 Ma prestareo,spasi ga jadaBye
Dobar pogodak

neso
 Osvanuo mi je ovdje : što ćeme o jadu zabavit prateći ga.

img827.imageshack.us/img827/4945/pruta1.png

img196.imageshack.us/img196/6960/pruta.png

Boban
 Slike su fantasticne,sta ti je priroda cudo zivo.Vebanje

nenadx
 Ovo mora da je iz usa,otuda sve lepo dolaziChutFantasticni pejzazi,a u njima d.koze,pa Neso zanjma,pa ja za njim jer nebih izasao toliko visoko.
Dobar pogodak

Lovac Stari
 Kada ce taj kraj oktobra i taj dugo ocekivani termin i odlazak u planinu Confused?
Dobar pogled.

nenadx
 Nego Stari,na avataru si stavio tog rogonju i cutis, daj malo uvecano da vidimo bolje.
Dobar pogodak

maraklija
 neso odavno pratim tvoju aktivnost i moram da ti recim da si pravi Lovac moram da ti cestitamBravo 2

Pravilo je da se prvo predstavite.
Srbijalov Admin Tim.

neso
 Postavljajući ove slike nijesam ni slutio da dva moja poznanika prepoznali ali i poznaju taj teren koji je dio planine i zove se '' PRUTAŠ '' otišli u lov da traže divojarca.
Međutim zajebali su se, evo vam pobježe momčuljci :

img180.imageshack.us/img180/7293/d3prok.png

Tražite ga ovdje idioti :

img185.imageshack.us/img185/4525/prokl10.png

Ili možda ovdje ?

img814.imageshack.us/img814/8313/prokl15.jpg

Znam da imate večeras Laptop, pa da vas pitam jel bilo hladno spavati ispod kleka na -5. Naslućujem u koju vikendicu spavate i koji je prijatelj sa vama.

Poručujem VAM, ne pratite me, ne idite mojim sazama, POLOMIT ĆU VAS.

Izvinjavam se administratoru zbog zloupotrebe sajta i javno privatnih poruka.

Administrator ti daje punu podršku! Nije uopšte ljudski i lovački, zloupotrebiti tudji trud u pronalaženju divljači! Opleti ih, Nešo!
Srbijalov Admin Tim

nenadx
 Evo primera sa ranijih upisa.Sta ciniti kada se sretnete sa ovom rogatom zverkom.....? i51.tinypic.com/aw788.jpg
Dobar pogodak

Boban
 Pa ja mislim da se nikada necemo sresti u divljini sa ovim rogonjom jedino u zoloskom vrtu,jer je u prirodi skoro nemoguce
i to bas na istoj stazi.Confused

Sniper Hunter
 Ovde u Ch gledao sam ih prosle zime kako brste grancice od drveca na 30 m od puta prosla zima je bila uzasno losa po visoku divljac veliki snegovi i niske temperature imalo je velikih gubitaka pa su sisle sto nize da bi se nekako prehranile Maka

neso
 Dobio sam dozvolu da vam kažem gdje se nalazi ovaj divojarac. Ovom živom trofeju stanište je u Sloveniju. Trebam ići uloviti ga.

Potkrala se i jedna greška nije visina 32 do 36cm nego dužina i debljina oko 14.

Žao mi je momke koji su se polomili tražeči ga po Prutašu. Rekao sam im da neidu zamnom.

Pozdrav,

nenadx
 Pa dobro momci se i tako uce.Nego ovaj je sa tim merama super zlato,pa ako te ceka,neispustaj ga gde god da je.Srecno.
Dobar pogodak

Lovac Stari
 Pozdrav Neso.
Dali je uopste dozvoljen lov na Divokozu u CG?
Dobar pogled.

neso
 Lov na medvjeda, tetrijba, terijeba ruževca, risa, divokoze je stalan zabran.

Lovačka društva koja imaju divokozu u svojim staništima donesu odluku za odstrjel

par komada.

Ali ima krivolova, i njega je malo jer se dobra čuva a treba poznavati tu vrstu lova i imati života izaći u planinama.

Jank
 Što se tiče divokoze ja ih lovim, kod mog komšije ima celo krdo, doduše nisu tako divlje ali nekoliko desetina evrića, pa na ražanj, ko će bre da se vere po tim planinama...Shock
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

neso
 Zlatni rogovovi :

img24.imageshack.us/img24/805/slika009h.jpg

img841.imageshack.us/img841/7462/slika010i.jpg

img137.imageshack.us/img137/2416/slika000.jpg

Boban
 Vala bas su zlatni Bravo 2

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,683,930 posete www.srbijalov.com